Vylepšený exteplayer3 + ffmpeg

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: skyjet, EnoSat, peter54, 9000peter

Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod

Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
climbo

Re: Vylepšený exteplayer3 + ffmpeg

Příspěvek od climbo »

Chlapi vedel by niekto poradiť, ako by sa dal nový exteplayer dostať do dreambox one bežiacom na OpenBH 5.6, alebo je to nemožné? Všetky moje pokusy zylhali. Ďakujem pekne za radu. Peter
skyjet
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 510 poděkování

Příspěvek od skyjet »

Nedá sa. Dreambox one je arm64 architektúra a ten "môj upravený" exteplayer3 je k dispozícii len pre mipsel a arm (32 bit). Vykompilovať by aj dal ale problém je v niečom inom - na dreambox one vôbec nefunguje (skúšané na OpenATV). A nefunguje ani ten, ktorý sa dá v OpenATV priamo nainštalovať z feedu. Vyzerá, že to vôbec nepodporujú ovládače a keďže tie sú closed source, tak s tým asi nikto ani nič nespraví.
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
climbo

Příspěvek od climbo »

Tak ďakujem za info. Nepotešil ste me :-) rozbehal som aspoň funkčne archív, aj keď všetky doplnky nejdú korektne
Naposledy upravil(a) 9000peter dne 22 led 2026 19:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Fix Quote
skyjet
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 510 poděkování

Příspěvek od skyjet »

Mám tu jeden Dreambox One ktorý používam na testovanie a za mňa to je drahý šrot. Prakticky nič na ňom nefunguje. Ak chceš používať ArchivCZSK, tak ti odporúčam predať ho a kúpiť čokoľvek iné, ideálne s HiSilicon čipom. Na tom ti pôjde prakticky všetko. Je mi jasné, že toto nie je odpoveď ktorú chceš počuť, no stav je aký je. Dream Property skrachovala, vývoj kompletne skončil a zdrojáky od najdôležitejších častí nie sú dostupné. Výsledok = dreamboxy sú mŕtve.
elektrikar
Dal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od elektrikar »

nevím, jestli to nebude mimo mísu, ale zkusil bych image OpenATV 7.4.1
mám jej na VU+solo4k a jede krásně.
Verze OpenATV 7.5 je sice novější, odzkoušl jsem jej taky, ale 7.4.1 je lepší.
nahodil jsem tam i GlassHD 17 a upravil si prostředí a nepoznávám rozdíl v ovládacím komfortu, jaký jsem měl na VTI15.
možná , že změna Image vyřeší tvůj problém.
a Archiv czsk tam jede výborně.

EDIT: aha, na DM asi žádný jiný image nepůjde... nevím, tento stroj jsem nikdy neměl.
edit2 : možná jde :-) https://www.opena.tv/app.php/dreambox-images
VU+solo4k, VU+solo2, HDD 500GB, server , sky.link,
climbo

Příspěvek od climbo »

Ja som ho kúpil cca pred rokom vlastne z nostalgie. Môj prvý linuxový prijímač bol DM7000 ešte za 30 litrov cca v 2%%3. Potom som mal rôzne DM a nakoniec prešiel na Vu+. S týmto sa už trápim dlho, ale asi ho dám preč, skúšal som už všetko možné aj nemožné, ale bez podpory to asi nepôjde. Posuniem ho asi ďalej a pritom bol ozaj drahý šrot. Skúšal som aj AB comácke mašiny a kadečo iné, ale stále sa mi javí ako najlepšie riešenie Vu. Neviem aký máš ty názor. Je mi ľúto toho DM, jediná dobrá vec na ňom je asi diaľkové ovládanie :-)
skyjet píše: 22 led 2026 21:03 Mám tu jeden Dreambox One ktorý používam na testovanie a za mňa to je drahý šrot. Prakticky nič na ňom nefunguje. Ak chceš používať ArchivCZSK, tak ti odporúčam predať ho a kúpiť čokoľvek iné, ideálne s HiSilicon čipom. Na tom ti pôjde prakticky všetko. Je mi jasné, že toto nie je odpoveď ktorú chceš počuť, no stav je aký je. Dream Property skrachovala, vývoj kompletne skončil a zdrojáky od najdôležitejších častí nie sú dostupné. Výsledok = dreamboxy sú mŕtve.
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“