Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 416 poděkování
Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
A máš v Stream CInema aj nastavený prehrávač na exteplayer3? Ak áno, tak ten stream tvoj prehrávač prehrať nevie (napr. je v h265 kódovaní, ktorý vu+ solo prehrať nevie). Pokiaľ to nezobrazí výber streamu, tak je k dispozícii iba jeden stream, ktorý zodpovedá nastaveniu filtrov v nastaveniach doplnku.
Ďakujem, rozumiem. Aj som si toto presne myslel, len sa mi zdá že v archiv czsk premium stream ktorý neprehráva v archiv czsk to išlo, pričom som mal prehrávač nastavený na predvolené.
- vado
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Ahoj,
mamVU+ uno 4K SE, v nom OpenBH 5.3.
Pouzivam Archiv CZSK pre AntikTV.
Funguje tak, ako ma, ale pokial ostane prepnuty na jednom programe, konkretne Folklorika (prednostne sledujem z AntikTV tento program, na ostatnych nemam otestovane), tak obcas, po nahodnom case od prepnutia a bez dalsej manipulacie s dialkovym (ale vzdy viac, ako asi 25 minut), obraz aj zvuk zamrzne. UNO potom reaguje na dialkove do momentu, ked sa pokusim prepnut na iny program. Potom sa v lavom hornom rohu objavi rotujuci kruh, GUI prestane reagovat na dialkove, teda uplne zatvrdne. Cez SSH sa pripojim bez problemov.
Restart enigmy cez CLI nepomuoze (nenabehne bluetooth, mam cez BT dongle pripojene reproduktor a dialkove), po celkovom restarte prijimaca je vsetko v poriadku.
V messages VU nie je zaznamenana ziadna chyba. Log z Archiv CZSK pluginu je pripojeny - nie od bootovania, od prepnutia na Folkloriku. Ak by bolo potrebne, zaslem cely.
V logoch routra (pripojenie vzduchom od O2 - internet na doma) neevidujem ziadne chyby, podobne ani existujuce VPN pripojenie sa nerozpadne.
UNO je pripojene do siete kablom, nie cez WiFi.
Muoze to byt problem u mna ? Alebo sa uz niekto stretol s takymto problemom ?
mamVU+ uno 4K SE, v nom OpenBH 5.3.
Pouzivam Archiv CZSK pre AntikTV.
Funguje tak, ako ma, ale pokial ostane prepnuty na jednom programe, konkretne Folklorika (prednostne sledujem z AntikTV tento program, na ostatnych nemam otestovane), tak obcas, po nahodnom case od prepnutia a bez dalsej manipulacie s dialkovym (ale vzdy viac, ako asi 25 minut), obraz aj zvuk zamrzne. UNO potom reaguje na dialkove do momentu, ked sa pokusim prepnut na iny program. Potom sa v lavom hornom rohu objavi rotujuci kruh, GUI prestane reagovat na dialkove, teda uplne zatvrdne. Cez SSH sa pripojim bez problemov.
Restart enigmy cez CLI nepomuoze (nenabehne bluetooth, mam cez BT dongle pripojene reproduktor a dialkove), po celkovom restarte prijimaca je vsetko v poriadku.
V messages VU nie je zaznamenana ziadna chyba. Log z Archiv CZSK pluginu je pripojeny - nie od bootovania, od prepnutia na Folkloriku. Ak by bolo potrebne, zaslem cely.
V logoch routra (pripojenie vzduchom od O2 - internet na doma) neevidujem ziadne chyby, podobne ani existujuce VPN pripojenie sa nerozpadne.
UNO je pripojene do siete kablom, nie cez WiFi.
Muoze to byt problem u mna ? Alebo sa uz niekto stretol s takymto problemom ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ DUO 4k s najnovsou OpenBH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ UNO 4k SE s najnovsou OpenBH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ DUO 2 - ma noveho majitela
VU+ DUO - fyzicky uz neexistuje
KSC570CX 12.C1.A5 BM-8400CI_STA2 - fyzicky uz neexistuje.
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
- skyjet
- CS Odborník
Nepíšeš aký používaš prehrávač. V logu toho nie je veľa, no nie je tam žiadna chyba. Podľa výpisov sa medzi 10:56:52 a 10:57:43 prehrávač zasekol a prestal streamovať. Ak používaš interný/predvolený prehrávač z enigma2, tak skús prejsť na exteplayer3 alebo gstplayer. Tieto bežia v samostatnom procese a ak sa zaseknú, tak so sebou nezoberú celú enigmu2 tak, ako sa to môže stať internému prehrávaču. Ak ti bude pri exteplayer3 trochu sekať zvuk, tak treba v ServiceApp zapnúť SW dekódovanie pre AAC stopy a malo by to pomôcť (aspoň mne sa to na VU+ takto správa - na AB Pulse 4k so zvukom problém nemám).
- vado
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Ahoj,
vdaka za radu. Prehravac je tam interny Gstreamer 1.0.
Skusim nejaky iny a dam vediet, ako to dopadlo.
V.
Dolplnene:
vymenil som Gstreamer za exteplayer3 a vyzera, ze je to v poriadku, ani po dvoch hodinach sa prehravanie nezaseklo.
Dakujem za usmernenie.
V.
vdaka za radu. Prehravac je tam interny Gstreamer 1.0.
Skusim nejaky iny a dam vediet, ako to dopadlo.
V.
Dolplnene:
vymenil som Gstreamer za exteplayer3 a vyzera, ze je to v poriadku, ani po dvoch hodinach sa prehravanie nezaseklo.
Dakujem za usmernenie.
V.
VU+ DUO 4k s najnovsou OpenBH (vaecsinou) + OSCAM
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
-
- Dal poděkování: 1 poděkování
Zdravim.
Pri Sweet tv mi Live program po asi desiatich sekundach zamrzne.Skusal som nastavit rozne prehravace ale bez efektu.Uz som davnejsie rovnaky problem mal ale neviem za boha na nete najst riesenie ktore mi pomohlo.VU+ Uno 4K SE,VTi.Najnovsi SC doplnok.
Dakujem za kazdu radu.
Pri Sweet tv mi Live program po asi desiatich sekundach zamrzne.Skusal som nastavit rozne prehravace ale bez efektu.Uz som davnejsie rovnaky problem mal ale neviem za boha na nete najst riesenie ktore mi pomohlo.VU+ Uno 4K SE,VTi.Najnovsi SC doplnok.
Dakujem za kazdu radu.
-
- Dostal poděkování: 5 poděkování
nefunguje archív-cz a antiku, vieš sa na to pozrieť prosím ťa....

- skyjet
- CS Odborník
mardzi
Neviem čo a kde si nastavoval, no na rovnakom prijímači to s OpenATV/OpenPli a exteplayer3 funguje (teda fungovalo, keď som ešte mal predplatné).
efendy55
Nemám Antik CZ.
Navyše obaja (a hlavne efendy55 celkom pravidelne) úplne ignorujete čo je napísané tu: Mám problém - ako správne nahlásiť chybu
Neviem čo a kde si nastavoval, no na rovnakom prijímači to s OpenATV/OpenPli a exteplayer3 funguje (teda fungovalo, keď som ešte mal predplatné).
efendy55
Nemám Antik CZ.
Navyše obaja (a hlavne efendy55 celkom pravidelne) úplne ignorujete čo je napísané tu: Mám problém - ako správne nahlásiť chybu
-
Napriklad ten player,dalej sa da v nastaveniach nastavit nejaky "casovy limit" , kontrolovat SSL certifikaty true-false...Keby som vedel co presne som kedysi nastavoval tak sa tu nepytam.Ked budem pri STB tak sem dam ten log.
- skyjet
- CS Odborník
mardzi
Teraz som to skontroloval - pokiaľ použiješ prehrávač exteplayer3 (tak ako som to písal), tak sweet tv normálne funguje. Ak použiješ predvolený (tj. enigma2 prehrávač), tak sa to správa presne tak ako píšeš - obraz po cca. 10 sekundách zamrzne. Takže si skontroluj, či máš nainštalovaný ServiceApp a exteplayer3 (ak nemáš, tak ArchivCZSK ohľadom toho otravuje pri každej aktualizácii) a prepni si v nastaveniach doplnku prehrávač na exteplayer3. Pozor - prehrávač sa nastavuje na dvoch miestach - na prvej stránke sa nastavuje pre doplnok a na stránke userbouquet sa nastavuje pre vygenerovaný userbouquet. Ja som to skúšal s týmto exteplayer3, no predpokladám, že malo by to fungovať aj s tým z feedu distribúcie.
Teraz som to skontroloval - pokiaľ použiješ prehrávač exteplayer3 (tak ako som to písal), tak sweet tv normálne funguje. Ak použiješ predvolený (tj. enigma2 prehrávač), tak sa to správa presne tak ako píšeš - obraz po cca. 10 sekundách zamrzne. Takže si skontroluj, či máš nainštalovaný ServiceApp a exteplayer3 (ak nemáš, tak ArchivCZSK ohľadom toho otravuje pri každej aktualizácii) a prepni si v nastaveniach doplnku prehrávač na exteplayer3. Pozor - prehrávač sa nastavuje na dvoch miestach - na prvej stránke sa nastavuje pre doplnok a na stránke userbouquet sa nastavuje pre vygenerovaný userbouquet. Ja som to skúšal s týmto exteplayer3, no predpokladám, že malo by to fungovať aj s tým z feedu distribúcie.
- skyjet
- CS Odborník
efendy55
Archív pre AntikTV CZ je opravený. Chyba je na strane antiku, tak im idem napísať aby si to dali do poriadku. Zatiaľ sa mi to však podarilo obísť. Mohlo to byť opravené už dávno - z logu sa hneď dalo zistiť v čom je problém. Ale tak keď o ten log musím stále žobrať ako posledný chudák ...
Archív pre AntikTV CZ je opravený. Chyba je na strane antiku, tak im idem napísať aby si to dali do poriadku. Zatiaľ sa mi to však podarilo obísť. Mohlo to byť opravené už dávno - z logu sa hneď dalo zistiť v čom je problém. Ale tak keď o ten log musím stále žobrať ako posledný chudák ...
- skyjet
- CS Odborník
Sosáč - posun vpred/vzad
U sosáča bol opravený posun pri použití iného prehrávača ako exteplayer3. Už to funguje aj na dreamboxoch kde s tým bol doteraz problém. Ak by ešte niečo nefungovalo, tak dajte vedieť.
-
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Tento nový plugin sosač je na hovno,aby fungoval,musí se registrovat na sosač!Proč? Starší plugin je o hodně lepší a funkční!!!
Vrať to zpět,ať se nemusí dělat zbytečně další registrace!
- skyjet
- CS Odborník
Nikto ťa nenúti to používať. Zdrojáky máš, tak si to naprogramuj podľa seba ako len chceš. Registrácia na sosáč nie je nutná, ale nepôjde ti funkcionalita ktorá je na to naviazaná. Stačí pri spustení odklepnúť tú "otravnú hlášku" a používať to tak ako doteraz.
-
Re: Sosáč - posun vpred/vzad
Asi nechápeš,je dost lidí,co to používá,ale nerozumí nastavení,nefunguje jim to,jak byli zvyklí.Nechápu,když to jde jednoduše,proč to musí jít složitě,nějaká další nesmyslná registrace!
- skyjet
- CS Odborník
Ja viem veľmi dobre koľko ľudí to používa. To, že sa niečo zmenilo a vyzerá to trochu inak? Tomu sa hovorí vývoj. Ak to chceš používať aj naďalej, tak si budeš musieť zvyknúť.
Nový doplnok je funkčne ďaleko za starým a jediné čo si mu vytkol je nutnosť sa registrovať aj na sosáči (čo nie je nutnosť, len dôrazné odporúčanie). Registrácia ti umožní synchronizáciu videných položiek medzi zariadeniami, zapamätanie si pozície prehrávania (aj medzi zariadeniami) a zoznamy rozpozeraných/videných položiek. Ak to nechceš, tak sa neregistruj a používaj tak ako doteraz. Nevidím v tom problém. Doplnok funkčne vychádza z nového doplnku pre kodi, resp. android appky a tam je registrácia dokonca nutná.
Na ďalšie správy bez pádnych argumentov čo a prečo by bolo fajn upraviť/zmeniť už nereagujem.
Nový doplnok je funkčne ďaleko za starým a jediné čo si mu vytkol je nutnosť sa registrovať aj na sosáči (čo nie je nutnosť, len dôrazné odporúčanie). Registrácia ti umožní synchronizáciu videných položiek medzi zariadeniami, zapamätanie si pozície prehrávania (aj medzi zariadeniami) a zoznamy rozpozeraných/videných položiek. Ak to nechceš, tak sa neregistruj a používaj tak ako doteraz. Nevidím v tom problém. Doplnok funkčne vychádza z nového doplnku pre kodi, resp. android appky a tam je registrácia dokonca nutná.
Na ďalšie správy bez pádnych argumentov čo a prečo by bolo fajn upraviť/zmeniť už nereagujem.
Ahojte .
Voyo prihlasenie cez Telekom tv live - vyhadzuje - Vaše zariadenie nepodporuje dostupne formaty videa
Zgemma H9s open atv 7.2
Dakujem
Voyo prihlasenie cez Telekom tv live - vyhadzuje - Vaše zariadenie nepodporuje dostupne formaty videa
Zgemma H9s open atv 7.2
Dakujem
-
Vývoj a vývoj s vymrdaním klientů je velký rozdíl,nedávno to udělalo o2tv,změnili firmware,aby vyřadili pět roků starší televize a jejich slavné starší krabičky!Nakoupili z číny krabičky a tomu říkají byznys,pěkná lumpárna na klienty!A ten jejich slavný firmware zhoršil obsluhu.Klienti chtějí jednoduchou obsluhu,to nejsou ajťáciskyjet píše: ↑29 črc 2024 17:46 Ja viem veľmi dobre koľko ľudí to používa. To, že sa niečo zmenilo a vyzerá to trochu inak? Tomu sa hovorí vývoj. Ak to chceš používať aj naďalej, tak si budeš musieť zvyknúť.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
amper Nechápu proč do diskuze ArchivCZSK pleteš nějaký "vývoj" O2tv. skyjet se o archivy stará zdarma a nikoho nenutí je používat. Tvoje argumenty jsou poněkud zbytečné. Jestli se ti zdá ůprava nějakého doplňku že stojí za hovno jak uvádíš, tak si ho uprav podle své potřeby.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Pokud máte předplacené O2tv tak po dobu olympiády přidali zdarma Eurosport 3-9. Kanály fungují i v Archivech CzSk