Update image

Moderátoři: peter54, EnoSat, 9000peter

Odpovědět
rokson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 31
Registrován: 09 dub 2022 19:52
Dal poděkování: 17 poděkování

Update image

Příspěvek od rokson »

Ahoj prosim ta vies poradit ako spravit update img.Openpli ked je v pristroji Vu duo 4 k image Openpli verzia 7.3 a chcel by som ist na vyssiu verziu napr.Openpli 8.3 stym aby sa zachovali vsetky funkcie a vsetky povodne nastavenia v image Openpli7.3? Da sa to vobec tak spavit? Zeby sa len spravila vyssia verzia image.
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 54
Registrován: 24 úno 2022 18:37
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od VTronik »

Otázka je, co myslíš "zachovat všechny funkce". Pokud jsou tím myšleny doinstalované pluginy, tak neočekávám, že by to zafungovalo. Určitě ne přes zálohu nastavení.
Můžeš to samozřejmě vyzkoušet, ale ještě před tím si určitě udělej kompletní zálohu image, co máš teď v boxu. Potom si můžeš hrát a zkoušet bez problému, kdykoliv se můžeš vrátit k původnímu image jeho zpětným nahráním.
Uživatelský avatar
9000peter
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 323
Registrován: 19 úno 2022 14:37
Bydliště: Lednické Rovne
Dal poděkování: 19 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od 9000peter »

Openpli nepoznám osobne som ho nikdy nemal nainštalované v žiadnom boxe a dosť pravdepodobné že inštalovať ani nebudem.

Keďže ja používam openatv tam sa dá nastaviť čo chceš zálohovať takže možno pomôže možno nie.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Však vieš...

Zlaté pravidlo

Octagon sf 4008 + Samsung SPF 107H = LCD4Linux
Uživatelský avatar
JohnPeri
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 67
Registrován: 14 říj 2023 12:48
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od JohnPeri »

No já to dělal z čisté instalace.
Jak je diskuze zde :
viewtopic.php?t=521&hilit=Open+PLI
Ale opravdu záleží na tom co chceš zachovat a jakého provozovatele karty používáš.
Jinak pro zalohování Open PLI si musíš stáhnout plugin, píší o tom tady:
https://digitalne.ellano.sk/forum/navod ... loha-image

Ať se daří.
Pulse 4K
Skylink Irdeto-ICE
Momentálně testované image:
(Open BH 5.3 ,Open PLI 9.0, Open ATV 7.4, Pure E2)
rokson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 31
Registrován: 09 dub 2022 19:52
Dal poděkování: 17 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od rokson »

Dakujem vsetkym za odpovede .Idem este co to postudovat ohladom toho.
fevlad
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 5
Registrován: 15 říj 2022 09:15
Dal poděkování: 10 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od fevlad »

aky softcam feed nahrat do image,oscam na share.....dakujem
Uživatelský avatar
siletblok
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 187
Registrován: 17 dub 2022 14:37
Dostal poděkování: 65 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od siletblok »

A ved OpenPLi ma predsa svoj "softcam feed" ako sucast image. Ci sa mylim ?
Obrázek
Uživatelský avatar
peter54
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 393
Registrován: 19 úno 2022 19:01
Dal poděkování: 56 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od peter54 »

Príliš veľa je tam toho na výber. Z feedu najobyčajnejší oscam perfektne vyhovuje. Žiadne -emu ani -cak7 netreba.
f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, rpi2b, odroid c4
🎗️🇺🇦
fevlad
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 5
Registrován: 15 říj 2022 09:15
Dal poděkování: 10 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od fevlad »

hbbtv na 9.0 zrejme nieje? dik
Uživatelský avatar
siletblok
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 187
Registrován: 17 dub 2022 14:37
Dostal poděkování: 65 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od siletblok »

Preco si to myslis ?

https://wiki.openpli.org/Releasenotes-9.0
....Gtwebengine: fix hbbtv patch....

https://www.parabola.cz/clanky/7588/vys ... -python-3/
....Image má také fix pro funkce červeného tlačítka (HbbTV) ....
Obrázek
fevlad
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 5
Registrován: 15 říj 2022 09:15
Dal poděkování: 10 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od fevlad »

poradis ako nato lebo cervene tlacitko nefunguje...dik
Uživatelský avatar
siletblok
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 187
Registrován: 17 dub 2022 14:37
Dostal poděkování: 65 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od siletblok »

:02: Juuuuj uz letiiim mazat niektory slot len aby si ty nemusel nic skusat a studovat.

Internet ci OpenPLI forum ti snad nefunguje ?
Obrázek
Uživatelský avatar
hoss
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 8
Registrován: 10 led 2024 04:59
Dal poděkování: 21 poděkování

Re: OpenPLi

Příspěvek od hoss »

VPN Manager v OpenPli 9 je asi nefunkční nebo se pletu...
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů