Zdravím,
Chcem sa spýtať, či pri generovaní serviceref pre Userbouquet z lamedb v doplnkoch (napr. OrangeTV) je chyba alebo je to zámer?
ServiceType (a ServiceNumber) sú v štruktúre lamedb pre service ukladané v DEC "int(x, base10)".
-- 0xSID:0xNAMESPACE:0xTSID:0xNID:ServiceType:Servicenumber:0 , tj. pre ST=1,2,22,25,31 .
Pre ServiceRef má byť ServiceType v HEX "int(x, base16)"
-- 1:0:0xServiceType:0xSID:0xTSID:0xNID:0xNAMESPACE:0:0:0 , tj. 1,2,16,19,1F .
po zmene v /tools_archivczsk/generator/lamedb.py v class Service():
def ReadData(self, Line):
...
try:
self.ServiceID = int(DataLine[0], 16)
self.ServiceType = int(DataLine[4], 16) -> 10
self.ServiceNumber = int(DataLine[5], 16) -> 10 - toto nie je podstatné.
...
Vďaka
Userbouquet Reference z lamedb
Moderátoři: EnoSat, peter54, 9000peter, skyjet
Pravidla fóra
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
-
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- skyjet
- Pokročilý
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 250 poděkování
Re: Userbouquet Reference z lamedb
Je to samozrejme chyba. Pozrel som do kódu enigmy a máš pravdu. Všetky hodnoty sú hex okrem tých dvoch. Ani radšej nechcem vedieť, že na čom "fičal" ten, kto vymýšľal formát lamedb. Ten python kód som ani nerobil ja. Našiel som ho niekde na githube a len som ho upravil. Vzhľadom na to, ako dlho je tam tá chyba asi veľa ľudí generovanie userbouquetu z lamedb nepoužíva.
Ale ďakujem za report. Opravím to pri najbližšej aktualizácii.
Ale ďakujem za report. Opravím to pri najbližšej aktualizácii.
-
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Userbouquet Reference z lamedb
Dík moc za ochotu. Bude to fajn ak sa rovno prepojí EPG aj picons.