Nelze stáhnout pořad z archivu
Moderátoři: skyjet, EnoSat, peter54, 9000peter
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
-
milsyr
- Dal poděkování: 1 poděkování
Nelze stáhnout pořad z archivu
Dobrý den, v posledním týdnu i možná o něco déle mě nefunguje stažení jakéhokoliv pořadu z archivu. Nejsem si jistý, jestli je problém až po přechodu na verzi 3.4.9 a update playeru exteplayeru3. Dělá to jak doplněk Oneplay, tak i např. iVysílání. Např. zvolím si doplněk Oneplay, Archiv, vyberu ČT1 HD, zvolím datum v minulosti, pak konkrétní pořad, tlačítkem menu na ovladači dám Stáhnout, vyberu kvalitu, potvrdím souhrn a napíše mi to, že stahování dokončeno s chybami. Připojuji log soubor a obrazovky.
Přijímač mám Uno4K SE, image OpenPLi 7.3
Díky za pomoc, jak problém vyřešit
Přijímač mám Uno4K SE, image OpenPLi 7.3
Díky za pomoc, jak problém vyřešit
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
milsyr
Re: Nelze stáhnout pořad z archivu
Ještě doplňuji, že pořad jde v archivu přehrát, jen nejde stáhnout.
- 9000peter
- Moderátor

- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 292 poděkování
Skúšal som iVysilaní sťahovať ide k Oneplay prístup nemám na vyskúšanie ( prihlasovacie údaje ).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Však vieš...
Zlaté pravidlo
Octagon sf 4008 + Samsung SPF 107H = LCD4Linux
Kto pamätá legendárnu zvučku *EUROSPORT* nádhera že....
Zlaté pravidlo
Octagon sf 4008 + Samsung SPF 107H = LCD4Linux
Kto pamätá legendárnu zvučku *EUROSPORT* nádhera že....
-
george11
- Pokročilý

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
-
milsyr
Tak bohužel mám stejný problém i na Vu Duo2 také s OpenPli 7.3. Zkoušel jsem i promazat dočasný adresáře na obou strojích a nepomohlo. Zkusil bych na jednom stroji starší verzi pluginu, třeba 3.4.7, kdy mi to na OpenPli fungovalo dobře. Je možné ji někde stáhnout? Zkusil bych, jestli není problém v kombinaci verze 3.4.9 a OpenPli 7.3
Díky
Díky
-
milsyr
Tak jsem si vzpomněl, že mám fullbackup z 10. října. Po obnově této zálohy mám plugin ve verzi 3.4.7 a stahování funguje.
V nastvení přístroje jsem nic neprováděl, jen potvrdil update na 3.4.8 a další dny na 3.4.9. Usuzuji, že se verze 3.4.9 nelíbí jen OpenPli 7.3, když vám ostatním to jede v pořádku. Napádá vás ještě jiná souvislost?
Díky za rady
V nastvení přístroje jsem nic neprováděl, jen potvrdil update na 3.4.8 a další dny na 3.4.9. Usuzuji, že se verze 3.4.9 nelíbí jen OpenPli 7.3, když vám ostatním to jede v pořádku. Napádá vás ještě jiná souvislost?
Díky za rady
- EnoSat
- Moderátor

- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
OpenPLi 7.3 je Python2, možno preto
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
- skyjet
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 510 poděkování
Ak ti nefunguje sťahovanie, tak nemáš aktuálnu verziu ffmpeg alebo ti z nejakého dôvodu nefunguje. Zapni si príkazový riadok a spusť príkaz:
A pošli sem výpis ktorý to napíše ... Alebo si rovno zaktualizuj ffmpeg odtiaľ: https://github.com/skyjet18/exteplayer3/tree/master/ipk
Kód: Vybrat vše
/usr/bin/ffmpeg
-
milsyr
- skyjet
- Moderátor

Je to tak ako som písal: Nemáš zaktualizované ffmpeg. Stiahni si verziu z toho odkazu čo som ti poslal a nainštaluj ju ručne.
-
milsyr
Díky. Nenapadlo mě, že když plugin nabídne aktualizaci na na novou verzi a posléze i exteplayeru3 přímo z grafického prostředí, že ffmpeg budu muset hlídat sám a instalovat update ručně přes ffmpeg_181_mips32el.ipk.
Ještě jednou díky. Stahování funguje
Ještě jednou díky. Stahování funguje
- skyjet
- Moderátor

ffmpeg sa aktualizuje spolu s exteplayer3, no asi sa u teba niečo do... Zvykne sa to diať u VTi, kde je veľmi nešťastné číslovanie verzií z feedu.