Doplnok O2 TV 2.0
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 413 poděkování
Re: Doplnok O2 TV 2.0
V userbouquete sa to zobrazuje len u O2 TV Sport HD, nakoľko u programov ktoré zobrazujú multidimenziu je nutné pri každom prepnutí načítavať zo servera aktuálne EPG. A to som nechcel robiť u každého programu, preto je tam whitelist a pre účet ktorý mám k dispozícii na test ten program nie je - preto som tam dal len O2 Sport. Ako sa presne ten program O2 Fotbal volá (pozor - na konci, resp. v názve môže mať viac medzier, takže potrebujem presný názov)? Alebo ak niekto môže, tak pošlite prístupové údaje a pozriem na to sám a pridám ho do whitelistu. Prípadne ešte niečo okrem týchto dvoch vysiela multidimenziu?
- skyjet
- CS Odborník
predve Netuším prečo ti nefunguje prihlásenie, no niekto tu tuším písal, že si musel resetovať heslo a až potom to fungovalo. Tak skús či to nepomôže aj tebe.
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 23 poděkování
Ahoj,
funguje vám timeshift, respektive pozastavení a následné pokračování v přehrávání u živého vysílání?
Když v pluginem exportovaném Bouquetu v seznamu kanálů zvolím nějaký program a dám u něj Pauzu (tlačítkem na ovladači), tak se obraz zastaví. Když ale dám po chvíli Play, tak se sice obraz rozběhne, ale po pár vteřinách se přehrávání zasekne a nepokračuje. Jedinou možností je přepnout na jiný kanál a poté přepnout zase zpět, čímž ale samozřejmě skočím do živého vysílání.
Mám v tomto pluginu něco špatně nastavené a nebo pozastavení videa nefunguje?
(Vu+ Duo 4K SE a Vu Uno 4K SE s OpenATV 7.3.)
Děkuju moc,
Karel
funguje vám timeshift, respektive pozastavení a následné pokračování v přehrávání u živého vysílání?
Když v pluginem exportovaném Bouquetu v seznamu kanálů zvolím nějaký program a dám u něj Pauzu (tlačítkem na ovladači), tak se obraz zastaví. Když ale dám po chvíli Play, tak se sice obraz rozběhne, ale po pár vteřinách se přehrávání zasekne a nepokračuje. Jedinou možností je přepnout na jiný kanál a poté přepnout zase zpět, čímž ale samozřejmě skočím do živého vysílání.
Mám v tomto pluginu něco špatně nastavené a nebo pozastavení videa nefunguje?
(Vu+ Duo 4K SE a Vu Uno 4K SE s OpenATV 7.3.)
Děkuju moc,
Karel
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 23 poděkování
A ještě prosím dotaz. Některé kanály a některé cizojazyčné pořady v O2 TV obsahují české titulky. Ty se ale při přehrávání nezobrazují.
Lze je nějak aktivovat?
Standardně lze v OpenATV zvolit jinou zvukovou stopu a nebo titulky pomocí Žlutého tlačítka, ale v případě O2 TV nejsou pod žlutým tlačítkem titulky dostupné (i když na PC v prohlížeči zvolit jdou).
Děkuju moc, Karel
Lze je nějak aktivovat?
Standardně lze v OpenATV zvolit jinou zvukovou stopu a nebo titulky pomocí Žlutého tlačítka, ale v případě O2 TV nejsou pod žlutým tlačítkem titulky dostupné (i když na PC v prohlížeči zvolit jdou).
Děkuju moc, Karel
-
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: O2 TV 2.0 nezobrazuje v userbouquet aktuální program
Zdravím.skyjet píše: ↑25 bře 2024 22:05 Keďže EPG zjavne naimportované je, tak to bude nejaký problém alebo nastavenia priamo v image. VTi 14.x je veeeľmi staré ... Je zázrak, že ti tam O2 TV 2.0 vôbec beží. Snažil som sa to rozbehnúť pre VTi 15.x, vzhľadom na to koľko ľudí to stále používa, no VTi 14.x už je naozaj poriadna história.
Mne sa toto isté deje v doplnku OrangeTV aj s gstplayer (5001) a exteplayer3 (5002) v userbouquet. Original 4097 sa zobrazujú korektne. Dá sa s tým niečo spraviť.
Vopred veľká vďaka za odpoveď.
- skyjet
- CS Odborník
Áno dá sa s tým niečo spraviť. Výmeň VTi za OpenPli alebo OpenATV. Problém je v starej verzii ServiceApp ktorá je vo feede VTi.
-
Ďakujem za odporučenie, no VTI kvoli tomu nezamením, je pre VUčka 4k fajn. Skúsim ich forum. Je tam už alternatívny podporovaný Feed+. Veľká vďaka za ochotu odpovedať.
Naposledy upravil(a) 9000peter dne 27 čer 2024 23:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Fix Quote
Důvod: Fix Quote
Ahoj,
mam dotaz k nastavení zobrazovače
Mam přístroj OS MEGA , chipset BCM73565 (7), aktuálně OpeATV 7.4
Doplněk O2TV sport se mi spustí, vidím seznam live stremu, ale po spuštění prohlížení je černá obrazovka.
Dohrál jsem exteplayer3_171_mips32el, ffmpeg_171_mips32el pro MIPS, v nastavení O2TV jsem přepnul na exteplayer3 a nic stále černá obrazovka.
Hloupé je, že na předchozí veri 6.4. to běhalo normálně.
Předem děkuji za navední.
PZ
mam dotaz k nastavení zobrazovače
Mam přístroj OS MEGA , chipset BCM73565 (7), aktuálně OpeATV 7.4
Doplněk O2TV sport se mi spustí, vidím seznam live stremu, ale po spuštění prohlížení je černá obrazovka.
Dohrál jsem exteplayer3_171_mips32el, ffmpeg_171_mips32el pro MIPS, v nastavení O2TV jsem přepnul na exteplayer3 a nic stále černá obrazovka.
Hloupé je, že na předchozí veri 6.4. to běhalo normálně.
Předem děkuji za navední.
PZ
Ahoj,
zarizeni VU+ Uno4kSE, CPU 7252S, OS EGAMI 10.5 R7.
TV LG OLED65CX, nastavene passthrough do soundbaru Samsung. U doplnku O2 TV 2.0 je ticho. Format AAC funguje v ostatnich doplncich v poradku (iVysilani, Stream Cineman Community). U 02 TV 2.0 musim AAC nastavit na "AAC downmix to stereo".
Muzete mi poradit zda je problem u mne v nastaveni nebo v doplnku?
Robo
zarizeni VU+ Uno4kSE, CPU 7252S, OS EGAMI 10.5 R7.
TV LG OLED65CX, nastavene passthrough do soundbaru Samsung. U doplnku O2 TV 2.0 je ticho. Format AAC funguje v ostatnich doplncich v poradku (iVysilani, Stream Cineman Community). U 02 TV 2.0 musim AAC nastavit na "AAC downmix to stereo".
Muzete mi poradit zda je problem u mne v nastaveni nebo v doplnku?
Robo
- skyjet
- CS Odborník
johank
V inom doplnku exteplayer3 funguje? Aj ten exteplayer3 priamo z feedu OpenATV by mal s O2TV normálne fungovať. Ale ak to v 6.4 fungovalo a v 7.4 nie, tak zjavne bude problém v image.
Robik76
Zjavne si tvoj soundbar nerozumie s formátom AAC streamu ktorý používa O2TV. Nastav si prehrávač na exteplayer3 a v nastaveniach ServiceApp sa dá rôzne pohrať so sw dekódovaním, takže ho vieš selektívne nastaviť len pre niektoré formáty. Tiež tam je možné zapnúť LPCM pre prenost viackanálového zvuku do receivera.
V inom doplnku exteplayer3 funguje? Aj ten exteplayer3 priamo z feedu OpenATV by mal s O2TV normálne fungovať. Ale ak to v 6.4 fungovalo a v 7.4 nie, tak zjavne bude problém v image.
Robik76
Zjavne si tvoj soundbar nerozumie s formátom AAC streamu ktorý používa O2TV. Nastav si prehrávač na exteplayer3 a v nastaveniach ServiceApp sa dá rôzne pohrať so sw dekódovaním, takže ho vieš selektívne nastaviť len pre niektoré formáty. Tiež tam je možné zapnúť LPCM pre prenost viackanálového zvuku do receivera.
skyjet V inom doplnku exteplayer3 funguje? Aj ten exteplayer3 priamo z feedu OpenATV by mal s O2TV normálne fungovať. Ale ak to v 6.4 fungovalo a v 7.4 nie, tak zjavne bude problém v image.
Přehrávání z archivu O2TV funguje, ale pokud chci spustit live vysílání, tak je černá obrazovka a na liště je nula minut.
Zkusím přehrát jinou verzi image. Díky
Přehrávání z archivu O2TV funguje, ale pokud chci spustit live vysílání, tak je černá obrazovka a na liště je nula minut.
Zkusím přehrát jinou verzi image. Díky
Tak nakonec vyřešeno.
Edison OS MEGA
Nejdříve jsem udělal tovární nasavení a nic, v O2tv Sport přehrávaly se pouze archivy, live vysílání tma.
Nová instalace čisté poslední verze OpenATV 7.4, nahrání Archivu CZ/SK, následně exteplayer3, ffmpeg a serviceApp a live vysílání jede
.
Formuer F4Turbo.
Tam to bylo úsměvné a zajímavé
, formuler jsem vypnul ze sítě a cca po dvou dnech zapnul a vše se rozběhlo a začalo fungovat bez jakékoliv úpravy, to bylo celkem úsměvné.
Takže O2TV Sport fungují Live vysílání
Edison OS MEGA
Nejdříve jsem udělal tovární nasavení a nic, v O2tv Sport přehrávaly se pouze archivy, live vysílání tma.
Nová instalace čisté poslední verze OpenATV 7.4, nahrání Archivu CZ/SK, následně exteplayer3, ffmpeg a serviceApp a live vysílání jede

Formuer F4Turbo.
Tam to bylo úsměvné a zajímavé

Takže O2TV Sport fungují Live vysílání
Bylo by možné při stahování pořadu z archivu dát třeba 10 minut před a 20 minut po ukončení času pořadu? V 99% chybí konec a musím stahovat i celý nádledující pořad, abych konec předchozího pořadu získal... Díky
- skyjet
- CS Odborník
Odpoveď na rovnakú otázku už je TU
Aha, takže nejde. Přišel jsem ale na hezký workaround - pořad v archivu najdu a zvolím ne Stáhnout, ale Nahrát. Tuto nahrávku mohu pak ihned stáhnout a ta kus před i za obsahuje.
Snad to pomůže i někomu dalšímu...

- skyjet
- CS Odborník
Hmm, to nie je zlé zistenie. Možno by to šlo aj zautomatizovať.
-
Šla by přidat možnost sledovat již běžící pořad v O2 TV od záčátku, tak jak to jde v Pc?
Vu duo 4k, Vti, (skin AtileHd)
- skyjet
- CS Odborník
Asi by to možné bolo, no pravdepodobne sa v tom nebude dať pretáčať. Podpora pre mpeg-dash v exteplayer3 je na tom dosť biedne ...
-
- Dal poděkování: 3 poděkování
Ahoj chlapi, prosím o radu O2TV 2.0 mi v OATV 7.5 - Přihlášení do O2TV selhalo. Bylo už vaše konto přemigrováno?
Na verzi OATV 7.4 pod stejnými přihlašovacími údaji bez problémů.
Jde s tím něco udělat?
Dík za radu
Na verzi OATV 7.4 pod stejnými přihlašovacími údaji bez problémů.
Jde s tím něco udělat?
Dík za radu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
neber to v zlom ale čo ta vedie k tomu že ides z 7.4 na 7.5? nejake zmeny čo nie su 7.4?