Ahoj, chces z5tnou vazbu takze misto podekovani jsem vyzkousel moje posledni vyhledavani s googla. Vyhledavana fraze
Zadal jsem naproto presne to co do googla pozor je to smes latinky a cyriliky a odpoved je na obrazku = nic, musel jsem odstranit uvozovky aby mi to neco naslo. Uvozovky davam pac na googlu to vyplazne relevantnejsi vysledek protoze treba prave tato fraze by mela byt s nejakeho ruskeho prostoru a on "G" s nejakeho duvodu dava prednost localnimu obsahu. Ono velke "G" nekdy presvedcit ze vyhledavani nema byt v naseho rybnicku je docela problem obzvlaste kdyz je vyhdavane slovo snad na kazde druhe nasi strance.

P.S. vyhledaval jsem jak jinak nejaky obrazek, ono i kdyz mam obrovskou databazi obrazku vzdycky kdyz neco patlam mi nejaky obrazek schazi...
P.P.S ono kdyby "to" fungovalo podobne jako velke "G" by bylo moc fajn protoze mam pocit ze to funguje a funguje bez zbytecnych kokotin a reklamnich uprednostneni coz by mozna nekdy znamenalo ze se nebudu muset dostavat na patou nebo osmou stranku nez najdu to co hledam.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
„Nad lidskou blbostí se taky nedá zvítězit. Ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat.“
— Jan Werich