Doplnok O2 TV 2.0

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet

Pravidla fóra
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
JohnPeri
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: Doplnok O2 TV 2.0

Příspěvek od JohnPeri »

No asi je to tak, na 7.5.1 to jede všechno v pohodě.
Ale na 7.6 to i v předešlé verzi jelo bez problémů.
No nic, pošlu logy i do Open ATV a uvidíme.
Pulse 4K - Twin single pro Astru 19.2 a 23.5.
Skylink Irdeto-ICE
Momentálně testované image:
(Egami 10.6, Open PLI 9.1, Open ATV 7.6-Alpha, Open ATV 7.5.1)
KarelBarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od KarelBarel »

Ahoj, mám dotaz k exportu EPG z O2 TV.
Jak často a při jaké příležitosti dochází k automatickému načtení novějších dat do EPG?

V doplňku mám nastaven export na 2 dny dopředu.
Většinou to funguje dobře (vidím EPG na celý dnešek i zítřek).
Ale občas se stává, že se data neaktualizují (tedy po uplynutí dvou dnů zůstane budoucí EPG prázdné). V tom případě musím vlézt do Speciální sekce a znovu spustit Export EPG.

Nevím, proč se třeba v průběhu 2 týdnů aktualizují data bezproblémově, ale občas se neaktualizují vůbec? Je aktualizace spojena s restartem zařízení? Nebo se spuštěním doplňku?
skyjet
CS Odborník
CS Odborník
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 384 poděkování

Příspěvek od skyjet »

EPG sa exportuje raz za 24 hodín.
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
KarelBarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Aha, už jsem přišel na to, proč mi nefunguje generování EPG do budoucnosti.

Pokud mám v systému nastavené uchování historie EPG na 1 den (1440 minut) a pokud nastavím v doplňku generování na 1 den dopředu, tak se mi zobrazuje pouze minulé a aktuální EPG (nevidím nic do konce dne, reálně tedy +0 dnů).
Pokud nastavím v doplňku generování na 2 dny, tak se mi zobrazují data do zítřka (reálně tedy +1 den).
Pokud vypnu historii EPG, tak se mi zobrazí data až do pozítří (reálně skutečně +2 dny).

Znamená to tedy, že počet dnů nastavených v doplňku se odvíjí nikoliv od aktuálního času, ale odvíjí se od data v minulosti (dle nastavené historie tedy mínus 1 den). Zvláštní (OpenATV 7.5.1) :-)
KarelBarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

skyjet píše: 15 bře 2025 20:52 EPG sa exportuje raz za 24 hodín.
Ahoj, nevím, zda je to technicky možné, ale nešlo by individuálně nastavit rychlejší interval aktualizace EPG u O2, než je 24 hodin?
Občas se stává, že O2 v průběhu dne změní EPG u sportovních kanálů a díky dlouhému intervalu aktualizace se změna nepropíše.

Děkuji.
bretah

Příspěvek od bretah »

Tak aktuálně doplněk O2Tv nefunkční, služba převedena již pod Openplay. Log přiložen.

EDIT: Tak je to jasné doplněk bude muset být pro ty, co již byli komplet převedeni, překopán. Předpokládám, že to bude pouze pro podporovatele.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
bitexx

Příspěvek od bitexx »

Zdravím mám problém s programy O2TV v exteplayer 3 odedneška tak 50 procent kanálu dlouho nabíhají a když naběhnou velké mrznutí když se program sepne hned běží v poho ale když se sepne za 20 _30 sekund začne mrznout máte nějaky info díky???
bitexx

Příspěvek od bitexx »

Odinstalovat jsem service app s exteplayerem 3 nechal původní player vu a kousání a mrznutí kanálu přestalo prosím o opravu autora exteplayeru 3 patch o opravu
skyjet
CS Odborník
CS Odborník

Příspěvek od skyjet »

Riešenie problému si našiel, tak čo chceš opravovať? Navyše: O2 služba končí, takže z mojej strany už žiadne ďalšie opravy ani iné zmeny nebudú. Keď O2 prevedie všetkých zákazníkov na Oneplay, tak bude doplnku koniec.
blacker91
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od blacker91 »

Vím že už se doplněk o2tv upravovat nebude ale je možné že na mipsel procesoru nejde kanál Oneplay 2? Zkoušeno na Vu+Zero. Oneplay 1 a Oneplay 3 jde. Na DreamOs také Oneplay 2 jde. Na Zgemma h8.2 Oneplay 2 taky jde. Řešit to nebudu ptám se pouze teoreticky.
skyjet
CS Odborník
CS Odborník

Příspěvek od skyjet »

To bude vecou prehrávača - nie priamo doplnku. Nepíšeš aký používaš, tak ho skús zmeniť. Popravde nemám žiaden mipsel box na ktorom by som to vedel skúsiť.
blacker91
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od blacker91 »

Zkusím ještě jednou dneska. Je tam upravený exteplayer3 s ffmpeg verze 176. Zkusím tam dát poslední verzi a dám vědět.
blacker91
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od blacker91 »

Tak teď zkouším a vše běží tak nevím co to bylo za haluz.
ralcar
Dal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od ralcar »

skyjet píše: 23 bře 2025 21:42 Riešenie problému si našiel, tak čo chceš opravovať? Navyše: O2 služba končí, takže z mojej strany už žiadne ďalšie opravy ani iné zmeny nebudú. Keď O2 prevedie všetkých zákazníkov na Oneplay, tak bude doplnku koniec.
Včera v aktualizaci bylo oneplay a funguje, asi tvoje práce, tak díky moc.
Vu duo 4k, Vti, (skin AtileHd)
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“