Doplnok Magio SK/CZ

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: skyjet, EnoSat, peter54, 9000peter

Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod

Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
gunner
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 32 poděkování

Re: Doplnok Magio SK/CZ

Příspěvek od gunner »

martinsed96 píše: 02 bře 2026 20:20
slax78 píše: 02 bře 2026 20:12
martinsed96 píše: 02 bře 2026 19:40 Ahoj,
na obidvoch miestach mám na Vu Zero 4K nastavený gstplayer, skúšal som niekoľko reštartov boxu, prepnúť hore-dole medzi bouquetmi MagioTV-SweetTV, vypol som aj gts v serviceapp.
Posielam screenshoty aktuálneho nastavenia. Stream ide dobre prvých 30-60 sekúnd, potom sa tam objavujú drobné "šklbnutia" v obraze aj zvuku.
Neviem, či v tejto situácii má prínos posielať log, keď to nevypisuje žiadnu chybu, prípadne, či môžem ešte skontrolovať nejaké nastavenia.
Ale vsak mas vypnute Enigma2 playback system :02:

Nastav si to ako mam ja,reboot boxu (nie len restart E2) a neverim ze to nepojde.
Na zaciatok skus ci to funguje cez plugin v Archive a potom az generuj userbouquet s gtsplayer predvolbou.
Včera som to testoval presne s rovnakými nastaveniami, mal som zapnuté enigma2 playback a nastavené všetky hodnoty rovnako. Box som reštartoval viackrát, testoval som priamo v archive aj cez bouquet - sekalo to všade rovnako. Box som preflashoval načisto na OpenPLI 9.1, nepomohlo.

muzu jen potvrdit. delal jsem to uplne stejne a chyba byla stejna.
gunner
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 32 poděkování

Příspěvek od gunner »

Hm, tak tak ted uz nevim dal.

Kdyz nastavim Gstreamer v pluginu archivczsk ale i v serviceapp, tak se mi neotevre ani jeden kanal Magio. Pomohl by log nebo to bude zbytecny? Exteplayer jede, ale dal se to trha.
martinsed96
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od martinsed96 »

Ja som to nateraz vzdal, nastavil som iPad a exteplayer 3, a uskromnil sa s 720p, ktoré aspoň neseká. Magio si predplácam iba kvôli športovému balíku, a ten sa so sekaním nedal pozerať.
Ostatné programy mam cez Sweet.tv doplnok, tam mi ide všetko na 1080p, aj 4k krásne bez problémov.
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“