Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Moderátoři: peter54, 9000peter

Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Mam zaujem
33
87%
Nemam zaujem
5
13%
 
Celkem hlasů: 38
Uživatelský avatar
peter54
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 272
Registrován: 19 úno 2022 19:01
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 79 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od peter54 »

Vlastne libcrypto tam asi bude len si nedal cely vypis.
f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, raspberry pi
🎗️🇺🇦
poloma252
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: 15 zář 2022 10:04

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od poloma252 »

peter54 píše: 26 lis 2022 19:01 @rokson
Neviem kedy vypenim, ale zatial sa drzim.
V putty sa to robi napriklad takto:
Prihlasis sa najjednoduchsie cez telnet do prijimaca, v /tmp je uvedeny subor (vlozit napriklad cez ftp).
Nezabudni potom restartnut enigmu.
Co treba napisat do telnetu??aky prikaz??
poloma252
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: 15 zář 2022 10:04

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od poloma252 »

Zaplatil som si EU server a má chodit aj Sky Germany,ale neviem rozbehat oscam-icam.Box je VU+Solo 4K image OPENATV 7.1 v pluginoch som nainstaloval softcam Oscam-icam.Tak ho mam v boxe a co dalej??
EnoSat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 40
Registrován: 07 zář 2022 21:51
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od EnoSat »

pokracujes podla navodu co ti poslal ako spojadnit iCam v boxe
poloma252
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: 15 zář 2022 10:04

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od poloma252 »

Nic mi neposlali iba cečkove riadky ako na cccam.cfg
EnoSat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 40
Registrován: 07 zář 2022 21:51
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od EnoSat »

kazdy rozumnejsi komercak to ma na svojich strankach ako postupvat pri nastaveni (ked tam nema o tom ani zmienku tak je to viac polofunkcne ako funkcne)
capture_001_15012023_200503.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
poloma252
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: 15 zář 2022 10:04

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od poloma252 »

To vsetko co tu je na Pána Googla napisane je pre mna španielska dedidna.Ja vobec to mu nerozumiem.Neviem kde mam zacat.
EnoSat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 40
Registrován: 07 zář 2022 21:51
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od EnoSat »

hmm, a aky je v tom rozdiel co si precitas na panovi googlovi a co si precitas tu ?
poloma252
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: 15 zář 2022 10:04

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od poloma252 »

Mozno tu mi to lepsie poradia ako postupovat od prvej instalacii oscamu-ice az po rozbeh
EnoSat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 40
Registrován: 07 zář 2022 21:51
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od EnoSat »

To je fakt taky problem kliknut na link z googla a precitat si postup ? :(
Ja ked som chcel vidiet a pocut co vysielaju DAB muxy zo satelitu na obycajnom LINUX boxe, tiez som musel citat a skusat
Taktiez chapem ze asi nepatris medzi tych co si box kupili na to aby vzdelavali a zabavali, ale ako vecsina na pozeranie TV,
ale potom bolo vyhodnejsie kupit IPTV linku a sledovat do bez komplikacii s nastavovanim a ozivovanim ako pri CCCAM linku
capture_001_16012023_121723.png
capture_002_16012023_121743.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
poloma252
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: 15 zář 2022 10:04

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od poloma252 »

Mam nanovo preflesovat box? a postupovat podla instalacky??
EnoSat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 40
Registrován: 07 zář 2022 21:51
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od EnoSat »

a naco chces preflashovat box, ako si vedla pisal oscam s iCamom si si tam uz dal
Uživatelský avatar
peter54
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 272
Registrován: 19 úno 2022 19:01
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 79 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od peter54 »

Staci uz len spravit par nastaveni ako radi enosat a nahrad bouquet podla icam prirucky a ides. Preflesovanim boxu by si si pridal hodku az 2 prace a nicomu by to nepomohlo, ked si nerozdrbal nieco, co s icamom nesuvisi.
f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, raspberry pi
🎗️🇺🇦
Uživatelský avatar
9000peter
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 169
Registrován: 19 úno 2022 14:37
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 58 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od 9000peter »

Bouqet pre Sky DE Icam sa dá jednoducho nainštalovať aj pomocou tohto pluginu.
EnoSat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 40
Registrován: 07 zář 2022 21:51
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od EnoSat »

ale stale je mu to k nicomu ked nedekoduje ani Heimatkanal ako pisal na susednom fore
alfysvk
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 4
Registrován: 01 pro 2022 10:26

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od alfysvk »

Zrejme NEMA na C linke osetrene "Skip CWs checksum test only for:" ..
A urcite by neskodilo pozriet, ci C linka vie aj 098D okren inych CAID
Lenze ked nenapise ci mu z C linky aspon nieco ine ide, tazko radit.
EnoSat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 40
Registrován: 07 zář 2022 21:51
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od EnoSat »

skor by som povedal ze sa mu oscam iCam ani nespustil
alfysvk
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 4
Registrován: 01 pro 2022 10:26

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od alfysvk »

Schvalne som si dnes nainstaloval ATV 7.1 a pozrel /lib a aj /usr/lib. Su tam vsetky bezne potrebne kniznice.
Potom som stiahol z feedu uvedeny oscam-icam a pozrel konfig. Samo ze je holy, system dorob/dolej si sam,
nema ani "streamrelay" sekciu atd. Dal som svoj "oscam.server" a CAID co nepotrebuju osetrovat isli v pohode.
Takze aj pri korektej C linke mu nemoze ist "Heimatkanal". Lenze ked je "Tajomnik" a nepozrie beziace procesy,
subory v /tmp atd. tak je to iba o vesteni.. Pocekame ci a co snad bude nove.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
EnoSat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 40
Registrován: 07 zář 2022 21:51
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od EnoSat »

Heimat a par dalsich nepotrebuje iCam pre 098x a okrem 0500:051900 tam uz neni ziadne cudzie CAID - preto som sa ho pytal na tento konretny kanal - staci prepnut a ide, ak oscam bezi a C line zadane
(skip CWs nemam Heimatkanal overene, ale myslim ze nie je pouzite)
EnoSat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 40
Registrován: 07 zář 2022 21:51
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Oscam Icam+L2B na jednom stroji

Příspěvek od EnoSat »

alfysvk píše: 16 led 2023 18:36Pocekame ci a co snad bude nove.
Dal si to urobit cez TM, pretoze ziadny navod to nevyriesi :P
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: pacinp a 0 hostů