pokec a la sky59
Moderátoři: peter54, EnoSat, 9000peter
- chocholousek
- Pokročilý
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 110 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec a la sky59
Nikdo nepochybuje ze se jedna o klasickeho internetoveho trolla ale nemyslm ze by tady byl schopen nekoho urazit nebo nastvat, a ne ze by se nesnazil. Je to takova zdejsi atrakce, vis za mych mladych let nejvetsi atrakci bylo kdyz k nam prijela pout, ovsem nikdo nikdy nerekl pout tady u "nas" vzdy prijeli komedianti, a podobnou atrakci jest i tento troll je to zabava sranda nebo chces-li prca. Kdyz ti rekne ze si nezachranoval data protoze si nemenil kotoucky v hdd nasleduje vybuch smichu a ja pak musim utirat zapskany monitor. To je jen jeden priklad za mnnohe. Nenech se vyprovokovat a bav se take.
„Nad lidskou blbostí se taky nedá zvítězit. Ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat.“
— Jan Werich
— Jan Werich
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
Ja už som to napísal v minulosti že nik z nás nemá na fóre svoje vlákno z "pokecom a la užívateľ " či už tu alebo " medzinárodné".
Je to taká perlička dá sa na tom zasmiať ale samozrejme od tial po tial užívateľ je svojím spôsobom sotisfikovany a ide na hranu možnosti pravidiel fóra.
Zdatnejší užívatelia si ho vedia dohľadať aj na iných fórach kde operuje .
Čo z toho vyplýva? Sú medzi nami aj iný tak ich v rámci pravidiel a možnosti tolerujte....
Je to taká perlička dá sa na tom zasmiať ale samozrejme od tial po tial užívateľ je svojím spôsobom sotisfikovany a ide na hranu možnosti pravidiel fóra.
Zdatnejší užívatelia si ho vedia dohľadať aj na iných fórach kde operuje .
Čo z toho vyplýva? Sú medzi nami aj iný tak ich v rámci pravidiel a možnosti tolerujte....
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
- peter54
- Moderátor
- Dal poděkování: 96 poděkování
- Dostal poděkování: 209 poděkování
Zrejme to nieje tak jednoduché. Ale snaha sa cení.
f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, rpi2b, odroid c4
-
- CS Odborník
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Nesada nan prach, pracuje sa na tom. Bohuzial uz teraz viem, ze mi to pripomina ten vyraz "nasypat perly sviniam". To ze informacie niekto dostal je uz davno zrejme. Bol to ale "idiot" pretoze nemal paru o programovani. Reverz mam uz davno hotovy ale teraz to napasovavam tak, aby sedel aj binarny kod. Nestacim sa cudovat co ten "idiot" dokazal napisat. Uz teraz mozem prehlasit, ze na Ghidru sa moze smelo zabudnut, je to takmer bezcenny program. Mam Ida-u a bez neho by som sa nikam nedostal.
No a jednoduche to nie je. Musis byt chytrejsi ako gcc a Ida a este aj vykoumat co ten "blbecek" vlastne napisal.
No a jednoduche to nie je. Musis byt chytrejsi ako gcc a Ida a este aj vykoumat co ten "blbecek" vlastne napisal.
- peter54
- Moderátor
Tak tomu rozumiem dobre, že nemáš nič?
-
- CS Odborník
- peter54
- Moderátor
Zatiaľ si len napísal, že ghidra je nanič a okydal koho ta napadlo.
Nejakú binárku vie disassemblovať v ghidre za pár minút každý amatér. Urobiť z toho funkčný modul v c, napríklad reader-irdeto.c, ktorý sa skompiluje s github oscam-trunk a bude čítať m7 karty je iná káva.
Nefunkčný binárny kód je nič a nanič.
Nejakú binárku vie disassemblovať v ghidre za pár minút každý amatér. Urobiť z toho funkčný modul v c, napríklad reader-irdeto.c, ktorý sa skompiluje s github oscam-trunk a bude čítať m7 karty je iná káva.
Nefunkčný binárny kód je nič a nanič.
-
- CS Odborník
Dal som si tu pracu a zapol pocitac aj ked neviem ci to nie je zbytocne. Prilozeny subor som vytvoril na overenie spravnosti mnou napisaneho kodu a kodu aky bol napisany povodne. Ak tomu aspon trosku rozumies pochopis, alebo aj nie. Mozes sa aj pohrat a zakomentovat a odkomentovat kod na konci, je tam komentar. Kedze som si vybral overeny oscam viacerymi uzivatelmi tak aby som nemusel testovat ja, tak sa snazim "zidiotizovat" moj C kod tak, aby som dostal identicky bin. Je to o to tazsie, ze gcc v optimalizacii O2 robi doslova divy a to nehovorim ak je nejaka funkcia inlinovana a zdiela premenne s hlavnou funkciou.
Zelam peknu zabavu s kodom
Zatial je to vitazny fragment kodu
Zelam peknu zabavu s kodom
Zatial je to vitazny fragment kodu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Pokročilý
No kamalát zatial nič moc, aby si nedopadol ako Bartoš so stavebným konaním. Inak neviem načo hekuješ des, keď je to štandardná funkcia.
-
- CS Odborník
uz ti lepi? potom ti vyrobim oscam s hlaskou specialne pre teba, uz to bude skor ako neskor
a Bartosa nepoznam a veci evidentne nerozumies, nikto "nehekuje" des ale ten idiotsky kod na konci toho suboru, des je iba pouzity ako keby to bolo v reale ( a uz sa zobud )
este stale ma mozes predbehnut (vela casu uz nemas) a zverejnit to aby to bolo "public"
a Bartosa nepoznam a veci evidentne nerozumies, nikto "nehekuje" des ale ten idiotsky kod na konci toho suboru, des je iba pouzity ako keby to bolo v reale ( a uz sa zobud )
este stale ma mozes predbehnut (vela casu uz nemas) a zverejnit to aby to bolo "public"
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 23 říj 2024 14:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
-
- Pokročilý
Kamalát celý som doľaptaný, idem sa prebaliť. Ja len že samur to ma už dávno hotové a ty stále nič. Si ty slabý heker, vidno že to robíš prvýkrát. Tak zas za pol roka, čus.
-
- CS Odborník
samurko to dostal, pravdepodobne ako aj ty (a vedz jedno, nie kazdy to dokaze zreverzovat a po dnesnej tvojej poznamke o DES patris do tej vacsinoves skupiny)
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 23 říj 2024 14:58, celkem upraveno 1 x.
-
- Dal poděkování: 3 poděkování
-
- CS Odborník
-
- peter54
- Moderátor
Oscam z roku 2017 nevedel poriadne inicializovat kartu a dve uz vobec nie. Az oscm 11715 a vyssie verzie od samura napriklad 11750 funguju ako treba.
Co "hackuje" sky59 netusim, ale aj tak si myslim, ze z toho nic nebude. No ked panboh da, aj motyka vystreli.Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- chocholousek
- Pokročilý
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 110 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
dve uz vobec nie
„Nad lidskou blbostí se taky nedá zvítězit. Ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat.“
— Jan Werich
— Jan Werich
-
Ako zeby nevedel ten oscam dve karty dekodovat ked mi idu dve karty v citackach jedna sk a druha cz.Tak asi feri to mal zmaknute v tom 2017 takze oscam vedel 2 karty a ze to bola jeho sikovnost a vedel si v tej dobe na tom zarobit to je uz o inom.
-
- CS Odborník
v ramci vseobecnej osvety prezentujem dalsie vysledky prace
ako je zname, kod je urobeny na 100% v rovine C-semikodu prepisaneho do
"genuine C" , na ziskanie identickeho bin je ale este potrebne idiotizovat asi 0.01% kodu
zahadou bolo, preco to ale generuje dlhsi bin ako je target (reverzovany oscam)
kedze uz mam k dipsozicii map subor z prekladu stacilo sa do neho pozriet
coze to za kod ktory sa lisi od urcitej adresy...
nakoniec sa ukazalo, ze sa jedna o pages.bin.compressed subor (najde sa vo webif)
tento bolo ale potrebne rozbalit s miniLZO, v prilohe je *.c subor ktory rozbali
vypreparovany pages.bin.compressed z target oscamu
kto sa chce pohrat moze si stiahnut miniLZO.tar.gz a vyskusat testmini.c
ten kto sa hrat nechce prikladam rozbaleny target.bin (pages.bin)
trunk.bin je pages.bin tak ako je to na git depozitari
reversed.bin je subor ziskany z prekladu z reverzovaneho kodu
ak ma niekto notepadd++ s pluginom compare moze navzajom porovnat prilozene subory
je to celkom zaujimave
a na zaver, problem bol v tom, ze "niekto" vyhadzal (zakomentoval) polozky v subore
pages_index.txt (prilozeny je uz upraveny tak ako je to v target oscame)
len nechapem, preco boli vyhadzane aj polozky ktore su ale povolene v config.h ?
ze by to malo nejaky ucel?
a tiez nechapem naco sa to kompresuje s miniLZO a nasledne dekompresuje v RAM? nic sa tym
neusetri, akurat bin je kratsi o par stoviek kilobytov a na celkovej dlzke oscam.bin
sa jedna o zanedbatelnu usporu
a dalsi poznatok, ten webif pages.bin je rovnaky (identicky binary kod) pre vsetky procesory, kedze sa jedna
o json-based textovy subor ktory je vlastne interpretovany nejakym interpretrom
tvoriac webif stranku
ako je zname, kod je urobeny na 100% v rovine C-semikodu prepisaneho do
"genuine C" , na ziskanie identickeho bin je ale este potrebne idiotizovat asi 0.01% kodu
zahadou bolo, preco to ale generuje dlhsi bin ako je target (reverzovany oscam)
kedze uz mam k dipsozicii map subor z prekladu stacilo sa do neho pozriet
coze to za kod ktory sa lisi od urcitej adresy...
nakoniec sa ukazalo, ze sa jedna o pages.bin.compressed subor (najde sa vo webif)
tento bolo ale potrebne rozbalit s miniLZO, v prilohe je *.c subor ktory rozbali
vypreparovany pages.bin.compressed z target oscamu
kto sa chce pohrat moze si stiahnut miniLZO.tar.gz a vyskusat testmini.c
ten kto sa hrat nechce prikladam rozbaleny target.bin (pages.bin)
trunk.bin je pages.bin tak ako je to na git depozitari
reversed.bin je subor ziskany z prekladu z reverzovaneho kodu
ak ma niekto notepadd++ s pluginom compare moze navzajom porovnat prilozene subory
je to celkom zaujimave
a na zaver, problem bol v tom, ze "niekto" vyhadzal (zakomentoval) polozky v subore
pages_index.txt (prilozeny je uz upraveny tak ako je to v target oscame)
len nechapem, preco boli vyhadzane aj polozky ktore su ale povolene v config.h ?
ze by to malo nejaky ucel?
a tiez nechapem naco sa to kompresuje s miniLZO a nasledne dekompresuje v RAM? nic sa tym
neusetri, akurat bin je kratsi o par stoviek kilobytov a na celkovej dlzke oscam.bin
sa jedna o zanedbatelnu usporu
a dalsi poznatok, ten webif pages.bin je rovnaky (identicky binary kod) pre vsetky procesory, kedze sa jedna
o json-based textovy subor ktory je vlastne interpretovany nejakym interpretrom
tvoriac webif stranku
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.