Doplnok O2 TV 2.0

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet

Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod

Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Odpovědět
blacker91
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Doplnok O2 TV 2.0

Příspěvek od blacker91 »

Skyjet jen se zeptám ohledně opravy posunu. Je potřeba mít upravený exteplayer + ffmpeg nebo to má jít i s tím z feedu? Zkouším to na vu+Zero poslední openpli 9.1 exteplayer z feedu a později je cca minuta.
skyjet
CS Odborník
CS Odborník
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 411 poděkování

Příspěvek od skyjet »

Tá oprava nie je závislá na verzii exteplayer3, no ja som to skúšal len s najnovšou upravenou verziou 174. Funguje mi to bez problémov a miznutie zvuku sa mi neprejavuje na žiadnom programe čo som skúšal. Testované na AB Pulse 4k Mini a VU+ Uno 4k SE. exteplayer3 z feedu už nepoužívam nikde, takže či to s ním funguje alebo nie neviem.
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
KarelBarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od KarelBarel »

Pane skyjete - beru zpět :-). Přeinstalovával jsem nedávno nové OpenATV a zapomněl jsem nainstalovat tvůj Exteplayer3 v174.
Nyní už oprava zpoždění funguje perfektně.
Děkuju moc.
blacker91
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od blacker91 »

Rozumím. Jde mi o to že na boxu zgemma h8.2 musím mít exteplayer3 a ffmpeg z feedu protože ten upravený nefunguje. Tak se jen ptám.
skyjet
CS Odborník
CS Odborník

Příspěvek od skyjet »

Vykompiloval som exteplayer3 ver 174 pre zgemma h8.2. Je to vykompilované pre OpenATV 7.4, no mohlo by to fungovať aj na 7.5. Neskúšal som to - nemám ako. IPK nájdeš tu: https://github.com/skyjet18/exteplayer3/tree/master/ipk Je to tá verzia s cortexa7hf-vfp v názve. Skús či funguje. Ak nie, tak spusť "exteplayer3" v príkazovom riadku a pošli sem čo to napíše.
blacker91
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od blacker91 »

Jsi borec. V boxu mám openpli ale zítra zkusim. Děkuji moc.
skyjet
CS Odborník
CS Odborník

Příspěvek od skyjet »

V OpenPLi to nepôjde. Tam sú iné - staršie verzie systémových knižníc. Vykompilovať niečo tak, aby to fungovalo naprieč rôznymi distribúciami je celkom boj. Takže zatiaľ len OpenATV >=7.4. Ale ak má niekto Zgemma h8.2, tak nech to skúsi, či to vôbec funguje. Potom sa s tým možno pohrám aby to šlo aj na OpenPLi >=9.0
blacker91
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od blacker91 »

Mám v provozu ty zgemmy 4ks ale na všem openpli 9.1
bitexx

Příspěvek od bitexx »

Ahoj skyjet prosim mam jeste jeden problem O2 tv doplnek exportoval jsem si kanaly do enigmy verze open atv 6.4 seradil jsem si kanaly o2 a po kazde aktualizaci doplnku se kanaly seradi znuvu zpet jak byly.kdyz vypnu aktualizaci doplnku tak to drzi jak si je seradim ale po aktualizaci se opet rozhazou zpet prosim muzete mi nekdo poradit co a jak ??? Diky
bitexx

Re: O2 TV 2.0 nezobrazuje v userbouquet aktuální program

Příspěvek od bitexx »

Ahoj skyjet prosim mam jeste jeden problem O2 tv doplnek exportoval jsem si kanaly do enigmy verze open atv 6.4 seradil jsem si kanaly o2 a po kazde aktualizaci doplnku se kanaly seradi znuvu zpet jak byly.kdyz vypnu aktualizaci doplnku tak to drzi jak si je seradim ale po aktualizaci se opet rozhazou zpet prosim muzete mi nekdo poradit co a jak ??? Diky
bitexx

Příspěvek od bitexx »

A jeste jeden dotaz da seti skyjet zaplatit do prijmace tvoji podporu 25 kc rovnou na cely rok??? Diky za pomoc a za odpoved…
skyjet
CS Odborník
CS Odborník

Příspěvek od skyjet »

Userbouquet ktorý generuje archivczsk je pod jeho správou. Zmeny ktoré v ňom spravíš ti pri akejkoľvek zmene programov na strane providera (tzn. O2) prepíše. To isté platí pre všetky doplnky ako Antik TV, Telly, ...
Ak ho chceš upraviť, tak si sprav kópiu toho userbouquetu a ten si upravuj podľa seba. Toto je jediné správne riešenie a takto som s tým aj počítal.

Čo sa týka príspevku na vývoj, tak podľa toho koľko pošleš, tak na takú dĺžku dostaneš stav "podporovateľ". Dĺžku ti to vypočíta automaticky. Berie to podľa vzorca 1€/25Kč = 30 dní. Takže 2€ = 60 dní ale napr. aj 0.5€ = 15 dní.
peter54
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 97 poděkování
Dostal poděkování: 220 poděkování

Re: O2 TV 2.0 nezobrazuje v userbouquet aktuální program

Příspěvek od peter54 »

Nepoužívam doplnok o2 ale myslím, že je to podobné ako s fastscanom. Treba vytvoriť nový bouquet, do toho skopírovať zoznam kanálov a táto kópia nebude aktualizovaná.
f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, rpi2b, odroid c4 🎗️
bitexx

Příspěvek od bitexx »

Super ted jsem to dnes zaplatil tak dalsi mesic ti poslu na rok diky moc.skyjet kdyby nejak slo vymyslet pri nejaky aktualizaci aby v setingu ty kanaly drzeli jak si je seradis kdyby do budoucna slo to nejak vymyslet byl bych moc rad kdyby autoaktualizace programu sla vypnout zkus se prosim zamyslet do budoucna mockrat dekuji
bitexx

Příspěvek od bitexx »

Stacilo by pridat v budoucnu kdyz ne vypnuti aktualizace programu do e2 tak aspon vypnuti aktualizace pro urcity doplnek aby clovek nemusel vypinat kompletni aktualizaci doplnku.Kdyby to nejak slo v budoucnu vymyslet byl bych moc rad diky
skyjet
CS Odborník
CS Odborník

Příspěvek od skyjet »

Prečítaj ešte raz čo som napísal. Aktualizácia doplnku nemá s aktualizáciou userbouquetu nič spoločné. Vytvor si z toho vygenerovaného userbouquetu svoju kópiu (nový userbqoueut) a tú si uprav.
KarelBarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ahoj, navážu na poslední diskuzi k bouquetu.
Nešlo by do doplňku přidat možnost vlastního názvu tohoto bouquetu?

Bouquet lze samozřejmě přejmenovat v systému nebo pomoci OpenWebIf. Ale pokaždé, když se dolněk aktualizuje a nebo když něco změní O2, tak se bouquet přejmenuje na výchozí název.

Děkuji.
blacker91
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od blacker91 »

Když si uděláš kopii toho bonquetu tak ta kopie bude mít název jaký ji dáš
slax78
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od slax78 »

skyjet píše: 08 led 2025 10:25 Prečítaj ešte raz čo som napísal. Aktualizácia doplnku nemá s aktualizáciou userbouquetu nič spoločné. Vytvor si z toho vygenerovaného userbouquetu svoju kópiu (nový userbqoueut) a tú si uprav.
Mas pravdu co pises.
Ale
Nedalo by sa urobit do Archivu ze sa bude ignorovat cislovanie kanalov u aktualizacie userbouquetu?
Nieco “podobne” ma Fatscan u E2.
KarelBarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

blacker91 píše: 08 led 2025 20:28 Když si uděláš kopii toho bonquetu tak ta kopie bude mít název jaký ji dáš
Ovšem tato kopie nebude reflektovat změny v kanálech, které O2 občas dělá. O2 totiž čas od času některé kanaly přidává, nahrazuje nebo odebírá. To bych musel dělat kopii každý týden novou. To vyjde nastejno ten bouquet rovnou každý týden přejmenovávat … Nebo se pletu?
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“