Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
- satmario
- Dal poděkování: 4 poděkování
Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Rozumel jsem ti dokonale ale nechtel jsem to resit verejne,netykalo se to nefunkcnosti doplnku,to bych sem hodil log ale i tak diky
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 07 úno 2024 21:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
Důvod: fix QUOTE
Nazdar, vie mi niekto pomoct??
nova instalacia archivu na ultimo4K pred tym openATV6.4 vsetko bolo ok , po roku a pol prechod na 7.3 openATV a vysledok ako vidite na fotke.
skusal som instalaciu pluginu cez telnet aj cez .ipk a vzdy rovnaky vysledok. plugin mi neukaze a pri vstupe do pluginov hodi tuto hlasku.
dakujem za kazdu radu.
EDIT: problem vyrieseny... moja chyba snazil som sa tam dostat staru verziu 1.3.5 , mozno sa najde rovnaky somar ako ja a bude mat rovnaky problem tak tento prispevok tu necham...
nova instalacia archivu na ultimo4K pred tym openATV6.4 vsetko bolo ok , po roku a pol prechod na 7.3 openATV a vysledok ako vidite na fotke.
skusal som instalaciu pluginu cez telnet aj cez .ipk a vzdy rovnaky vysledok. plugin mi neukaze a pri vstupe do pluginov hodi tuto hlasku.
dakujem za kazdu radu.
EDIT: problem vyrieseny... moja chyba snazil som sa tam dostat staru verziu 1.3.5 , mozno sa najde rovnaky somar ako ja a bude mat rovnaky problem tak tento prispevok tu necham...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 17 poděkování
Hlásím ...
OpenATV 6.4 ... poslední Octagon 8008 (ale i jiné přijímače) u addonu iVysílání
nejde přehrát pořad Peče celá země a Smysl pro tumor ... možná i další ...
Ivo
Prispevok bude vymazany
OpenATV 6.4 ... poslední Octagon 8008 (ale i jiné přijímače) u addonu iVysílání
nejde přehrát pořad Peče celá země a Smysl pro tumor ... možná i další ...
Ivo
Prispevok bude vymazany
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 253 poděkování
Ach jaj, tu je jasné popísané ako nahlásiť chybu.
Ale kedže to nefunguje ani mne tak...
Octagon sf 4008 ATV 7.4
Ale kedže to nefunguje ani mne tak...
Octagon sf 4008 ATV 7.4
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Máte v nové O2 TV 2.0 programy O2 TV Sport 1-8? Ve staré verzi programy O2 TV Sport 1-8 byli, jsou to programy multidimenze
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB-S2X/DVB-T2/DVB-C, 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra, 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra, relé Spaun SUR 211 F, TV Sony.
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 416 poděkování
Ohľadom iVysilani - pre tieto relácie je nasadené DRM pomocou Widevine, takže pre naše prijímače je to konečná ...
K O2TV: O2 TV Sport je v novej O2 2.0 dostupný ako jeden program namiesto pôvodných 8 s tým, že streamy sa zapínajú dynamicky podľa toho koľko ich v skutočnosti práve vysiela. Je to dostupné len v doplnku. Po stlačení šípky hore/dole počas prehrávania sa zobrazia ostatné programy z multidimenzie. V usebouquete sa toto spraviť nedá a tam beží vždy len hlavný program. Je to obmedzenie novej platformy a nič normálnejšie ako aktuálne riešenie s tým spraviť neviem.
K O2TV: O2 TV Sport je v novej O2 2.0 dostupný ako jeden program namiesto pôvodných 8 s tým, že streamy sa zapínajú dynamicky podľa toho koľko ich v skutočnosti práve vysiela. Je to dostupné len v doplnku. Po stlačení šípky hore/dole počas prehrávania sa zobrazia ostatné programy z multidimenzie. V usebouquete sa toto spraviť nedá a tam beží vždy len hlavný program. Je to obmedzenie novej platformy a nič normálnejšie ako aktuálne riešenie s tým spraviť neviem.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
skyjet
Taká rada pre Archív :
Bolo by dobre do skinu playera dorobiť ikonu DRM pre prehrávanie streamu alebo daka vyskakovacia hláska keď sa DMR v streame objaví “ not supported DMR “ a predišlo by sa v budúcnosti týmto otázkam prečo taký a taký stream ide a nejde .
Čo povieš ?
Taká rada pre Archív :
Bolo by dobre do skinu playera dorobiť ikonu DRM pre prehrávanie streamu alebo daka vyskakovacia hláska keď sa DMR v streame objaví “ not supported DMR “ a predišlo by sa v budúcnosti týmto otázkam prečo taký a taký stream ide a nejde .
Čo povieš ?
- skyjet
- CS Odborník
To ako je ošetrený tento stav je vecou doplnku. Ten musí vedieť, či je stream s DRM alebo nie a podľa toho sa zachovať. Doplnok iVysilani bol robený v čase keď DRM nasadené nebolo a preto s ním vôbec nepočíta a spadne. Keď na neho príde rad, tak ho upravím tak, aby miesto pádu zobrazoval nejakú zmysluplnú hlášku, no kým sa k tomu dostanem som chcel odpovedať na dôvod prečo prehrávanie niektorých programov nefunguje.
- 9000peter
- Moderátor
A preto je namieste toto:
aktivácia anonymných štatistík používania pluginu a doplnkov:
štatistiky sú anonymné a posielajú sa raz za týždeň
zasielajú sa informácie o verzii pluginu, nastaveniach aktualizácii a type a verzii použitého image
pre doplnky sa posiela verzia a info o kumulatívnom čase strávenom v používaných doplnkoch
zasielanie je možné vypnúť v nastaveniach pluginu, no nerobte to prosím - je to potrebné pre ďalší vývoj.
Pre skyjeta bude a je jednoduchšie udržiavať archív k životu kto čo používa jednoducho povedané archív sa okreše len na najpoužívanejšie doplnky archívu za čo som aj ja.
aktivácia anonymných štatistík používania pluginu a doplnkov:
štatistiky sú anonymné a posielajú sa raz za týždeň
zasielajú sa informácie o verzii pluginu, nastaveniach aktualizácii a type a verzii použitého image
pre doplnky sa posiela verzia a info o kumulatívnom čase strávenom v používaných doplnkoch
zasielanie je možné vypnúť v nastaveniach pluginu, no nerobte to prosím - je to potrebné pre ďalší vývoj.
Pre skyjeta bude a je jednoduchšie udržiavať archív k životu kto čo používa jednoducho povedané archív sa okreše len na najpoužívanejšie doplnky archívu za čo som aj ja.
KDE SEZENU PRIMO ODKAZ NA ISTALACKU . 
Úprava peter54:predchádzajúci príspevok sa necituje.

Úprava peter54:predchádzajúci príspevok sa necituje.
Vu+uno4kSe+gibertiny 100cm open atv 7.3 multiboot pure2 6.5,pure2 7.3,open atv 7.3
- 9000peter
- Moderátor
A to to je čomu sa tu chceme vyvarovať.
https://github.com/archivczsk/archivczsk/wiki
https://github.com/archivczsk/archivczsk/wiki
- peter54
- Moderátor
- Dal poděkování: 98 poděkování
- Dostal poděkování: 220 poděkování
Stiahneš z github.
tuto je návod
EDIT: Tento postup je starý a už neplatí. Aktuálne informácie sú na https://github.com/archivczsk/archivczsk/wiki
tuto je návod
EDIT: Tento postup je starý a už neplatí. Aktuálne informácie sú na https://github.com/archivczsk/archivczsk/wiki
Naposledy upravil(a) skyjet dne 11 úno 2024 10:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Neaktuálne informácie
Důvod: Neaktuálne informácie
f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, rpi2b, odroid c4 
- 9000peter
- Moderátor
Fakt robím 12 -nastým rokom v sklárnach v LR ale prisahám Bohu tu gulu si dám vyrobiť...
funguje vám u doplňků O2 TV 2.0 stahování pořadu? U mně nejde, hned po spuštění vyskočí informace “stahování dokončeno s chybami”.
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB-S2X/DVB-T2/DVB-C, 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra, 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra, relé Spaun SUR 211 F, TV Sony.
-
- Dal poděkování: 1 poděkování
Nešla by vytvořit funkcionalita pro Eurosport plugin - tvorba userbouqetu?
- skyjet
- CS Odborník
Nie nešla, resp. nestojí to za robotu ktorá by s tým bola. Okrem tých live kanálov Eurosport nemá stabilné streamy ktoré by bolo možné dať do userbouquetu. Navyše ešte jedna "maličkosť": Eurosport player je založený ešte na pôvodnom dizajne pre ArchivCZSK 1.x/Kodi a tým pádom neviem rozumne využiť generátor bouquetov ktorý používajú všetky doplnky už priamo napísané pre ArchivCZSK 2.x.
-
- Dal poděkování: 36 poděkování
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jde . dnes jsem ho dělal na Kodi 20.3 .... Multimedialni tesla500plus .
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_sf 8008 supr / DM900rc20
Zidoo Z10 Pro + Z1000- SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 86sm9000 / lg sk10y + lg spk8 / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900 / TCL 55C845
Zidoo Z10 Pro + Z1000- SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 86sm9000 / lg sk10y + lg spk8 / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900 / TCL 55C845
-
- Dal poděkování: 36 poděkování
-
- Dal poděkování: 3 poděkování