martinsed96 píše: ↑02 bře 2026 20:20Včera som to testoval presne s rovnakými nastaveniami, mal som zapnuté enigma2 playback a nastavené všetky hodnoty rovnako. Box som reštartoval viackrát, testoval som priamo v archive aj cez bouquet - sekalo to všade rovnako. Box som preflashoval načisto na OpenPLI 9.1, nepomohlo.slax78 píše: ↑02 bře 2026 20:12Ale vsak mas vypnute Enigma2 playback systemmartinsed96 píše: ↑02 bře 2026 19:40 Ahoj,
na obidvoch miestach mám na Vu Zero 4K nastavený gstplayer, skúšal som niekoľko reštartov boxu, prepnúť hore-dole medzi bouquetmi MagioTV-SweetTV, vypol som aj gts v serviceapp.
Posielam screenshoty aktuálneho nastavenia. Stream ide dobre prvých 30-60 sekúnd, potom sa tam objavujú drobné "šklbnutia" v obraze aj zvuku.
Neviem, či v tejto situácii má prínos posielať log, keď to nevypisuje žiadnu chybu, prípadne, či môžem ešte skontrolovať nejaké nastavenia.![]()
Nastav si to ako mam ja,reboot boxu (nie len restart E2) a neverim ze to nepojde.
Na zaciatok skus ci to funguje cez plugin v Archive a potom az generuj userbouquet s gtsplayer predvolbou.
muzu jen potvrdit. delal jsem to uplne stejne a chyba byla stejna.