Bol som u známeho ladiť programy DVB T. Nepotrebné (teda zakódované a duplicitné) programy vymažem a ostatné zoradím podľa priania majiteľa od 1 po 12. Po chvíli prepínania medzi nimi alebo tiež po vypnutí a zapnutí prijímača je zoznam "nepekný". Poradie síce sedí, ale čísla sa zmenia na pôvodné hodnoty, aké mali pri automatickom naladení. To isté sa stane, ak to ladím manuálne a následne usporiadam. Tá "nepeknosť" je v tom, že napr. STV1 je na predvoľbe č.6, STV2 na č.9, atď.
Prešiel som snáď všetky položky menu, ale nedokázal som to napraviť. Nevie niekto, ako na to?
TV Thomson 32HD3306 - zoradenie kanálov
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54
Re: TV Thomson 32HD3306 - zoradenie kanálov
emo , zdar omlouvám se že píšu o něčem co jsem ani neviděl
ale obecně : existuje funkce LCN což nevím jak je přeloženo v Tvém televizoru , ale asi jako číslování podle sítě nebo poskytovatele , možná seznam stanic dle ... ???? ale když tak si to dej do angličtiny a tam dej LCN OFF
snad Ti to pomůže ????
ale obecně : existuje funkce LCN což nevím jak je přeloženo v Tvém televizoru , ale asi jako číslování podle sítě nebo poskytovatele , možná seznam stanic dle ... ???? ale když tak si to dej do angličtiny a tam dej LCN OFF
snad Ti to pomůže ????
Re: TV Thomson 32HD3306 - zoradenie kanálov
pitkin,
funkcia LCN mi je známa. Nič, čo by sa tomu podobalo, tam nebolo. Ten televízor nemám doma. Strávil som ale pri ňom celkom dosť času. V každom prípade Ti ďakujem za ochotu.
funkcia LCN mi je známa. Nič, čo by sa tomu podobalo, tam nebolo. Ten televízor nemám doma. Strávil som ale pri ňom celkom dosť času. V každom prípade Ti ďakujem za ochotu.