Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
je to možné využiť u doplnkov, ktoré vyžadujú prihlásenie a chcete sa prihlásiť do viacerých účtov
Mozem to vyuzit pre platformu (napriklad Telly) kde si vytvorim dalsi profil,napriklad Telly 2 a prihlasim sa .
Nasledne mi tento novy profil vygeneruje userbueqet kanalov s oznacenim Telly 2 ?
Áno vygeneruje samostatný userbouquet a aj samostatné XML súbory pre EPG.
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Prosím taky o pomoc. Po aktualizaci při zapnutí o2 multidimenze, se program s nabídkou volby nespustí a vyskočí hláška. Když pustím o2 multidimenzi z archívu tv, tak vše jede v pohodě, ale při živém přenosu ne. Díky
skyjet píše: ↑11 bře 2024 19:22
Áno vygeneruje samostatný userbouquet a aj samostatné XML súbory pre EPG.
vyskusam to,ale ak je to ako pises tak si potom nam urobil pefektne PVR nahravanie streamov
Pri DM OE 2.5/2.6 pouzity prehravaca 1 (DVB) s EPG mam multi-tunerovy prehravac pre PVR alebo PIP.
Jedine obmedzenie je zo strany providera,kolko ti da pristupov na jeden ucet
V doplnku je možné spraviť len to, čo v prehliadači a tam si vyberáš službu, ktorá je aktívna. Aktívna služba môže byť naraz len jedna a je ju možné zmeniť v Špeciálnej sekcii (teda bude sa to dať, lebo pozerám, že tam mám chybu ). Takže ak máš viac služieb, tak jediné riešenie je vytvoriť si nový profil a v ňom si vybrať aktívnu inú službu.
Večer pošlem opravu. Doplnok automaticky vyberá prvú službu a tú aktivuje. Službu je možno zmeniť v Špeciálnej sekcii (teda večer po aktualizácii sa bude dať), ktorú je nutné povoliť v nastaveniach, inak sa nezobrazuje.
Pouzivam archivCZSK, mam vu uno 4k se, openatv 7.4.
Je moznost ze bude SC a SCC viditelny primo v menu openatv, bez toho ze musim otevrit plugin archivCZSK?
Dekuji
Takúto funkcionalitu z ArchivCZSK premium v pláne nemám. Vytvor si obľúbenú skupinu doplnkov a nastav si aby sa otvárala po spustení a dosiahneš podobnú funkcionalitu na dve stlačenia OK. https://github.com/archivczsk/archivczs ... e-doplnkov
Ahoj Skyjet. Nešely by prosím nějak identifikovat v doplňku o2tv 2 co běží na každém kanálu multidimenze když vysílá? Nyní např. O2 fotbal jsou tam tři streamy a jsou tam pod čísly 809795 810097 810098. Díky.
Opravené. A dokonca sa mi podarilo vyriešiť aj posun v archíve pomocou klávesov 1,3,4,6,7,9.
Moc děkuji. Sice přesně nevím jak funguje vytvoření bonquetlistu u o2tv ale nešlo by v záložce vytvoření listu dát něco typu tlačítka aktualizace seznamu hned a že by se nacetly streamy z multidimenze tak že když jsou na kanálu o2tv sport třeba 4 streamy tak že by se přidaly do bonquetu kanály o2 sport 1-4. Nevím jestli je to reálné ale klidně mi řekni že je to blbost.
Příspěvek od rokson » 26 led 2023 13:57
Dakujem za napovedu.Skusil
som to teda stiahnut ale vypisalo Archiv CZSK stahovanie skoncilo s chybami. Nastavene teda cesta je media/hdd/pluin.video.sc2
Hm tak neviem kde moze byt zrada.
skyjet vieš to nejak opraviť ak budeš mať čas?
Ďakujem
Neviem čo konkrétne čakáš aby som opravil. Chyba je u teba. Do tej cesty čo máš nastavenú na sťahovanie sa nedá zapisovať. Tak si tam nastav cestu kam sa zapisovať dá ...
Hm tú cestu si nastavil sám archiv ja som si ju nezvolil, myslel som si, že to vieš nasmerovať ty kam to má sťahovať. Je to škoda, lebo užívatelia s pomalším internetom si takto nevedia v openpli stiahnuť nejaky film, aby si ho v pohode mohli potom pozrieť lebo potom už ostáva iba ATV, tam to sťahuje bez problému.
Veď to skús ak máš chvílu čas stiahnuť na openpli 9 zo stream cinema comm. Ja som skušal formuler F3,octagon SF8008,octagonSX88 a všetko s chybou.
Dík.
Vždyť je odpověď na ten "problém" jasná a výše uvedená: Tak si tam nastav cestu kam sa zapisovať dá ...
V archivu to lze, v čem je tedy problém??? To není závislé na použité image.