Děkuji moc za případné odpovědi , určitě nejsem jediný koho to zajímá, koncem roku už provoz Freesat jen na 23,5 tak at jsme připraveni.

Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54
zkus tohle z poľského fora.
Kód: Vybrat vše
tutaj są pliki mips i arm do inicjalizacji karty ICE freesat 0D97 w warstwie Irdeto 2b caid 0653
Ja som s tým problém nemal. Včera som cez chat požiadal kočku o aktiváciu skúšobného balíčka a karty(aj nextky) hneď nabehli(pribudli chid_y 1F41,1F42,1F43). Ale ako som písal vyššie, jedna je už kantare(asi pôjde na výmenu). Druhá chodí v L2B_11704_patch, ale aj v necertifikovanom smite z oboch družíc. Ale napr. v certifikovanom technisat module nechodí.Maverick píše: ↑13 črc 2022 05:59 Tak jsem kontaktovat zákaznické centrum že přejdu na Astru 23,5 asi po 2 minutách hovoru a dvakrát přemlouvání na výměnu karty jsem to stop a počkám co se vůbec stane s tím plánovaným přechodem.Celé mě to přišlo že chtějí přetáhnout zákazníky Freesatu na 624 a místo přechodu platformy Freesat vytunelovaný prodat , ale kdo ví, možná nějaký problém s ICE kartami Freesatu .
tak Zatím
Ja už som myslím informoval dosť.
A 11704_ku si skúšal? Mala by fungovať. Len bude možno nesprávne zobrazovať entitl. kariet po migrácií.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti