O2 TV 2.0 nezobrazuje v userbouquet aktuální program

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: EnoSat, peter54, 9000peter, skyjet

Pravidla fóra
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Odpovědět
MrLachtan
Dal poděkování: 2 poděkování

O2 TV 2.0 nezobrazuje v userbouquet aktuální program

Příspěvek od MrLachtan »

Mám VU+ ZERO 4K, verze: 2020-02-25-vti-master (216bc5d2a), verze image: Release 14.0.6 (build: 2020-02-25). V userbouquetu O2 TV 2.0 se mi nezobrazuje aktuálně běžící program. Pokud stisku v userbuquetu na programu EPG, tak se pořady ukáží. Uvnitř doplňku je to v pořádku. Používám EPGimport.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
skyjet
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 271 poděkování

Re: O2 TV 2.0 nezobrazuje v userbouquet aktuální program

Příspěvek od skyjet »

Keďže EPG zjavne naimportované je, tak to bude nejaký problém alebo nastavenia priamo v image. VTi 14.x je veeeľmi staré ... Je zázrak, že ti tam O2 TV 2.0 vôbec beží. Snažil som sa to rozbehnúť pre VTi 15.x, vzhľadom na to koľko ľudí to stále používa, no VTi 14.x už je naozaj poriadna história.
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
MrLachtan
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od MrLachtan »

Díky za info, myslel jsem si to. Zařídím si aktualizaci. Každopádně veliký respekt k tvojí super práci.
hoss
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od hoss »

Údajně, již ve Vti 15 doplněk O2 TV 2.0 v archívu czsk 2.6.3 funguje...
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 26 bře 2024 15:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
fpecsetes
Dal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od fpecsetes »

skyjet píše: 25 bře 2024 22:05 Keďže EPG zjavne naimportované je, tak to bude nejaký problém alebo nastavenia priamo v image. VTi 14.x je veeeľmi staré ... Je zázrak, že ti tam O2 TV 2.0 vôbec beží. Snažil som sa to rozbehnúť pre VTi 15.x, vzhľadom na to koľko ľudí to stále používa, no VTi 14.x už je naozaj poriadna história.
Zdravím.
Mne sa toto isté deje v doplnku OrangeTV aj s gstplayer (5001) a exteplayer3 (5002) v userbouquet. Original 4097 sa zobrazujú korektne. Dá sa s tým niečo spraviť.
Vopred veľká vďaka za odpoveď.
skyjet
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 271 poděkování

Příspěvek od skyjet »

Áno dá sa s tým niečo spraviť. Výmeň VTi za OpenPli alebo OpenATV. Problém je v starej verzii ServiceApp ktorá je vo feede VTi.
fpecsetes
Dal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od fpecsetes »

Ďakujem za odporučenie, no VTI kvoli tomu nezamením, je pre VUčka 4k fajn. Skúsim ich forum. Je tam už alternatívny podporovaný Feed+. Veľká vďaka za ochotu odpovedať.
Naposledy upravil(a) 9000peter dne 27 čer 2024 23:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Fix Quote
bitexx

Příspěvek od bitexx »

Ahoj skyjet prosim mam jeste jeden problem O2 tv doplnek exportoval jsem si kanaly do enigmy verze open atv 6.4 seradil jsem si kanaly o2 a po kazde aktualizaci doplnku se kanaly seradi znuvu zpet jak byly.kdyz vypnu aktualizaci doplnku tak to drzi jak si je seradim ale po aktualizaci se opet rozhazou zpet prosim muzete mi nekdo poradit co a jak ??? Diky
peter54
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 92 poděkování
Dostal poděkování: 211 poděkování

Příspěvek od peter54 »

Nepoužívam doplnok o2 ale myslím, že je to podobné ako s fastscanom. Treba vytvoriť nový bouquet, do toho skopírovať zoznam kanálov a táto kópia nebude aktualizovaná.
f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, rpi2b, odroid c4 🎗️
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“