Chyba - nemate opravnenie na pristup k sluzbe Stream Cinema
Moderátoři: skyjet, EnoSat, peter54, 9000peter
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Chyba - nemate opravnenie na pristup k sluzbe Stream Cinema
Ahoj.
Pri starte doplnku Stream Cinema dostavam hlasku Chyba - nemate opravnenie na pristup k sluzbe Stream Cinema. Skusil som aktualizovat cely archivCZSK na verziu 3.5.0. aj vratane doplnkov. Doplnok Stream Cinema je v3.26. Pouzivam prijimac VU+ zero s openATV 7.3.
Skusil som zmazat kraska_login.json aj sc-json. Plugin si ich vytvoril nanovo, ale chyba pretrvava.
Doteraz mi to bezalo dlhodobo bez problemov. Predplatne na kra.sk mam aktivne. Tento login/pass na kra.sk nepouzivam na ziadnom inom zariadeni.
prikladam aj archviCZSK.log
Pri starte doplnku Stream Cinema dostavam hlasku Chyba - nemate opravnenie na pristup k sluzbe Stream Cinema. Skusil som aktualizovat cely archivCZSK na verziu 3.5.0. aj vratane doplnkov. Doplnok Stream Cinema je v3.26. Pouzivam prijimac VU+ zero s openATV 7.3.
Skusil som zmazat kraska_login.json aj sc-json. Plugin si ich vytvoril nanovo, ale chyba pretrvava.
Doteraz mi to bezalo dlhodobo bez problemov. Predplatne na kra.sk mam aktivne. Tento login/pass na kra.sk nepouzivam na ziadnom inom zariadeni.
prikladam aj archviCZSK.log
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- skyjet
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 510 poděkování
Re: Chyba - nemate opravnenie na pristup k sluzbe Stream Cinema
Nainštaluj si do počítača alebo nejakého androidu kodi a tam si daj stream cinema doplnok pre kodi. Ak sa ti to rozbehne tam, tak ti to pôjde aj v ArchivCZSK. Ak ti to nepôjde v kodi, tak ani v ArchivCZSK. Prečo sa ti to stalo neviem. A ani nemám ako to zistiť.
Zmenil som si pre istotu heslo cez web. Skusil som to v kodi na androide aj na miboxe v kodi a s novym login/password mi to ide na oboch zariadeniach. Ale na VU+ zero mi to stale hadze hlasku: nemate opravnenie na pristup k sluzbe Stream Cinema
- skyjet
- Moderátor

Aha - vidím tam v doplnku jednu chybu. Zajtra to skúsim opraviť. Snáď to pomôže.
Aktualizoval som na novu verziu archivuczsk aj doplnku stream cinema, no chyby som sa aj tak nezbavil.
Skusil som pouzit kamaratov login/password a s nim mi stream cinema nabehne na VU+. Ked som sa vratil naspat moj login/password tak mi na VU+ nefunguje. No moj logon/password na mobile a na mibixe funguje...

Skusil som pouzit kamaratov login/password a s nim mi stream cinema nabehne na VU+. Ked som sa vratil naspat moj login/password tak mi na VU+ nefunguje. No moj logon/password na mobile a na mibixe funguje...
- skyjet
- Moderátor

Tak potom nemáš na kra.sk uložený správny token alebo sa ho nepodarilo stiahnuť. Ty si tam mal v logu takú zvláštnu chybu pri pokuse o stiahnutie backup tokenu. Pozri sa na mobile do nastavení SC v kodi doplnku a tam ti píše autorizačný token. Otvor si v prijímači súbor /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/resources/data/plugin.video.stream-cinema/sc.json a v ňom si zmeň token za ten, ktorý máš v kodi. Potom reštart gui a malo by to fungovať.
Aj tá chyba, ktorú som opravil vo výsledku až tak veľa nespravila. Stačilo reštartnúť enigmu a ak bol token v poriadku, tak by sa to normálne rozbehlo.
Aj tá chyba, ktorú som opravil vo výsledku až tak veľa nespravila. Stačilo reštartnúť enigmu a ak bol token v poriadku, tak by sa to normálne rozbehlo.
Takze dostal som sa do stavu ze moj login/password mi uz nefunguje na ziadnom ziaradeni okrem webu kra.sk.
Skusal som nasledovne:
1. pokus - zmenit heslo na kra.sk a nasledne toto zmenene heslo vyskusat na mobile, settoboxe alebo miboxe- Nefunguje nikde.
2. pokus - odinstalovat doplnok v kodi v mobile, zmazat aj nastavenia doplnku. Zmazat sc.json z kra.sk. Nasledne doplnok nainstalovat nanovo, nasledne sa vytvoril aj sc.json na kra.sk ktory je presne taky isty ako ten ktory som zmazal. No aj tak dostavam nadalej len chybovu hlasku.
Je mozne ze po zmene hesla na kra.sk nejaky cas trva kym sa tato zmena prajvi? Lebo uz naozaj neviem kde moze byt problem lebo login/password aj autentifikacny token mam spravny.
Skusal som nasledovne:
1. pokus - zmenit heslo na kra.sk a nasledne toto zmenene heslo vyskusat na mobile, settoboxe alebo miboxe- Nefunguje nikde.
2. pokus - odinstalovat doplnok v kodi v mobile, zmazat aj nastavenia doplnku. Zmazat sc.json z kra.sk. Nasledne doplnok nainstalovat nanovo, nasledne sa vytvoril aj sc.json na kra.sk ktory je presne taky isty ako ten ktory som zmazal. No aj tak dostavam nadalej len chybovu hlasku.
Je mozne ze po zmene hesla na kra.sk nejaky cas trva kym sa tato zmena prajvi? Lebo uz naozaj neviem kde moze byt problem lebo login/password aj autentifikacny token mam spravny.
- skyjet
- Moderátor

Neurobil si to, čo som ti napísal a zablokoval si si aj to čo ti fungovalo. Čo s tým ďalej ti neporadím - ja neprevádzkujem SC servery. Už je to tu napísané najmenej 100x a stále tomu niekto nerozumie. Kra.sk a stream cinema sú dve rozdielne služby. Na prístup do kra.sk potrebuješ meno a heslo - to máš. Ale na prístup do katalógu stream cinema potrebuješ autorizačný token a ten už nemáš. Tým, že si menil heslo na kra.sk, tak sa ten token resetol a nový, ktorý sa ti vygeneroval ťa už do služby z nejakého dôvodu nepustí. Prečo to tak je - neviem. Je tam spravené nejaký vyhodnocovanie "podozrivého správania" a podľa toho blokujú prístup. Ale kedy a prečo sa to tak deje?.
Na xbmc-kodi.cz fóre je užívateľ Dancan7976. Ten by ti mohol vedieť pomôcť s odblokovaním prístupu. Za mňa viac urobiť neviem.
Na xbmc-kodi.cz fóre je užívateľ Dancan7976. Ten by ti mohol vedieť pomôcť s odblokovaním prístupu. Za mňa viac urobiť neviem.
pred tym ako som menil heslo cez web rozhranie tak som spravil to co si mi kazal. Skantroloval som si tie tokeny a boli vsade tie iste. Taky isty token som videl na kra.sk aj v menu doplnku. Ale aj tak dakujem za pomoc.
- marci70
- Pokročilý

- Dal poděkování: 91 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
ja som dopadol tak isto a to som nemenil nic. restartol som E2 a stale pise chybu. Skusal som aj KODi a to iste. Pisal som na uvedene forum, uvidime. bezalo mi to niekolko bez problemov nejakz ten rocik.
VU+Ultimo 4K, Egami 11, Gibertini 125. 13+16+19,2+23,5. Antiksat a SkajlinkCZ
- skyjet
- Moderátor

Ten kto má tento problém: Reštartnite enigmu, spustite Stream Cinema a pošlite mi log (so zapnutým debugom). Ja tu má dva prijímače a nič také sa mi nestalo. Tá oprava čo som spravil vôbec nemení logiku toho, ako funguje prihlásenie. Preto nerozumiem čo sa pokazilo, resp. prečo sa vám to stalo.
- furko
- Pokročilý

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Niekedy trvá aj 24 hodín pokiaľ ti to autorizuje nový login a heslo.
Autor- majiteľ robil nejaké opatrenia pretože sa moc sťahovalo a veľa ľudí zdieľalo svoj login na viac zariadeniach a rôznych IP.
Ako píše skyjet na Kodi fóre je jeden nick ktorý to vie overiť hneď ale treba mu napísať pravdu že kde a ako to budeš využívať po bane pretože to vidí.
Autor- majiteľ robil nejaké opatrenia pretože sa moc sťahovalo a veľa ľudí zdieľalo svoj login na viac zariadeniach a rôznych IP.
Ako píše skyjet na Kodi fóre je jeden nick ktorý to vie overiť hneď ale treba mu napísať pravdu že kde a ako to budeš využívať po bane pretože to vidí.
VU+ Dreambox Uclan Raspberry Enigma2
posielam aktualny log.skyjet píše: ↑02 úno 2026 16:43 Ten kto má tento problém: Reštartnite enigmu, spustite Stream Cinema a pošlite mi log (so zapnutým debugom). Ja tu má dva prijímače a nič také sa mi nestalo. Tá oprava čo som spravil vôbec nemení logiku toho, ako funguje prihlásenie. Preto nerozumiem čo sa pokazilo, resp. prečo sa vám to stalo.
jedna vec co som si vsimol, ze aj ked som zmenil heslo a zmazal som sc.json z kra.sk tak novy sc.json na kra.sk sa mi vytvoril s autentifikacnym tokenom takym istym ako so starym heslom. Ocakaval som ze token bude zavisly na login/password takze nemoze byt rovnaky pri zmene hesla. Ale teda asi sa mylim...
- skyjet
- Moderátor

Podľa logu prebehlo všetko tak ako malo, len ten autorizačný token nie je funkčný. Takže už len obrátiť sa na SC.
Ten token je pre jedno zariadenie stále rovnaký. Nechcem to do detailov rozoberať, ale logika (aj keď možno nie celkom domyslená) je taká, že jedno zariadenie ho vygeneruje a ostatné s tým istým kra účtom si ho potom presne cez kra medzi sebou zdieľajú. Takže ak by si tú svoju procedúru spravil na inom zariadení, dostaneš iný token. Ale sú tam ešte ďalšie, nie celkom definované stavy v prípade, že sa to používa na viacerých zariadeniach.
Ten token je pre jedno zariadenie stále rovnaký. Nechcem to do detailov rozoberať, ale logika (aj keď možno nie celkom domyslená) je taká, že jedno zariadenie ho vygeneruje a ostatné s tým istým kra účtom si ho potom presne cez kra medzi sebou zdieľajú. Takže ak by si tú svoju procedúru spravil na inom zariadení, dostaneš iný token. Ale sú tam ešte ďalšie, nie celkom definované stavy v prípade, že sa to používa na viacerých zariadeniach.
- marci70
- Pokročilý

- Dal poděkování: 91 poděkování
tak mne uz to bezi. zmenil som v krasavici heslo, prihlasil sa novym heslom, prepisal som heslo v Kodi v PC, prihlasil sa a po chvilke mi v kraske token nabehol. stiahol som token prepisal vo Vucku restartol som Enigmu a uz to nabehlo
VU+Ultimo 4K, Egami 11, Gibertini 125. 13+16+19,2+23,5. Antiksat a SkajlinkCZ
u mna chyba rovnaka...
odinstaloval som to komplet... zmazal vsetko aj na kra... po spusteni pluginu mi na kra token vytvorilo... ale log vyzera nasledovne
2026-02-02 19:34:22,983 - DEBUG - [stream-cinema] Kraska login data loaded from cache
2026-02-02 19:34:23,119 - INFO - [stream-cinema] Auth token loaded from local cache
2026-02-02 19:34:23,285 - ERROR - [stream-cinema] Local auth token is invalid
2026-02-02 19:34:23,455 - INFO - [stream-cinema] Auth token sc.json loaded from kraska
2026-02-02 19:34:23,509 - INFO - [stream-cinema] Backup file sc_token.txt with auth token not found
2026-02-02 19:34:23,510 - INFO - [stream-cinema] Trying token #0 from backup ...
2026-02-02 19:34:23,586 - INFO - [stream-cinema] Token #0 from backup is invalid
2026-02-02 19:34:23,588 - ERROR - [stream-cinema] No valid auth token available
2026-02-02 19:34:23,589 - DEBUG - First value for setting kruser succesfuly stored
2026-02-02 19:34:23,589 - DEBUG - First value for setting krpass succesfuly stored
2026-02-02 19:34:23,591 - INFO - [stream-cinema] Auth token loaded from local cache
2026-02-02 19:34:23,665 - ERROR - [stream-cinema] Local auth token is invalid
2026-02-02 19:34:23,780 - INFO - [stream-cinema] Auth token sc.json loaded from kraska
2026-02-02 19:34:23,834 - INFO - [stream-cinema] Backup file sc_token.txt with auth token not found
2026-02-02 19:34:23,835 - INFO - [stream-cinema] Trying token #0 from backup ...
2026-02-02 19:34:23,911 - INFO - [stream-cinema] Token #0 from backup is invalid
2026-02-02 19:34:23,913 - ERROR - [stream-cinema] No valid auth token available
vedeli by ste ma nasmerovat
dakujem
odinstaloval som to komplet... zmazal vsetko aj na kra... po spusteni pluginu mi na kra token vytvorilo... ale log vyzera nasledovne
2026-02-02 19:34:22,983 - DEBUG - [stream-cinema] Kraska login data loaded from cache
2026-02-02 19:34:23,119 - INFO - [stream-cinema] Auth token loaded from local cache
2026-02-02 19:34:23,285 - ERROR - [stream-cinema] Local auth token is invalid
2026-02-02 19:34:23,455 - INFO - [stream-cinema] Auth token sc.json loaded from kraska
2026-02-02 19:34:23,509 - INFO - [stream-cinema] Backup file sc_token.txt with auth token not found
2026-02-02 19:34:23,510 - INFO - [stream-cinema] Trying token #0 from backup ...
2026-02-02 19:34:23,586 - INFO - [stream-cinema] Token #0 from backup is invalid
2026-02-02 19:34:23,588 - ERROR - [stream-cinema] No valid auth token available
2026-02-02 19:34:23,589 - DEBUG - First value for setting kruser succesfuly stored
2026-02-02 19:34:23,589 - DEBUG - First value for setting krpass succesfuly stored
2026-02-02 19:34:23,591 - INFO - [stream-cinema] Auth token loaded from local cache
2026-02-02 19:34:23,665 - ERROR - [stream-cinema] Local auth token is invalid
2026-02-02 19:34:23,780 - INFO - [stream-cinema] Auth token sc.json loaded from kraska
2026-02-02 19:34:23,834 - INFO - [stream-cinema] Backup file sc_token.txt with auth token not found
2026-02-02 19:34:23,835 - INFO - [stream-cinema] Trying token #0 from backup ...
2026-02-02 19:34:23,911 - INFO - [stream-cinema] Token #0 from backup is invalid
2026-02-02 19:34:23,913 - ERROR - [stream-cinema] No valid auth token available
vedeli by ste ma nasmerovat
dakujem
-
emilsat
- Pokročilý

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem provedl to samé . Zmena hesla .. Na kra.sk se prihlasím bez problému . Přijimač bez úspěchu . Pořád dokola : nemáte přístup ! ( Režim ladění ( debug )
Neco dělám špatně
SF8008 4K Supreme
DM-900
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_sf 8008 supr / DM900rc20
Zidoo Z10 Pro + Z1000- SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 86sm9000 / lg sk10y + lg spk8 / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900 / TCL 55C845
Zidoo Z10 Pro + Z1000- SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 86sm9000 / lg sk10y + lg spk8 / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900 / TCL 55C845
- Spacer
- Pokročilý

- Dal poděkování: 23 poděkování
Niekedy trvá hroozne dlho, kým sa nový token chyti. Postup je tu.
VU+Duo², BH 3.0.9, skin Red Sea
AB IPBox TWO, Android TV 8.0, Skylink
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0, Skylink
Formuler Z7+, Android 7.0
Nechci zakládat nové téma,
SC mi funguje, ale když chci ve filmech i seriálech otevřít "naposled sledované" hodí mi to tuto chybu, dělá to od tý doby, co bbaron něco změnil a zatím se to neopravilo, v kodi to asi chodí, jelikož si nikdo už nestěžuje, je to chyba jen u mne, nebo celkově v archiv CZSK?
SC mi funguje, ale když chci ve filmech i seriálech otevřít "naposled sledované" hodí mi to tuto chybu, dělá to od tý doby, co bbaron něco změnil a zatím se to neopravilo, v kodi to asi chodí, jelikož si nikdo už nestěžuje, je to chyba jen u mne, nebo celkově v archiv CZSK?
Ostagon SF8008 enigma2 OpenATV zatím 6.4 s uvažovaným přechodem na 7.4 asi
-
Pr0metheus
- Dal poděkování: 4 poděkování
Na prijimaci VU+ v doplnku Archiv CZ/SK to nefunguje ani mne. Uz som spravil vsetky postupy od vymazania json, az po zmenu hesla, cakam uz 3 dni a stale nemam opravnenie na pristup k sluzbe... A to nikomu nezdielam ucet, zaplatil som si predplatne pred par dnami a od nastavenia mi to vobec nechodi. Uz ani nemam naladu s tym nieco robit. Ma to ist hned a nie aby ludia robili taketo vselijake somariny a postupy na sprevadzkovanie. Len tym odradzaju ludi, ktori nakoniec budu platit za inu sluzbu niekomu inemu.