vu / openatv a iptv

Moderátoři: peter54, EnoSat, 9000peter

Odpovědět
gunner
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 10
Registrován: 04 led 2024 14:07
Dal poděkování: 9 poděkování

vu / openatv a iptv

Příspěvek od gunner »

Ahoj

Mám zvláštní problém a nevím, co bych ještě mohl změnit. Používám vu uno 4k se s openatv 7.4. - také mám 6 linek IPTV (žádné bezplatné, neveřejné - platím za ně). + Používám všechny své kanály iptv v bouquetu, takže mohu používat iptv a sat v jednom bez dalších pluginů.

teď jsem našel další dobrý m3u a chtěl jsem přidat řádek přes kiddac-plugin BMX. jak jsem řekl, pridam všechny své m3u playlisty pres tento plugin a mohu jej denně aktualizovat.

Normálně otevřu tyto kanály a začnu se dívat, ale během několika sekund/minut to zamrzne. s pluginem quarterpounder jsem schopen automaticky znovu aktivovat stream. toto se však děje neustále, takže se na to vlastne neda koukat. Zkoušel jsem také zapnout a vypnout vpn. stejné výsledky. existuje nějaký log soubor, který bych mohl někde najít a poslat ho sem? Zkoušel jsem různé přehrávače přes e channelizer a serviceapp, stále stejné. btw tento m3u funguje skvěle ve vlc nebo jiných aplikacích iptv na zařízeních Android…

někdo s nápadem?

Děkuji :-)
Uživatelský avatar
Spacer
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 59
Registrován: 06 led 2024 09:59
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Re: vu / openatv a iptv

Příspěvek od Spacer »

Pozri sa na tie linky cez Openwebinterface. V ňom si vygeneruj kompletný playlist z používaného userbuquetu a porovnaj fungujúce linky s tými nefungujúcimi v textovom editore.
VU+Duo², BH 3.0.9, skin Red Sea
AB IPBox TWO, Android TV 8.0, Skylink
Formuler Z7+, Android 7.0
Odpovědět

Zpět na „VU+“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 10 hostů