Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Moderátoři: peter54, EnoSat, 9000peter, skyjet
Pravidla fóra
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
- skyjet
- Pokročilý
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 200 poděkování
Re: Archiv CZSK
@emilsat
Log si samozrejme neposlal ...
Každopádne, pokiaľ to vypisuje hlášku "Pripojenie na server zlyhalo", tak na 99% je problém v tom, že máte image o ktoré sa tvorcovia nestarajú a nemá aktuálne certifikáty pre TLS komunikáciu. Pokiaľ dobre viem, tak DreamOS je na tom rovnako ako napr. VTi (ak sa mýlim, tak ma opravte).
Log si samozrejme neposlal ...
Každopádne, pokiaľ to vypisuje hlášku "Pripojenie na server zlyhalo", tak na 99% je problém v tom, že máte image o ktoré sa tvorcovia nestarajú a nemá aktuálne certifikáty pre TLS komunikáciu. Pokiaľ dobre viem, tak DreamOS je na tom rovnako ako napr. VTi (ak sa mýlim, tak ma opravte).
- 005jon
- Moderátor
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Problém nie je v samotných ca-certificates tie mám platná 2031-2041 a nejde mi to........... na DM900 os2,5
Problém je v ver. OpenSSL 1 ,na nových OpenSSL 3 to funguje, len tie idu len pod python3
Stream Cinema Community
Funguje aj bez overovania certifikátu v Kodi 16 - 17 aj 18 kde je staré image , ArchivCZSK premium tiež funguje na starý protokol HTTP.
Problém je v ver. OpenSSL 1 ,na nových OpenSSL 3 to funguje, len tie idu len pod python3
Stream Cinema Community
Funguje aj bez overovania certifikátu v Kodi 16 - 17 aj 18 kde je staré image , ArchivCZSK premium tiež funguje na starý protokol HTTP.
- skyjet
- Pokročilý
Nevylučujem, že problém môže byť ešte aj niekde inde, no verzia openssl to nie je. OpenPLi 8.3 beží na libssl 1.1 a funguje to v ňom bez problémov.
Ako vieš, že ArchivCZSK premium funguje na starý protokol HTTP? Videl si zdrojáky? Cez http nebeží ani curl. Iba ak vynútiš HTTP 1.0, lebo pri HTTP 1.1 jednoducho server zatvorí spojenie skôr ako odošle všetky dáta.
Ako vieš, že ArchivCZSK premium funguje na starý protokol HTTP? Videl si zdrojáky? Cez http nebeží ani curl. Iba ak vynútiš HTTP 1.0, lebo pri HTTP 1.1 jednoducho server zatvorí spojenie skôr ako odošle všetky dáta.
- 005jon
- Moderátor
- skyjet
- Pokročilý
Bez overovania certifikátu neznamená, že to používa HTTP. Ale dobre - to overovanie certifikátov pre SCC som vypol. Vypnúť to globálne v archivczsk nie je možné (teda je, no ovplyvnilo by to komplet všetky pluginy) a robiť to na každom jednom mieste je cesta do pekla.
- 005jon
- Moderátor
Super funguje
overovanie certifikátov pre SCC úplne stačí nikde inde to problém nerobí a začalo to až po výpadku servera SCC
Ďakujem
overovanie certifikátov pre SCC úplne stačí nikde inde to problém nerobí a začalo to až po výpadku servera SCC
Ďakujem
Nejde mi SCC, mám nejnovější archivczsk i SCC, nastavil jsem aby byla komunikace s API na HTTPS, ale stále SCC nejde, nikde nenacházím kde vypnout ověřování certifikátu pro SCC?
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB-S2X/DVB-T2/DVB-C, 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra, 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra, relé Spaun SUR 211 F, TV Sony.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Hezký den, ráno proběhla aktualizace vše běží . Dobrá práce ⚒ Děkuji.
Přidal jsem log .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_sf 8008 supr / DM900rc20
Zidoo Z10 Pro + Z1000- SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 86sm9000 / lg sk10y + lg spk8 / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900 / TCL 55C845
LG 86sm9000 / lg sk10y + lg spk8 / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900 / TCL 55C845
Po aktualizaci SCC na verzi 3.11 už funguje, moc děkuji
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB-S2X/DVB-T2/DVB-C, 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra, 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra, relé Spaun SUR 211 F, TV Sony.
-
- Mírně pokročilý
-
Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
potvrdzujem, vti image s poslednym update scc funguje. dakujeme!
prosim vas, este mam jednu prosbu na vysvetlenie. ako funguju csfd pluginy? v nastaveniach vidim interny csfd, potom nejaky lite atd. aky je v nich rozdiel? dakujem
prosim vas, este mam jednu prosbu na vysvetlenie. ako funguju csfd pluginy? v nastaveniach vidim interny csfd, potom nejaky lite atd. aky je v nich rozdiel? dakujem
Mám satelit VU+uno 4K SE a v něm Archiv CZSK zkončil. V multibootu mám Open ATV7.2 a v něm se mi podařilo ArchivCZSK upgradovat z verze 2.3.2 na verzi 2.3.7. V něm to jde obstojně. Problém mám s tím, jak odstranit ty filmy, které jsem již viděl. V menu ta volba ODSTRANIT chybí.
Může někdo poradit? Díky.
-
- Pokročilý
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Naposled sledovane + ok postav se na film který chteš odstranit stračí potvrdit menu . Je tam nábytka ...
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_sf 8008 supr / DM900rc20
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 29 poděkování
Jaký používáš skin? Já když spustím archivCZSK, tak po spuštění příslušného doplňku se objeví v barevné nabídce pod zeleným tlačítkem "Stažené soubory" a po otevření je v dalším okně nabídka "Odstranit" jako červené tlačítko. Ty to máš jinak? Já mám v OATV původní skin MyMetrix.ambin píše: ↑06 led 2024 15:54 Mám satelit VU+uno 4K SE a v něm Archiv CZSK zkončil. V multibootu mám Open ATV7.2 a v něm se mi podařilo ArchivCZSK upgradovat z verze 2.3.2 na verzi 2.3.7. V něm to jde obstojně. Problém mám s tím, jak odstranit ty filmy, které jsem již viděl. V menu ta volba ODSTRANIT chybí.
VU+Duo4KSE (OpenATV 7.5RC, 2TB SSD Samsung)
VU+Duo2 (OpenATV 7.5RC, 1TB SSD Patriot)
Skylink, T90
VU+Duo2 (OpenATV 7.5RC, 1TB SSD Patriot)
Skylink, T90
Mockrát děkuji za radu. Už mi Archiv funguje i s odtraněním zhlédnutých. Netušil sem že musím opustit Full HDG 17 skin.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Zdravim na image VTI plugin ANTIK jde pouze zvuk bez obrazu,kamery jdou v poradku kde muze byt chyba
Box - VU+ SOLO 4K,VU+ UNO 4K SE
Image - Last Vti image
Karty - Skylink,freeSAT,AntikSAT
Image - Last Vti image
-
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
To jsem měl nedávno taky. Vyzkoušejte měnit použitý přehrávač (musí být nainstalována ServiceApp) a v nastavení Antiku pak zkoušet měnit přehrávač. Momentálně mi to nejlépe funguje s gstplayerem nastaveným jak v ServiceApp, tak v Antiku.
Exteplayer3 mi totiž nedávno udělal to samé. Zvuk ano, obraz ne.
Teď mi to sice momentálně jde i s extpalyerem3, ale občas se mi to "kousalo".
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Díky Skusil jsem a přes gtsplayer to jde,ale...zase my nejdou kamery přes camoFS kde musí být nastaven exteplayer3,
Box - VU+ SOLO 4K,VU+ UNO 4K SE
Image - Last Vti image
Image - Last Vti image
- hoss
- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Jen jsem zkoušel v zeru v.2 image openatv a vše v archivu jede jen zase Antik hlásí chybu není modul cryptodome ? Ví někdo jak na to.brkulin píše: ↑19 led 2024 12:18 To jsem měl nedávno taky. Vyzkoušejte měnit použitý přehrávač (musí být nainstalována ServiceApp) a v nastavení Antiku pak zkoušet měnit přehrávač. Momentálně mi to nejlépe funguje s gstplayerem nastaveným jak v ServiceApp, tak v Antiku.