Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
-
Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Skyjet Ja sa o Sweet TV údaje podelím bez problémov, to som aj napísal, mám Dreambox one a viem že aj ty máš doma jeden. Poslal som aj log aj som napísal že pri vygenerovaní userbouguet mi to to po 20 sekundách to zamrzne.Ak tebe to funguje na nejakom Dream OS images tak ťa poprosím o info na akom. Ja používam GP4, 2.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
skyet děkuji za reakci. Sweet tv při požití stejného exteplayeru3 v doplňku Live tv barevné pruhy, Archiv funkční, v userbouguet použit stejný exteplayer3 vše ok
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Díky za vysvětlení. Takže tam dám zpátky exteplayer z feedu Openpli.skyjet píše: ↑09 pro 2024 21:56 blacker91
Problém bude tá Zgemma H8.2. Má to nejaký "zvláštny" CPU ktorý je nekompatibilný s ostatnými ARM prijímačmi. Už mi na tom dávnejšie niekto hlásil nefunkčnosť antiktv. Žiaľ nemám možnosť vykompilovať exteplayer3 pre každý prijímač. Momentálne ho neviem vykompilovať vôbec, lebo mi umrel disk a rozbehanie kompilácie zaberie tak pol dňa čau ktorý momentálne nemám ...
george11
Prístupové údaje pre sweet.tv už nemám. V userbouquete aj v doplnku máš nastavený rovnaký prehrávač? Nefunguje to len v doplnku? Ak sa podelíš o prístupové údaje, tak sa na to snáď pozriem. Ale stále platí to čo som napísal vyššie.
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 416 poděkování
george11
Skúsil som si sweet.tv a s upraveným exteplayer3 mi funguje bez problémov ako archív, tak aj live tv a rovnako aj userbouquet. Tie farebné pruhy ktoré popisuješ nasimulovať neviem ...
Skúsil som si sweet.tv a s upraveným exteplayer3 mi funguje bez problémov ako archív, tak aj live tv a rovnako aj userbouquet. Tie farebné pruhy ktoré popisuješ nasimulovať neviem ...
Děkuji moc za info, extplayer3 jsem zapnul (místo nastavení Default) a funguje. Živé vysílání se mi hodí výjimečně, např. při hodně mizerném počasí, kdy signál ze satelitu (Skylink) vypadne. Ještě jednou děkuji.skyjet píše: ↑09 pro 2024 13:16 Ten komu nefunguje iVysilani nech si prosím v nastaveniach doplnku prepne prehrávač na exteplayer3. Ja toto už beriem ako štandard, no zjavne o tom mnohí netušia. Pre správne fungovanie DRM je potrebný upravený exteplayer3 ver. >=172 - stačí zapnúť napr. youtube doplnok a ak ho nemáte nainštalovaný, tak vám bude ponúknutá inštalácia tejto verzie.
Prehrávanie živého vysielania funguje len u relácií, ktoré nevyžadujú DRM. DRM u živého vysielania momentálne nefunguje/je vypnuté a nemal som čas sa mu viac venovať. Aj tak nerozumiem, načo vám je vlastne sledovanie živého vysielania cez doplnok, keď ČT je dostupné v každej mysliteľnej platforme. ČT Sport Plus v doplnku je ako posledný program v živom vysielaní - akurát nemám meno, len EPG info (nakoľko ho ČT nevysiela).
Aktuálne je doplnok iVysiláni tesne pred smrťou. Používa ešte staré android API ktoré bude končiť (je zázrak, že ho ešte držia nažive, nakoľko ich web aj aplikácie už používajú API nové). Preto bude do budúcna tak či tak nutné spraviť doplnok úplne nový.
-
- Pokročilý
Ahoj skyjet,díky za vyzkoušení. Do image openPLi9 jsem nahradil v usr/bin exteplayer3 verzí z image kde ve sweetu vše funguje a okamžitě chodí i v PLi 9. Problem je že v userbouquet O2tv je u některých kanálů drobné zasekávání což s novým exteplayer nedělá. Vrátil jsem zpět exteplayer a vše OK kromě sweet live (barevné pruhy jsou zpět) V userbouquet i v archivu sweet vše funguje jak má takže si s tím nelam hlavu. Je to jen zajímavé a třeba je to jen záhada u mého boxu Octagon 8008HD
-
- Dal poděkování: 5 poděkování
Ahoj. Ja mam Octagon sf 8008 mini combo a VU+Zero 4K, na oboch OpenPli 9, a takisto tam mám tie farebné pruhy. V usebbouquete ide bez problemov.george11 píše: ↑11 pro 2024 12:42 Ahoj skyjet,díky za vyzkoušení. Do image openPLi9 jsem nahradil v usr/bin exteplayer3 verzí z image kde ve sweetu vše funguje a okamžitě chodí i v PLi 9. Problem je že v userbouquet O2tv je u některých kanálů drobné zasekávání což s novým exteplayer nedělá. Vrátil jsem zpět exteplayer a vše OK kromě sweet live (barevné pruhy jsou zpět) V userbouquet i v archivu sweet vše funguje jak má takže si s tím nelam hlavu. Je to jen zajímavé a třeba je to jen záhada u mého boxu Octagon 8008HD
VU+Zero4K-Openpli 9.1, Octagon sf8008 mini combo-Openpli 9.1
-
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
skuste vypnúť HLS Explorer......na niektorých bazmekoch to zaberie na SWET-TV napr: zgemma H9 ,GIGABLUE .... 
-
- Pokročilý
Díky, ještě tak vědět kde to vypnout Edit už jsem na to přišel a opravdu to pomůže. Ještě jednou díky
- skyjet
- CS Odborník
efendy55
Bingo! To bude presne ono. Ja to mám stále vypnuté, nakoľko to je vzhľadom na implementáciu somarina. Sweet.tv generuje pre streamy jednorázové URL. A keďže na nich najprv lezie ten HLS explorer, tak to URL prestane byť platné a prehrávač už dostane len farebné pruhy. Keď sa program sleduje cez userbouquet, tak je tam navyše ešte krátkodobá cache a tá zabezpečí to, že to funguje.
Pre ostatných: Choďte do nastavení ServiceApp a tam si pre exteplayer3 (a ideálne aj pre gstplayer) vypnite HLS Explorer.
Bingo! To bude presne ono. Ja to mám stále vypnuté, nakoľko to je vzhľadom na implementáciu somarina. Sweet.tv generuje pre streamy jednorázové URL. A keďže na nich najprv lezie ten HLS explorer, tak to URL prestane byť platné a prehrávač už dostane len farebné pruhy. Keď sa program sleduje cez userbouquet, tak je tam navyše ešte krátkodobá cache a tá zabezpečí to, že to funguje.
Pre ostatných: Choďte do nastavení ServiceApp a tam si pre exteplayer3 (a ideálne aj pre gstplayer) vypnite HLS Explorer.
-
Ahoj,
nez zalozim novu temu, mam dotaz k Youtube doplnku. Neide mi prehrat obraz, len zvuk.
Nenasiel som ziadne info v diskusii, tak len ci je to nejaky znamy problem, alebo som jediny komu to nefunguje ?
Pre istotu prikladam log.
Diky
nez zalozim novu temu, mam dotaz k Youtube doplnku. Neide mi prehrat obraz, len zvuk.
Nenasiel som ziadne info v diskusii, tak len ci je to nejaky znamy problem, alebo som jediny komu to nefunguje ?

Pre istotu prikladam log.
Diky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- skyjet
- CS Odborník
Nastav si v nastaveniach youtube doplnku prehrávač na exteplayer3.
-
Diky, uz to ide

Ale aj tak mi tam par veci pada. Prikladam opat log.
Jedna vec ktora to stopercentne zhodi je ked dam na YT natiahnut titulky, to hned spadne. A titulky dost casto pouzivam.
Druha ktoru som len nahodou skusil, ale asi nepotrebujem, ked kliknem na Odomknut chraneny obsah tak tiez spadne.
Je mozne ze je problem s tym, ze uz mam starsi image a HW. V logu je info.
Diky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- skyjet
- CS Odborník
Ten pád pri požiadavke na titulky spôsobuje priamo enigma. Spadne to s veľmi zvláštnou chybou ktorú som doteraz nevidel. Buď je problém v subssupport ktorý tam máš, alebo je to priamo enigmou. Každopádne máš v prijímači veľmi starý software. Odporúčam nainštalovať niečo aktuálne a takéto problémy tam isto nebudú.
Ten pád pri odomknuté chráneného obsahu v logu nevidím. Ak sa pri tom zobrazuje zelená obrazovka, tak treba poslať crashlog priamo z enigmy ktorý je buď v /home/root alebo v /hdd adresári. Ale platí to čo som napísal na začiatku - nahraj tam nejaký aktuálny soft a toto by sa diať nemalo.
Ten pád pri odomknuté chráneného obsahu v logu nevidím. Ak sa pri tom zobrazuje zelená obrazovka, tak treba poslať crashlog priamo z enigmy ktorý je buď v /home/root alebo v /hdd adresári. Ale platí to čo som napísal na začiatku - nahraj tam nejaký aktuálny soft a toto by sa diať nemalo.
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 17 poděkování
Zdravím.
O2tv: pokud si z nabídky O2TV Sport vyberu nějaký stream ... a pak bych chtěl jiný ... lze nějak vyvolat tabulku streamů jinak než že přejdu na normální kanál (např. CT1 HD ) a pak opět přepnu na O2TV Sport ?
Používá O2tv pořád nové linky pro MD streamy nebo se to opakuje ?
Díky
Ivo
O2tv: pokud si z nabídky O2TV Sport vyberu nějaký stream ... a pak bych chtěl jiný ... lze nějak vyvolat tabulku streamů jinak než že přejdu na normální kanál (např. CT1 HD ) a pak opět přepnu na O2TV Sport ?
Používá O2tv pořád nové linky pro MD streamy nebo se to opakuje ?
Díky
Ivo
- skyjet
- CS Odborník
Pusť si to priamo z doplnku a tam to vieš vyvolať pomocou klávesov HORE/DOLE. V userbouquete sa to dá vyvolať len prepnutím na iný program. Linky na všetky streamy sa generujú dynamicky pri prepnutí. Či sú pre MD streamy unikátne identifikátory pomocou ktorých sa tie linky generujú som nezisťoval.
Zdravim
funguje doplnek AntikTV i pro CZ (moje.antiktv.cz)?
Dekuji
funguje doplnek AntikTV i pro CZ (moje.antiktv.cz)?
Dekuji
- skyjet
- CS Odborník
Áno
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
zdravím doplnok Dokumenty.TV už nebude fungovat u mně už nehraje nobo je ccchyba u mně? dík za info
zgemma h9 combo , zgemma H7S , zgemma H11 , zgemma H8.2 , octgon sf8008 , xtrend et4000 -28-23-19-16-13-4.8-0.8 +iptv
- skyjet
- CS Odborník
Dokumenty.tv komplet zmenila stránku + videa začala umiestňovať aj na iné úložisko ako doteraz. Takže doplnok treba komplet prekopať alebo najlepšie komplet spraviť od 0. Zatiaľ som sa k tomu nedostal.