Doplnok O2 TV 2.0
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
- JohnPeri
- Pokročilý
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Re: Doplnok O2 TV 2.0
No asi je to tak, na 7.5.1 to jede všechno v pohodě.
Ale na 7.6 to i v předešlé verzi jelo bez problémů.
No nic, pošlu logy i do Open ATV a uvidíme.
Ale na 7.6 to i v předešlé verzi jelo bez problémů.
No nic, pošlu logy i do Open ATV a uvidíme.
Pulse 4K - Twin single pro Astru 19.2 a 23.5.
Skylink Irdeto-ICE
Momentálně testované image:
(Egami 10.6, Open PLI 9.1, Open ATV 7.6-Alpha, Open ATV 7.5.1)
Skylink Irdeto-ICE
Momentálně testované image:
(Egami 10.6, Open PLI 9.1, Open ATV 7.6-Alpha, Open ATV 7.5.1)
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 21 poděkování
Ahoj, mám dotaz k exportu EPG z O2 TV.
Jak často a při jaké příležitosti dochází k automatickému načtení novějších dat do EPG?
V doplňku mám nastaven export na 2 dny dopředu.
Většinou to funguje dobře (vidím EPG na celý dnešek i zítřek).
Ale občas se stává, že se data neaktualizují (tedy po uplynutí dvou dnů zůstane budoucí EPG prázdné). V tom případě musím vlézt do Speciální sekce a znovu spustit Export EPG.
Nevím, proč se třeba v průběhu 2 týdnů aktualizují data bezproblémově, ale občas se neaktualizují vůbec? Je aktualizace spojena s restartem zařízení? Nebo se spuštěním doplňku?
Jak často a při jaké příležitosti dochází k automatickému načtení novějších dat do EPG?
V doplňku mám nastaven export na 2 dny dopředu.
Většinou to funguje dobře (vidím EPG na celý dnešek i zítřek).
Ale občas se stává, že se data neaktualizují (tedy po uplynutí dvou dnů zůstane budoucí EPG prázdné). V tom případě musím vlézt do Speciální sekce a znovu spustit Export EPG.
Nevím, proč se třeba v průběhu 2 týdnů aktualizují data bezproblémově, ale občas se neaktualizují vůbec? Je aktualizace spojena s restartem zařízení? Nebo se spuštěním doplňku?
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 384 poděkování
EPG sa exportuje raz za 24 hodín.
-
- Mírně pokročilý
Aha, už jsem přišel na to, proč mi nefunguje generování EPG do budoucnosti.
Pokud mám v systému nastavené uchování historie EPG na 1 den (1440 minut) a pokud nastavím v doplňku generování na 1 den dopředu, tak se mi zobrazuje pouze minulé a aktuální EPG (nevidím nic do konce dne, reálně tedy +0 dnů).
Pokud nastavím v doplňku generování na 2 dny, tak se mi zobrazují data do zítřka (reálně tedy +1 den).
Pokud vypnu historii EPG, tak se mi zobrazí data až do pozítří (reálně skutečně +2 dny).
Znamená to tedy, že počet dnů nastavených v doplňku se odvíjí nikoliv od aktuálního času, ale odvíjí se od data v minulosti (dle nastavené historie tedy mínus 1 den). Zvláštní (OpenATV 7.5.1)
Pokud mám v systému nastavené uchování historie EPG na 1 den (1440 minut) a pokud nastavím v doplňku generování na 1 den dopředu, tak se mi zobrazuje pouze minulé a aktuální EPG (nevidím nic do konce dne, reálně tedy +0 dnů).
Pokud nastavím v doplňku generování na 2 dny, tak se mi zobrazují data do zítřka (reálně tedy +1 den).
Pokud vypnu historii EPG, tak se mi zobrazí data až do pozítří (reálně skutečně +2 dny).
Znamená to tedy, že počet dnů nastavených v doplňku se odvíjí nikoliv od aktuálního času, ale odvíjí se od data v minulosti (dle nastavené historie tedy mínus 1 den). Zvláštní (OpenATV 7.5.1)

-
- Mírně pokročilý
Ahoj, nevím, zda je to technicky možné, ale nešlo by individuálně nastavit rychlejší interval aktualizace EPG u O2, než je 24 hodin?
Občas se stává, že O2 v průběhu dne změní EPG u sportovních kanálů a díky dlouhému intervalu aktualizace se změna nepropíše.
Děkuji.
-
Tak aktuálně doplněk O2Tv nefunkční, služba převedena již pod Openplay. Log přiložen.
EDIT: Tak je to jasné doplněk bude muset být pro ty, co již byli komplet převedeni, překopán. Předpokládám, že to bude pouze pro podporovatele.
EDIT: Tak je to jasné doplněk bude muset být pro ty, co již byli komplet převedeni, překopán. Předpokládám, že to bude pouze pro podporovatele.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zdravím mám problém s programy O2TV v exteplayer 3 odedneška tak 50 procent kanálu dlouho nabíhají a když naběhnou velké mrznutí když se program sepne hned běží v poho ale když se sepne za 20 _30 sekund začne mrznout máte nějaky info díky???
Odinstalovat jsem service app s exteplayerem 3 nechal původní player vu a kousání a mrznutí kanálu přestalo prosím o opravu autora exteplayeru 3 patch o opravu
- skyjet
- CS Odborník
Riešenie problému si našiel, tak čo chceš opravovať? Navyše: O2 služba končí, takže z mojej strany už žiadne ďalšie opravy ani iné zmeny nebudú. Keď O2 prevedie všetkých zákazníkov na Oneplay, tak bude doplnku koniec.
-
- Pokročilý
Vím že už se doplněk o2tv upravovat nebude ale je možné že na mipsel procesoru nejde kanál Oneplay 2? Zkoušeno na Vu+Zero. Oneplay 1 a Oneplay 3 jde. Na DreamOs také Oneplay 2 jde. Na Zgemma h8.2 Oneplay 2 taky jde. Řešit to nebudu ptám se pouze teoreticky.
- skyjet
- CS Odborník
To bude vecou prehrávača - nie priamo doplnku. Nepíšeš aký používaš, tak ho skús zmeniť. Popravde nemám žiaden mipsel box na ktorom by som to vedel skúsiť.
-
- Pokročilý
Zkusím ještě jednou dneska. Je tam upravený exteplayer3 s ffmpeg verze 176. Zkusím tam dát poslední verzi a dám vědět.
-
- Pokročilý
-
- Dal poděkování: 7 poděkování
Včera v aktualizaci bylo oneplay a funguje, asi tvoje práce, tak díky moc.
Vu duo 4k, Vti, (skin AtileHd)