Rychlost přepínání programu

Moderátoři: peter54, EnoSat, 9000peter

gt2e
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 47
Registrován: 06 kvě 2022 21:13
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Rychlost přepínání programu

Příspěvek od gt2e »

Zdravím , jak prosím řešíte rychlost přepínání programu a zobrazeni infobaru u image OpenATV.
U jiných image reaguje po prepnuti hned ale na tomto image je to hodne pomale,dá se to to někde donastavit?
Box - VU+ SOLO 4K,VU+ UNO 4K SE
Image - Last Vti image
Karty - Skylink,freeSAT,AntikSAT
tomko
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 16
Registrován: 18 srp 2022 08:20
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od tomko »

Menu-nastavenia-vyhladavanie-rychle prepínanie kanalov
gt2e
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 47
Registrován: 06 kvě 2022 21:13
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od gt2e »

Díky to je FCC jinak to nejde zrychlit?
Box - VU+ SOLO 4K,VU+ UNO 4K SE
Image - Last Vti image
Karty - Skylink,freeSAT,AntikSAT
tomko
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 16
Registrován: 18 srp 2022 08:20
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od tomko »

Ešte možno lepším nastavením oscamu
Uživatelský avatar
9000peter
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 327
Registrován: 19 úno 2022 14:37
Bydliště: Lednické Rovne
Dal poděkování: 19 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od 9000peter »

tomko píše: 06 úno 2024 20:25 Menu-nastavenia-vyhladavanie-rychle prepínanie kanalov
Budem rád keď dáš nejaký screenshot kde to nastaviť ale podľa tvojho postupu to neviem nájsť ATV 7.4.
Však vieš...

Zlaté pravidlo

Octagon sf 4008 + Samsung SPF 107H = LCD4Linux
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 55
Registrován: 24 úno 2022 18:37
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od VTronik »

Na OATV 7.3 to mám takto: Menu - Nastavení -> Nastavení příjmu -> Rychlá změna kanálu.
Čekal bych, že na OATV 7.4 to bude identické, ale třeba se pletu. 7.4 zatím nepoužívám.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+Duo4KSE (OpenATV 7.3, 2TB SSD Samsung), VU+Duo2 (OpenATV 7.3, 1TB SSD Patriot), Skylink, T90
Uživatelský avatar
EnoSat
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 202
Registrován: 07 zář 2022 21:51
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od EnoSat »

A nie je tato funkcia (FCC) podmienena modelom/typom tuneru ?
ROVER AtomLight STC+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
Uživatelský avatar
9000peter
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 327
Registrován: 19 úno 2022 14:37
Bydliště: Lednické Rovne
Dal poděkování: 19 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od 9000peter »

Je to dosť možné.
Ja to na sf4008 ATV 7.4 nemám preto som chcel screenshot kde to hľadať.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Však vieš...

Zlaté pravidlo

Octagon sf 4008 + Samsung SPF 107H = LCD4Linux
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 55
Registrován: 24 úno 2022 18:37
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od VTronik »

Ještě může být, že se musí příslušný balíček stáhnout a nainstalovat z feedu. V OATV 7.3 je již součástí image. Ale je to jen nápad, jak jsem již psal, verzi 7.4 nemám.

Edit: Tak jsem ještě mrknul na staré Vu+Duo2 a tam nabídka není. Vypadá to přesně tak, jak píše Enosat.
VU+Duo4KSE (OpenATV 7.3, 2TB SSD Samsung), VU+Duo2 (OpenATV 7.3, 1TB SSD Patriot), Skylink, T90
slax78
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 65
Registrován: 25 zář 2022 09:25
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od slax78 »

gt2e píše: 06 úno 2024 20:20 Zdravím , jak prosím řešíte rychlost přepínání programu a zobrazeni infobaru u image OpenATV.
U jiných image reaguje po prepnuti hned ale na tomto image je to hodne pomale,dá se to to někde donastavit?
Keď prepinas medzi FTA kanálmi , tiež pomalé ?
Skús prepínať aj IPTV kanály , ako sa to bude správať .
Ako zdroj IPTV na skúšku môžeš použiť setting od Likru.
gt2e
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 47
Registrován: 06 kvě 2022 21:13
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od gt2e »

dela to jen OpenATV u jinych image je to v pohode,dela to jak u fta tak i u IPTV ale jen na tomto image coz me docela zarazi a je to skoda
Box - VU+ SOLO 4K,VU+ UNO 4K SE
Image - Last Vti image
Karty - Skylink,freeSAT,AntikSAT
Uživatelský avatar
peter54
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 393
Registrován: 19 úno 2022 19:01
Dal poděkování: 56 poděkování
Dostal poděkování: 159 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od peter54 »

Mal som podobný problém s openpli na octagone sf8008. Openatv a opehdf a satdreamgr prepínali do 3 sekúnd a openpli až 10 sekúnd. Vyriešené prechodom na openpli 9.
Tak by som pre začiatok skúsil najnovšiu verziu a mimimum rozšírení.
f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, rpi2b, odroid c4
🎗️🇺🇦
gt2e
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 47
Registrován: 06 kvě 2022 21:13
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od gt2e »

Už skoušeno openATV 7.4 to same po ciste instalaci bez pluginu,je mozne ze by to delal box vu+uno 4k SE?
Ale jak jsem psal u jiných image co jsem skoušel zadny problem
Box - VU+ SOLO 4K,VU+ UNO 4K SE
Image - Last Vti image
Karty - Skylink,freeSAT,AntikSAT
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 55
Registrován: 24 úno 2022 18:37
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od VTronik »

Já používám OATV na dvou různých VU+ a nemám s rychlostí přepínání žádný problém. Ani jsem nic takového neregistroval dříve, když jsem jel na starších verzích OATV. Nyní mám 7.3 a vše OK. I kodované kanály mi to přepíná úplně normálně, běžně tak do 2s. A FCC nemám zapnuté.
VU+Duo4KSE (OpenATV 7.3, 2TB SSD Samsung), VU+Duo2 (OpenATV 7.3, 1TB SSD Patriot), Skylink, T90
gt2e
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 47
Registrován: 06 kvě 2022 21:13
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od gt2e »

Tak my rekni cim to muze byt?
I na cistem image bez pluginu porad to same,je my to lito ale asi budu muset dat jine image i kdyz nerad
Box - VU+ SOLO 4K,VU+ UNO 4K SE
Image - Last Vti image
Karty - Skylink,freeSAT,AntikSAT
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 55
Registrován: 24 úno 2022 18:37
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od VTronik »

Nechci tím říci, že si vymýšlíš. Jen to, že já ten problém reálně neregistruji. Týká se to přijímačů VU+Duo2 a VU+Duo4KSE. Něco to určitě způsobuje, ale co přesně, nevím. Jelikož ti to na jiných image nedělá, je to trochu záhadné. Zejména proto, že píšeš i o FTA programech, co se přepínají dlouho. Pokud by to byly programy kodované, ještě by se dalo pátrat ve správné funkci softcamu.
A používáš ve všech image stejné soubory a parametry pro ladění? Já mám své a vždy je tam nahraji Dreamboxeditem.
VU+Duo4KSE (OpenATV 7.3, 2TB SSD Samsung), VU+Duo2 (OpenATV 7.3, 1TB SSD Patriot), Skylink, T90
gt2e
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 47
Registrován: 06 kvě 2022 21:13
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od gt2e »

jasne ,setting si delam sám a vzdy nahravam pres dreamboxedit
Box - VU+ SOLO 4K,VU+ UNO 4K SE
Image - Last Vti image
Karty - Skylink,freeSAT,AntikSAT
Uživatelský avatar
Spacer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 40
Registrován: 06 led 2024 09:59
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od Spacer »

A to bude problém. Skús po inštalácii nepoužiť Dreambox edit a proste si nalaď programy v boxe.
Keď bol problém so zapping, tak sa riešilo, či sú správne cesty k adresárom k lamedb, satellites.xml…
VU+Duo², BH 3.0.9, skin Red Sea
AB IPBox TWO, Android TV 8.0, Skylink
Formuler Z7+, Android 7.0
gt2e
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 47
Registrován: 06 kvě 2022 21:13
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od gt2e »

Také zkoušeno a nič
Box - VU+ SOLO 4K,VU+ UNO 4K SE
Image - Last Vti image
Karty - Skylink,freeSAT,AntikSAT
Uživatelský avatar
chocholousek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 44
Registrován: 09 črc 2022 10:07
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Re: Rychlost přepínání programu

Příspěvek od chocholousek »

Kdysi stalo se me, ze pri prepnuti programu vse trvalo dlouho. Bylo treba se podivat so se deje a spustil jsem enigmu v dbug modu a hle plagin lcd4linux saha na net a cosi hleda. Nejaky hloupi obrazek k poradu co prave probiha ani netusim kdy a jak jsem tohle aktivoval. K kdyz padnul net nebo mel problemy trvalo prepnuti detiky vterin. Staci se podivat co se behem prepnuti deje a vsichni budete chytrejsi, lepsi nez dve stranky spekulaci a vse jen dohady.
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě!!
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů