Archiv CZSK - Diskusia / Discussion

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet

Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod

Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Odpovědět
User77
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion

Příspěvek od User77 »

Dá se měnit pořadí zobrazení jednotlivých pluginů? U Maxu můžu změnit pořadí v nastavení pluginu, ale O2TV a YouTube tuto volbu nemá. Dělám něco špatně? V diskusi jsem nic nenašel..
skyjet
CS Odborník
CS Odborník
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 416 poděkování

Příspěvek od skyjet »

Dá. Je to na WIKI tak ako iné rôzne iné funkcie.
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
doga46
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od doga46 »

Tušil jsem to, ale chtěl jsem to mít od tebe potvrzené. Může nastat případ, že člověk zaplatí na začátku aktivního období ať už omylem nebo záměrně další peníze a pak bude čekat celou aktivní dobu, zdali transakce proběhla v pořádku.
Vu+ultimo4k, vu+solo4k, openATV 6,4 - 7.6, openpli 9.1, egami-10.6 R10, BlackHole 3.0.1, openBH 5.5.1
User77

Příspěvek od User77 »

Mám dotaz, funguje doplněk Prima+? Mám dva SF8008 a ani u jednoho z nich se mi ho nedaří zprovoznit. Chybová hláška je, že mám špatné loginy, ale ty mám dobré, fungují jak na PC, tak na Androidu. Přesná hláška je „Nepodařilo se získat autorizační kód. Pravděpodobně špatná kombinace jména/hesla“…
icosom

Příspěvek od icosom »

Ahoj.už sa mí zmenil status na "podporovateľa", ale nedari sa Max spustiť. Vraj exeplayer3 nepodporuje bla bla bla či má stiahnuť odporúčanú verziu. dal som že áno ,potom sa mi objavili
dve možnosti . Prihlásenie pomocou kodu alebo poskytovateľa...Atam som aj skončil .Môžem poprosiť o radu ako ďalej? Díki
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vado
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vado »

Ahoj,

je VS pre platbu generovany pre kazdy prijimac na zaklade nejakych HW/SW udajov, alebo je generovany nahodne ?
Ide o to, ze pokial zaslem platbu za viac mesiacov (som pohodlny, nechce sa mi platbu zadavat opakovat kazdy mesiac) a bude potrebne z akehokolvek dovodu reinstalovat FW, pripadne vyjde nova verzia FW, ktora sa da nainstalovat iba ako nova instalacia, nie ako upgrade (pouzivam OpenBH), tak ci status aktivny prejde do novej instalacie, alebo bude potrebne poziadat o prenos, pripadne nejaka ina akcia ?

Vado
VU+ DUO 4k s najnovsou OpenBH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ UNO 4k SE s najnovsou OpenBH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ DUO 2 - ma noveho majitela
VU+ DUO - fyzicky uz neexistuje
KSC570CX 12.C1.A5 BM-8400CI_STA2 - fyzicky uz neexistuje.
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
alfysvk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od alfysvk »

Mozes kludne spavat, status podporovatel Ti zostane aj po reinstalacii
/novej instalacii na tom istom stroji/. Vyskusal som to za Teba.
doga46

Příspěvek od doga46 »

Potvrzuji. Mám v multibootu několik různých instalací a všechny mají status podporovatel a platil jsem pouze jednou.
Vu+ultimo4k, vu+solo4k, openATV 6,4 - 7.6, openpli 9.1, egami-10.6 R10, BlackHole 3.0.1, openBH 5.5.1
skyjet
CS Odborník
CS Odborník

Příspěvek od skyjet »

User77
Ak ti píše, že máš nesprávne meno/heslo, tak bude nesprávne. Teraz som si to overil a prihlásenie funguje. Skús si nastaviť nejaké heslo bez špeciálnych znakov - možno robia problémy.

icosom
Po spustení doplnku MAX vyberieš "Prihlásenie pomocou kódu". Zobrazí ti to URL adresu na ktorú pôjdeš v mobile alebo PC a kód, ktorý tam máš zadať. Budeš postupovať podľa pokynov a tým si autorizuješ nové zariadenie. Rovnaký postup je aj keď sa prihlasuješ na televízore. Prihlásenie pomocou operátora je len keď máš predplatné cez google alebo iného sprostredkovateľa. Na SK sa to možno ani nedá - neviem. Prihlásenie som okopíroval z kodi doplnku.
Inak prihlásenie a prezeranie obsahu funguje aj bez toho aby si bol podporovateľ.

vado
Tak ako napísali ostatní - VS je viazaný na HW, takže pokiaľ nevymeníš v prístroji základnú dosku, tak by mal zostať rovnaký. Je rovnaký (teda mal by byť) aj medzi rôznymi image v multiboote. Software v prijímači môžeš bez obáv premazať a po novej inštalácii sa stav ti "podporovateľ" obnoví (ak je evidovaná platba) bez akéhokoľvek zásahu. Snažil som sa, aby to naozaj bolo čo najjednoduchšie - aby nebolo nutné zo strany používateľov robiť nič navyše.

cenda2005
Ďakujem. Problém s python 3.13 je opravený.
cenda2005

Příspěvek od cenda2005 »

Precizní práce,díky
DM-7080 - openATV 7.6,DM-920 - openPLi py3.13
User77

Příspěvek od User77 »

Zase máš pravdu, opravdu jsem zadával špatné jméno a nevšiml jsem si toho ani na 10. pokus. V hlavě se mi přehodily mailové adresy a zadával jsem dokola tu špatnou. Po tom, co jsi napsal se mi teprve rozsvítilo. Ještě jednou díky.
ivo2001
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od ivo2001 »

O2tv ... díky za opravu toho zpoždění ... nyní je to opožděno proti satelitu (Skylink) o cca 5-7s ... zkoušeno na Canal+ Sport

Při sledování golfu na Eurosport 2, jsem si všiml upoutávky, že na Max mají více streamů ... jen info

ivo
User77

Příspěvek od User77 »

Měl jste někdo tuto hlášku na doplňku YouTube? „Tento doplněk dosáhl limit dostupného počtu požadavků na youtube API. Zkuste znovu později“. Tohle jsem viděl poprvé dnes ráno a neměl jsem čas s tím dál pracovat. Mrknu na to ještě večer.
nyakec
Dal poděkování: 24 poděkování

Příspěvek od nyakec »

Na doplnku Max okrem tvz podporovatela treba zaplatit aj na stránke /max.com/signin/ 7.99eu? Dakujem...

Na
skyjet
CS Odborník
CS Odborník

Příspěvek od skyjet »

nyakec
Tú otázku myslíš vážne? Snáď nečakáš, že budeš vedieť pozerať MAX bez toho, aby si si tú službu platil. Takže áno, tú službu musíš mať už zaplatenú a musíš mať k dispozícii prihlasovacie údaje, ktoré zadáš na tej stránke max.com/signin spolu s kódom, ktorý ti zobrazí doplnok.
Teraz druhá časť - na to, aby ti to povolilo spustiť prehrávanie potrebuješ mať stav "podporovateľ" archivCZSK. Naprogramovať ten doplnok a upraviť exteplayer3 tak, aby sa tá služba dala vôbec používať stálo desiatky hodín práce do neskorej noci. A ešte ďalšie desiatky hodín to potrebuje - aktuálne je to skôr v "beta" stave (hlavne exteplayer3). Preto je to k dispozícii len pre tých, ktorí sú ochotní tú prácu oceniť.
doga46

Příspěvek od doga46 »

nyakec píše: 07 úno 2025 05:42 Na doplnku Max okrem tvz podporovatela treba zaplatit aj na stránke /max.com/signin/ 7.99eu? Dakujem...
na O2tv, Sledovanitv, Voyo musíš taky platit, hlavně máš všechno v jednom a nemusíš přepínat jinam...
davidas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 10 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidas »

archivCZSK.log
skyjet píše: 07 úno 2025 07:38 nyakec
Tú otázku myslíš vážne? Snáď nečakáš, že budeš vedieť pozerať MAX bez toho, aby si si tú službu platil. Takže áno, tú službu musíš mať už zaplatenú a musíš mať k dispozícii prihlasovacie údaje, ktoré zadáš na tej stránke max.com/signin spolu s kódom, ktorý ti zobrazí doplnok.
Teraz druhá časť - na to, aby ti to povolilo spustiť prehrávanie potrebuješ mať stav "podporovateľ" archivCZSK. Naprogramovať ten doplnok a upraviť exteplayer3 tak, aby sa tá služba dala vôbec používať stálo desiatky hodín práce do neskorej noci. A ešte ďalšie desiatky hodín to potrebuje - aktuálne je to skôr v "beta" stave (hlavne exteplayer3). Preto je to k dispozícii len pre tých, ktorí sú ochotní tú prácu oceniť.
ano, funguje to jak pise autor pluginu

edit: pri sledovani prestava hrat, musim znovu pustit, zadna chyba se nezobrazuje
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
skype = davidas-cz
Zgemma H7s, Octagon SF8008, Extrend ET8000
local - 0624 full cz-sk, 0B01 (NC+), 0650 (Orf), 1830 (HD+)
hop - 0653
bigsat
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od bigsat »

jen se chci zeptat v archivu SC a SCC mi nejde spustit seriál Král Šumavy je problém jenom u mně nebo to nejde vubec díík za info mám poslaný i dárek na provoz aplikace
zgemma h9 combo , zgemma H7S , zgemma H11 , zgemma H8.2 , octgon sf8008 , xtrend et4000 -28-23-19-16-13-4.8-0.8 +iptv
doga46

Příspěvek od doga46 »

u mě na vu+ultimo4k - openatv 7.3 taky nejde...
skyjet
CS Odborník
CS Odborník

Příspěvek od skyjet »

O tom vypínaní prehrávania u MAX viem. Deje sa to náhodne. Niekedy to prehrá celý film bez problémov a niekedy sa vypne každých pár minút. Problém bude niekde v exteplayer3. Mám podozrenie na to, že MAX server zatvára spojenie so streamom a exteplayer3 sa z toho nevie spamätať. Zatiaľ sa mi to nepodarilo vyriešiť (ale nemal som čas sa tomu intenzívne venovať) a veľmi zle sa to simuluje. Musím komplet prerobiť logovanie v exteplayer3 aby som zistil, čo sa to tam vlastne deje.

Čo sa toho seriálu týka, tak server k nemu nevracia žiadne streamy. Najskôr zásah vlastníka autorských práv ...
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“