cccam seká

Moderátoři: peter54, EnoSat, 9000peter

lacoceco
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 13
Registrován: 07 úno 2024 11:44
Dostal poděkování: 1 poděkování

cccam seká

Příspěvek od lacoceco »

ahojte , mám Octagon sf 8008 dvojtuner sat, OPENATV 7.3 mám v ňom cccam 2.3.2 , používam pre vzdialený server, po zapnutí mrzne každých 10 sekúnd, zapnem príjmač o hodinu - dve a ide to normálne , na čo sa mám sústrediť, doladiť alebo čo sa dá s tým robiť?
Uživatelský avatar
peter54
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 390
Registrován: 19 úno 2022 19:01
Dal poděkování: 56 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od peter54 »

Najlepšie je kúpiť si skylink irdeto alebo ice kartu, zaplatiť aspoň najlacnejší program a mrznutie vyriešené.
f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, rpi2b, odroid c4
🎗️🇺🇦
siletblok
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 182
Registrován: 17 dub 2022 14:37
Dostal poděkování: 64 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od siletblok »

".....na čo sa mám sústrediť........ ?"

- na stabilitu internetu
- na ten vzdialeny server
Obrázek
mirodvd
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 22
Registrován: 07 říj 2022 01:32
Bydliště: Serbia
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od mirodvd »

a podla mna racej Antik Skysh.. je draheee
lacoceco
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 13
Registrován: 07 úno 2024 11:44
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od lacoceco »

doteraz som mal Xtrend et9500, šiel 9 rokov ako hodinky, dáke staré OPENPLI tam bolo, pár krát menené kondenzátory, a teraz že vymením dačo novšie, a týždeň si neviem dať rady.... takže stabilitou internetu by som vylúčil... 😪
dream7000
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 17
Registrován: 19 pro 2023 17:06
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od dream7000 »

no asi zle uvazujes, nic nezmenis len zapnes o hodinu-dve a ide to normalne....tak v prijimaci asi chyba nebude...naozaj internet a vzdialeny sikmý server....ja to test na dreamboxoch dm 920, One a aj 8000 je to naozaj vzdialenym serverom, pokial nahodim iný ide to v pohode bez akehokolvek zavahania, aj cez Cccam aj cez oscam
lacoceco
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 13
Registrován: 07 úno 2024 11:44
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od lacoceco »

takže momentálne som doma zapol prijímač, a mrzne v pravidelných odstupoch, telefonický hovor k susedovi, ten istý internet, ten istý vzdialený server, a jemu to ide na Xtrend et7500 v pohode. tak moj názor niečo s cccam
Naposledy upravil(a) lacoceco dne 07 úno 2024 15:20, celkem upraveno 1 x.
dream7000
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 17
Registrován: 19 pro 2023 17:06
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od dream7000 »

teraz aj u mna ok, pred chvilou sekalo v pravidelnych intervaloch, neda sa ti vyskusat iny camd?
mirodvd
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 22
Registrován: 07 říj 2022 01:32
Bydliště: Serbia
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od mirodvd »

server made in china
dream7000
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 17
Registrován: 19 pro 2023 17:06
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od dream7000 »

ano bude to tak ako pise miro, skus test linky na iny server a hned budes vediet
lacoceco
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 13
Registrován: 07 úno 2024 11:44
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od lacoceco »

máme v ponuke cccam
Warpik
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 10
Registrován: 27 pro 2022 10:25
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od Warpik »

Může být problém ve tvém připojení, třeba nějaké blokování u tvé IP adresy nebo portu, každopádně zkusil bych tvůj box u souseda.
lacoceco
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 13
Registrován: 07 úno 2024 11:44
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od lacoceco »

kde ju stiahnem, všade je od 2.3.2, oki idem poskúšať, dám vám vedieť
Uživatelský avatar
005jon
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 10
Registrován: 30 dub 2022 20:17
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od 005jon »

Nerieš to je to stará známa vec že ccam ARM procesor seká nepravidelne a keď začne tak každich 10s inokedy 5hod bez zaváhania ide.
2.3.x nebol určený pre naše karty ale nemecké.
Treba používať oscam nič iné ty neostáva.
lacoceco
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 13
Registrován: 07 úno 2024 11:44
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od lacoceco »

OSCAM....... v tomto som začiatočník 😪, a server ide na CCCAM
dream7000
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 17
Registrován: 19 pro 2023 17:06
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od dream7000 »

robi to aj oscam/ cccam, teraz som to skusil, ine linky bezproblemove aj v Cccam, china seka aj aj, neviem ako oscam/newcamd
slax78
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 63
Registrován: 25 zář 2022 09:25
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od slax78 »

005jon
alebo moze pouzit aj stary osvedceni Mgcamd kde do cfg si zada liniu C:

lacoceco
skus si stiahnut starsiu verziu CCcam,ale ak je to tak co pise 005jon tak zbytocne stracas cas a prejdi odrazu na OSCAM,alebo ako opisujem vyssie,skus Mgcamd.
Ak uz mas v boxe image OpenATV a nahraty feed pre stiahnutie emulatorov/cardserverov ,tak si z toho feedu stiahni OSCAM a do polozky oscam.server dopis:

Kód: Vybrat vše

[reader]
label			= Cccam China
protocol		= cccam
enable			= 1
device			= Ip servera , Port servera
user			= uzivatel 
password		= heslo
fallback		= 1
group			= 1
ccckeepalive		= 1
restart OSCAM alebo boxu.
lacoceco
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 13
Registrován: 07 úno 2024 11:44
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od lacoceco »

do kelu, mne to treba naštudovať, aký oscam, je ich tam asi 7 druhov, kde to zapísať, či je to všetko čo stačí zapísať, 😪😪😪
mirodvd
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 22
Registrován: 07 říj 2022 01:32
Bydliště: Serbia
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam seká

Příspěvek od mirodvd »

cez WebIf v oscam to das za par sec
potom sa naozaj jedna o aliexp... alibaba... server (made in china ) ked sa jedna o 7 C line
Uživatelský avatar
EnoSat
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 197
Registrován: 07 zář 2022 21:51
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: cccam seká

Příspěvek od EnoSat »

nemusi nic riesit, staci ak dany oscam/ncam cita priamo cccam.cfg
ROVER AtomLight STC+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů