A máš aktuálny
Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 248 poděkování
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Tak v dreamos nejde v archivu o2tv. Hlásí to že v Dmm image není tento plugin podporován.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
- 9000peter
- Moderátor
Multiboot?
Skontroluj či to máš v každom image aktuálne čo máš v multiboote

Skontroluj či to máš v každom image aktuálne čo máš v multiboote

- 9000peter
- Moderátor
-
- Pokročilý
- 9000peter
- Moderátor
Hold smola ani nebude.
Jedine že by si si dal do DM OpenATV.
Jedine že by si si dal do DM OpenATV.
-
- Pokročilý
To jsem věděl už několik let zpátky že nebude ale díky za info
doteď o2tv chodilo tak předpokládám že aktualizace přidala nějakou podmínku pro spuštění doplňku s exteplayer3 který v dreamos není. Tak jsem napsal postřeh 

- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 408 poděkování
Vďaka za report. Už som tu nutnosť exteplayer3 pre DreamOS vypol. Neuvedomil som si, že tá kontrola je spravená tak, že ťa to do doplnku vôbec nepustí.
Inak OpenATV na dreamboxoch tiež nie je riešenie. Exteplayer3 tam nefunguje vôbec a interný prehrávač je na tom ešte horšie ako ten v origo DM image. Minimálne čo som skúšal na mojom DM One ...
Inak OpenATV na dreamboxoch tiež nie je riešenie. Exteplayer3 tam nefunguje vôbec a interný prehrávač je na tom ešte horšie ako ten v origo DM image. Minimálne čo som skúšal na mojom DM One ...
-
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Udělal jsem přeinstalaci doplňku včetně exteplayer3 a prohlížení v archivu O2 začalo fungovat (SF8008). Potvrzuji občasné výpadky streamu na O2, co se tady řeší. Po úpravě od skyjet funguje i Prima+, díky!
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 23 poděkování
Nová verze Archivu + doplňku O2 TV - úžasné, paráda, děkuju moc!
S bufferem na 2s jsou záseky pryč. Přehrávání od začátku (z EPG), přetáčení i pauza fungují fantasticky.
Dobrá práce, děkuju!
S bufferem na 2s jsou záseky pryč. Přehrávání od začátku (z EPG), přetáčení i pauza fungují fantasticky.
Dobrá práce, děkuju!
-
- Pokročilý
Chci se zeptat ohledně ivysilání. Šly by z něho vytáhnout kanály do userbonquetu? Jde mi hlavně o Čt sport+. Nevím jak to funguje ale nešlo by to tu udělat tak jak to je v placené verzi archivu u o2sportů. Několik kanálů a když by nevysílaly tak by běžela smyčka? Jak jsem psal nevím jestli Čt kanály pouští jen na přenos nebo běží pořád a když nevysílají je tam smyčka.
- skyjet
- CS Odborník
Toto mi napadlo už keď som ten doplnok robil, no žiadne "správne" riešenie som zatiaľ nevymyslel. "Normálne" stanice by šli vyexportovať jednoducho, no nemá to podľa mňa nejakú veľkú pridanú hodnotu - prakticky všetci tie stanice prijímajú iným a lepším spôsobom. Jediný význam má ten ČT Sport Plus a s tým je to komplikovanejšie. ČT Sport Plus môže naraz vysielať tuším až 17 streamov. A exportovať 17 programov na ktorých väčšinu času nepôjde nič nie je to pravé. Ale potom je tam problém s EPG. To, na ktorom z tých konkrétnych programov sa bude daná udalosť vysielať nahadzujú až v nejakom čase pred vysielaním a ešte si to niekedy rozmyslia a prehodia to na iný. Bez toho, aby sa vymyslelo to, ako vyriešiť EPG sa to neoplatí robiť.
Už to má niekto rozbehané na kodi, no jeho riešenie spočíva v tom, že to pravidelne refreshuje každých 15 minút. Robiť to podobným spôsobom mi však na našich prijímačoch nepríde ako správna cesta. Takže záver je, že nie je (zatiaľ) žiaden záver
Už to má niekto rozbehané na kodi, no jeho riešenie spočíva v tom, že to pravidelne refreshuje každých 15 minút. Robiť to podobným spôsobom mi však na našich prijímačoch nepríde ako správna cesta. Takže záver je, že nie je (zatiaľ) žiaden záver

-
- Pokročilý
A udělat nějak že by to do bonquetu hodilo ty kanály co vysílají stabilně a pak když by se preplo na ČT sport tak by to udělal automaticky refresh a pokud by vysílal čt sport+ tak by se nacetly streamy k dispozici jako při o2sportu bez zaplaceni archivu? Popřípadě nějaká zkratka na ovladači co by udělala refresh nebo nejhůř tlačítko přímo v doplňku ivysilani které by udělalo refresh a načetlo co zrovna vysílá a dalo to bonquetlistu?
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 17 poděkování
skyjet:
Už jsem to jednou psal ... pokud by to šlo ... šlo by nastavit do SSC nastavení jazyku ?
V systému OpenATV mám standardně angličtinu, ale kvůli názvům filmů by čeština byla
lepší ... snad nejsem sám, kdo má systém v jiné řeči než češtinu/slovenštinu
Vím, že to nějaký čas veme ...
Díky
Už jsem to jednou psal ... pokud by to šlo ... šlo by nastavit do SSC nastavení jazyku ?
V systému OpenATV mám standardně angličtinu, ale kvůli názvům filmů by čeština byla
lepší ... snad nejsem sám, kdo má systém v jiné řeči než češtinu/slovenštinu
Vím, že to nějaký čas veme ...
Díky
-
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Pokúšam sa nainštalovať tento plugin do staručkého Dreamboxu 800HD Se image Newnigma2, no vypisuje mi túto hláśku, NIEKTORÉ MODULY NIE SÚ DOSTUPNÉ:Extensions/archivCZSK (No module named request) viete mi poradiť ako to vyriešiť?
Ďakujem
Ďakujem
Dreambox 800HD Se, VU+ SOLO 2, karta Skylink ICE
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 17 poděkování
Zkus tam dát img OpenATV 7.4 ... tam by to snad mohlo jít ...
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Ahoj skyjet. Jen se zeptám, nešlo by to co funguje zatím u O2 přehrávání právě vysílaného programu od začátku udělat taky u Telly? Díky za odpověď.
Ahoj.
Je možné, že předkompilovaný exteplayer3 pro MIPS32, hlásí verzi 174 místo 176?
Díky
Je možné, že předkompilovaný exteplayer3 pro MIPS32, hlásí verzi 174 místo 176?
Díky
Kód: Vybrat vše
root@vipercombohdd:~# exteplayer3 | grep version
-bash: /usr/bin/exteplayer3: No such file or directory
root@vipercombohdd:~# opkg install https://github.com/skyjet18/exteplayer3/raw/master/ipk/exteplayer3_176_mips32el.ipk
Downloading https://github.com/skyjet18/exteplayer3/raw/master/ipk/exteplayer3_176_mips32el.ipk.
Installing exteplayer3 (176) on root.
Configuring exteplayer3.
root@vipercombohdd:~# exteplayer3 | grep version
{"EPLAYER3_EXTENDED":{"version":174}}
root@vipercombohdd:~#
- skyjet
- CS Odborník
ivo2001
Mám to v TODO, no chce to viac úprav. Je tam závislosť typu sliepka-vajce a ešte som nemal čas to prerobiť. Chcem to upraviť, tak, aby sa jazyk dal nastaviť nezávisle pre každý doplnok a rovnako aj pre samotný ArchivCZSK.
Majco
Chýbajú to závislosti, ktoré by sa mali nainštalovať automaticky a z nejakého dôvodu sa to neudialo. Spusť ručne skript Ak to nepôjde ani potom, tak máš príliš starý systém.
george11
Predpokladám, že by to šlo. Teraz vyšla aktualizácia, ktoré prehrávanie od začiatku pridáva aj pre AntikTV a OrangeTV + aktualizácia exteplayer3, ktorý po novom podporuje aj posun v HLS streamoch. Nemám však prihlasovacie údaje pre Telly, takže ak máš možnosť sa podeliť, tak si to dám do TODO. To isté platí aj pre SledovaniTV a Sweet.tv - malo by sa to tam dať pridať, no nemám prihlasovacie údaje.
milsn
Je možné, že som niečo dobabral. S mipsel je problém v tom, že ho kompilujem len naslepo. Už nemám doma žiaden mipsel prijímač. Každopádne dnes vyšiel exteplayer3 177, tak snáď bude v poriadku.
Mám to v TODO, no chce to viac úprav. Je tam závislosť typu sliepka-vajce a ešte som nemal čas to prerobiť. Chcem to upraviť, tak, aby sa jazyk dal nastaviť nezávisle pre každý doplnok a rovnako aj pre samotný ArchivCZSK.
Majco
Chýbajú to závislosti, ktoré by sa mali nainštalovať automaticky a z nejakého dôvodu sa to neudialo. Spusť ručne skript
Kód: Vybrat vše
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/script/install_dependencies.sh
george11
Predpokladám, že by to šlo. Teraz vyšla aktualizácia, ktoré prehrávanie od začiatku pridáva aj pre AntikTV a OrangeTV + aktualizácia exteplayer3, ktorý po novom podporuje aj posun v HLS streamoch. Nemám však prihlasovacie údaje pre Telly, takže ak máš možnosť sa podeliť, tak si to dám do TODO. To isté platí aj pre SledovaniTV a Sweet.tv - malo by sa to tam dať pridať, no nemám prihlasovacie údaje.
milsn
Je možné, že som niečo dobabral. S mipsel je problém v tom, že ho kompilujem len naslepo. Už nemám doma žiaden mipsel prijímač. Každopádne dnes vyšiel exteplayer3 177, tak snáď bude v poriadku.