Doplnok Oneplay
Moderátoři: skyjet, EnoSat, peter54, 9000peter
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
-
blacker91
- Pokročilý

- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
- skyjet
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 510 poděkování
Re: Doplnok Oneplay
Trochu to skorigujem: Nie Oneplay ale DreamOS a tým pádom všetky dreamboxy sú mŕtve. Žiaden vývoj na DreamOS sa nerobí. Celá C++ časť enigmy nemá zverejnené zdrojové kódy a v nej obrovské množstvo chýb. Takže buď máš šťastie a to čo potrebuješ ti funguje alebo skôr alebo neskôr narazíš na niečo čo nefunguje a nedá sa to opraviť. Toto je presne prípad aj Oneplay. Viem nejakým spôsobom upraviť rôzne správanie, no keď sa zapne prehrávanie, tak to či to funguje alebo nie je už plne v réžii enigmy, resp. jej prehrávača. S tým na DreamOS nerpavím nič. Na ostatných prijímačoch je jediné šťastie exteplayer3. Ak by neexistoval alebo by nebolo možné trochu si ho upraviť, tak polovica doplnkov by vôbec nefungovala.
Najlepšie riešenie čo vieš spraviť je dreambox predať a kúpiť čokoľvek iné.
Najlepšie riešenie čo vieš spraviť je dreambox predať a kúpiť čokoľvek iné.
-
slax78
- CS Odborník

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
blacker91
Mas viac moznosti riesenia:
1.Nahras do dreama image OpenATV.
2.Ak by si nechcel moc preferovat bod c.1,tak si mozes vytvorit multi-boot a pre sledovanie Oneplay prepinat image.
Neviem o ake kanaly z Oneplay mas zaujem,ale cez rozne demo obdobia vyskusat ine platformy (Sweet,Telly,Sledovani....) ktore v OS 2.5/2.6 problem nemaju a prejst k nim.
Mas viac moznosti riesenia:
1.Nahras do dreama image OpenATV.
2.Ak by si nechcel moc preferovat bod c.1,tak si mozes vytvorit multi-boot a pre sledovanie Oneplay prepinat image.
Neviem o ake kanaly z Oneplay mas zaujem,ale cez rozne demo obdobia vyskusat ine platformy (Sweet,Telly,Sledovani....) ktore v OS 2.5/2.6 problem nemaju a prejst k nim.
-
blacker91
- Pokročilý

Nemyslel jsem to tak že za to může archiv. Myslel jsem to tak že v tomto provázání ( Archiv + DreamOS ) Oneplay nepůjde.
Zkusím najít nějaký image ve kterém by fungovalo to co potřebuji. OpenATV to bohužel není. Neumí HDR když to nějaké video podporuje.
Porty Openpli pro DM920 HDR umí ale většinou tam nefunguje něco dalšího. Budu hold laborovat.
Multuboot by byl cesta ale to bych asi nedokázal vysvětlit manželce tak aby to akceptovala
Oneplay mám hlavně kvůli OneplaySport které jinde nejsou takže alternativa jak píšeš neexistuje.
Zkusím najít nějaký image ve kterém by fungovalo to co potřebuji. OpenATV to bohužel není. Neumí HDR když to nějaké video podporuje.
Porty Openpli pro DM920 HDR umí ale většinou tam nefunguje něco dalšího. Budu hold laborovat.
Multuboot by byl cesta ale to bych asi nedokázal vysvětlit manželce tak aby to akceptovala
Oneplay mám hlavně kvůli OneplaySport které jinde nejsou takže alternativa jak píšeš neexistuje.
-
george11
- Pokročilý

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Již jsem se zde ptal,zkusím to ještě jednou. V kanálech userbouquet zvuk zaostává za obrazem, Po přepnutí na jiný kanál a vrácení zpět se to srovná, ale u dalšího kanálu to většinou dělá opět. v oneplay vysílání v živém i archivu je vše ok. V userbouquet se to děje pouze při generování s přehravačem exetplayer3 . Při použití gstplayeru se to neděje tam se to zase ze začátku občas nepatrně jakoby zadrhne. Octagon 8oo8 HD
-
blacker91
- Pokročilý

Taky to pozoruji. Už jsem o tom tady psal ale nikdo se neozval takže příčinu nebo řešení nevím. Jen že na ČT1 je to snad nejhorší.
- skyjet
- Moderátor

Neviem či to má nejaký súvis, no doteraz sa na tento problém sťažovali len ľudia s Octagonom. Ja som si to teraz skúšal u seba na AB Pulse 4k mini asi pol hodiny a neprejavilo sa mi to ani raz. To isté na VU+ Uno 4k SE. Posledný exteplayer3 ver. 181. Ťažko môžem niečo opraviť, keď sa to u mňa neprejaví. Má s tým ešte niekto rovnaký problém? Ak áno, tak aký prijímač, image a exteplayer3 máte?
-
blacker91
- Pokročilý

Jak jsem psal už dřív. Děje se mi to nejvíc na ČT1. Box zgemma h8 na několika boxech. Vše aktuální image openpli 9.1
-
KarelBarel
- Mírně pokročilý

Myslím, že posunutý zvuk s obrazem určitě nebude problém doplňku. To samé se děje na oficiální Oneplay aplikaci, kterou mám v Apple TV.
Posun je nejvíce poznat u přímého záběru na mluvícího člověka - pusa mu jede jinak než hlas. Nejvíce se to děje na ČT a Oneplay Sport.
Posun je nejvíce poznat u přímého záběru na mluvícího člověka - pusa mu jede jinak než hlas. Nejvíce se to děje na ČT a Oneplay Sport.
-
george11
- Pokročilý

Neříkám že je to chyba doplnku. Při generování pomocí gstplayeru je zvuk i obraz v souladu.
Nevíte proč od rána nejde app oneplay s hláškou víz foto díky za pomoc...
Hláška chyby...
Hláška chyby...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
george11
- Pokročilý

Oni onehda volali z Oneplay že vyřadí staré boxu O2 abych je už nepoužíval abych si koupil nový...
Ještě ráno cca kolem 7 h to fungovalo tak prosím dejte vědět kdo bude mít nějaké info díky moc...
-
george11
- Pokročilý

-
gunner
- Mírně pokročilý

dobry vecer,
dekuji za opravu.
mam ted jen problem, ze se mi uz nenacita epg. zustava prazdny, i kdyz vygeneruju xml a pustim epgimporter. nema nekdo napad, cim by to bylo?
dekuji predem!
dekuji za opravu.
mam ted jen problem, ze se mi uz nenacita epg. zustava prazdny, i kdyz vygeneruju xml a pustim epgimporter. nema nekdo napad, cim by to bylo?
dekuji predem!
- skyjet
- Moderátor

Skúsil som u seba a mne všetko funguje.
-
gunner
- Mírně pokročilý

ok.
a mas napad, jak to resetovat aby se epg zas rozjel?
a mas napad, jak to resetovat aby se epg zas rozjel?
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 06 pro 2025 20:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
Důvod: fix QUOTE
-
blacker91
- Pokročilý

-
PetaN667
Po poslední aktualizaci přestalo fungovat stahování z archivu u některých kanálů, přehrání daného pořadu funguje OK. Zatím jsem to zjistil u Cinemax HD a Cinemax 2 HD, u jiných je vše OK (zkoušel jsem namátkou HBO3 HD, AXN, Filmbox basic).
A ještě by mě zajímala volba Kolik minut přehrávat po skončení události v archivu v nastavení doplňku. To se tedy vztahuje jen a pouze na přehrávání? Nešlo by to přidat i ke stahovaným souborům? U 90% pořadů chybí konec...
A ještě by mě zajímala volba Kolik minut přehrávat po skončení události v archivu v nastavení doplňku. To se tedy vztahuje jen a pouze na přehrávání? Nešlo by to přidat i ke stahovaným souborům? U 90% pořadů chybí konec...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vu+ Duo 4K SE s VTi 15.0.04 + Dreambox DM8000HD s PurE2 6.3.001