Export EPG priamo do enigmy

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: peter54, EnoSat, 9000peter, skyjet

Odpovědět
Uživatelský avatar
skyjet
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 103
Registrován: 05 led 2023 23:28
Dostal poděkování: 116 poděkování

Export EPG priamo do enigmy

Příspěvek od skyjet »

Vyšla von celkom významná aktualizácia doplnkov. Zmenil sa spôsob exportu EPG. Doteraz sa EPG z doplnkov ako AntikTV, O2 TV, ... robil formou vytvorenia XML-EPG pre plugin EPGImpoer(er) alebo EPGLoad ktorý to následne naimportoval do enigmy. Nevýhodou bolo, že je to viackrokový proces, je nutné miesto na HDD a celé to trvá dlho. Podarilo sa mi zimplementovať export priamo do enigmy a celé som to upravil tak, že ak enigma umožňuje priamy import dát do EPG cache, tak sa tam EPG dáta natlačia rovno bez vytvárania XML-EPG súborov. Ak máte kompatibilnú enigmu, tak sa bude používať už len tento spôsob a automaticky sa všetko odregistruje z EPGImportu aby to tam nezavadzalo. Ak enigma neumožňuje priamy import EPG (napr. u DreamOS), tak všetko zostane po starom. Otestované na OpenATV 6.4, 7.3, OpenPLi, VTi 15.0.2. Všade mi to bez problémov fungovalo.
S touto novou funkcionalitou súvisí jedna nepríjemnosť. Zmenili sa referencie kanálov, nakoľko doteraz som to nemal spravené dobre a u niektorých programov dochádzalo ku kolízii. Takže po aktualizácii dôjde k pregenerovaniu userbouquetov a ak máte z tých automaticky vygenerovaných vytvorené vlastné userbouquety alebo používate picony mapované na service reference, tak vám to prestane fungovať. Budete to musieť nastaviť znovu. Žiaľ inak než takto "brutálne" to spraviť nešlo. Používateľský komfort snáď bude stáť za jednorázovú nepríjemnosť.
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz [Bot] a 0 hostů