Qviart DUAL 4K Combo - UHD přijímač s Enigmou 2 a Androidem 9

Android +/- skúsenosti...

Moderátoři: 9000peter, peter54, EnoSat

Odpovědět
Uživatelský avatar
Olda
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 63
Registrován: 19 úno 2022 21:45
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Qviart DUAL 4K Combo - UHD přijímač s Enigmou 2 a Androidem 9

Příspěvek od Olda »

Qviart DUAL 4K Combo - UHD přijímač s Enigmou 2 a Androidem 9
qviart-dual-4k-combo-01.jpg
Je tady další přijímač oblíbené značky Qviart, jedná se o výkonný kombinovaný UHD přijímač Qviart DUAL 4K Combo. Jako jeden z mála přijímačů pracuje se dvěma operačními systémy a to s oblíbenou Enigmou 2 a také s Androidem 9.

Hardwarově je podobný přijímači Octagon SF8008, nicméně tento přístroj je na tom o něco lépe. Qviart DUAL 4K Combo umožňuje příjem satelitního vysílání v normách DVB-S/S2/S2X, pozemního digitálního vysílání v normách DVB-T/T2 a digitálního kabelového vysílání v normě DVB-C.

Přijímač má podporu pro hybridní televizní vysílání HbbTV a je k dispozici také funkce HDMI CEC (současné ovládání přijímače a TV). Samozřejmostí je možnost nainstalovat multimediální prostředí KODI 18.9 Leia s originálním přehrávačem KODI nebo Youtube přehrávač.

Qviart DUAL 4K Combo je výkonný UHD kombinovaný přijímač, který má k dispozici dva operační systémy: Enigma 2 a Android 9. Přijímač je vhodný pro příjem pozemního digitálního vysílání v normě DVB-T2/HEVC a satelitního vysílání včetně příjmu programů v normě DVB-S2X a v režimu multistream.

Přijímač umožňuje díky velmi sinému hardware a použitému procesoru Hisilicon ohromné multimediální využití jako je přehrávání videí s extrémně vysokým datovým tokem v rozlišení až 4K, plnohodnotné využití multimediálního prostředí KODI 18.9 Leia a funkci hybridního televizního vysílání HbbTV. Díky operačnímu systému Android můžeme přijímat IPTV vysílání a využívat nepřeberné množství aplikací pro tento systém.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti