Full HD Glass 17
Moderátoři: peter54, EnoSat, 9000peter
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Re: Full HD Glass 17
lincak
Zapni v v terminálu logovanie E2 a uvidíš co sa děje v boxe ked používáš skin od Shamanna .
Lebo takto su to len domnienky .
Zapni v v terminálu logovanie E2 a uvidíš co sa děje v boxe ked používáš skin od Shamanna .
Lebo takto su to len domnienky .
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 207 poděkování
Ahojte.
Chcel som sa spýtať či vám funguje (kto používa) ukazovatel priebehu pixmapa v fhdg17 - v 9.17
Priznám sa ani neviem od kedy mi to nefunguje všimol som si to až teraz.
V nastaveniach mám:
Ukazovaťel priebehu pixmapa - ano
Ukazovaťel priebehu pixmapa pozadia - ano
Skušal som to aj na iných typoch infobaru no zezobrazuje sa to.
Mám oatv 7.4 snažim sa mať vždy čerstvé.
Chcel som sa spýtať či vám funguje (kto používa) ukazovatel priebehu pixmapa v fhdg17 - v 9.17
Priznám sa ani neviem od kedy mi to nefunguje všimol som si to až teraz.
V nastaveniach mám:
Ukazovaťel priebehu pixmapa - ano
Ukazovaťel priebehu pixmapa pozadia - ano
Skušal som to aj na iných typoch infobaru no zezobrazuje sa to.
Mám oatv 7.4 snažim sa mať vždy čerstvé.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- siletblok
- Pokročilý
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 69 poděkování
- 9000peter
- Moderátor
Tak už to mám v poriadku síce neviem prečo to zblblo ale dal som do boxu staršiu zalohu aktualizoval image a je to v poriadku.
- 9000peter
- Moderátor
- 9000peter
- Moderátor
Tak mne po update na najnovšiu verziu Fhdg17 9.20 nejde respektíve nemám popis v farebnych chlievikoch.
VŠETKY SATELITY POSKYTOVATELIA OBĽÚBENÉ
Ma ešte niekdo tento problém? Ďakujem.
Openatv 7.4.
VŠETKY SATELITY POSKYTOVATELIA OBĽÚBENÉ
Ma ešte niekdo tento problém? Ďakujem.
Openatv 7.4.
-
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Openatv 7.5. (devel) hd glass 17, verze 9.17 to stejné - bez popisů. Openatv 7.3. ofiko, tam ve verzi 9.20 vše ok. Ale používám tu 7.3 tak jsem neřešil,nepátral.
VU+ Uno 4K SE, VU+ Uno 4K, Octagon SF 8008
Zdravím,tomts píše: ↑07 úno 2024 06:19 Docela by mne zajímalo, proč HDGLASS 17 na ZERO4k (VTi, ATV) - vše nejnovější verze - hlásí cca: "FTP spojení na server dočasně neexistuje" (při testu Aktualizace + 7zip + Picons) - když roky šlape celá LAN přes OK router Asus RT-AC68u (prověřil jsem ale pro úplnou jistotu dokonce 2 tyto routery, všechno okolo FTP na antiviru a firewallu a NATu atd... všeho asi 100x prověřil) a dokonce - když za router Asus přes jeho vlastní LAN-wifi připojím Android mobil s Ethernet adaptérem a do něj LAN kabelem Zero4k - tak FTP z HDGLASS krásně chodí přes mobil + ten samý router Asus (přes mobilní data samostatně už ani nemluvě - také šlape FTP bezvadně). A jasně - FTP klienti z LAN ven na internet taky všichni ostatní pořád a moc krásně chodí (FTP i FTPS) přes ten samý router ASUS - tak proč nechodí zrovna jediný FTP klient uvnitř HDGLASS a nebo proč nevypíše podrobnější FTP chybu - co jako se uvnitř HDGLASS děje ??? Jasně, že jsem vyzkoušel všechny LAN + FTP konfigurace VTi a ATV a o tom to asi není, je to něco mezi HDGLASS FTP klientem uvnitř v kabelové LAN a routery typu ASUS (směr T-Mobile = na 2 ASUS routerech jsou různé nativní IPv4 + IPv6 skrz 2 různé bridge mode VDSL PPPoE modemy).
mám rovnaký problém so sťahovaním na VU+Duo4KSE (ATV 7.5, HDG 9.20), pri sťahovaní hlási chybu: "ftp je nedostupné, skontrolujte internetové pripojenie alebo nastavenie firewallu".
Internetové pripojenie LAN aj wifi je v poriadku, pluginy sťahuje, cez NC ftp je takisto ok.
Vám sa podarilo vyriešiť tento problém pripojenia (respektíve nepripojenia HDG - ftp?).
Bola by som Vám vďačná, ak by Ste mi vedel prípadne poradiť a pomôcť...
Ďakujem.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 28 črc 2024 10:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
-
-
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
No tak najednou koncem 8/2024 (bez změny LAN nastavení na LAN routeru RT-AC68u od března) FHDG 9.17 nabídl (po skoku do nastavení FHDG z menu) sám upgrade na 9.20 a dokonce pod VTI 15.02 i pod ATV 7.3 na 2 různých SAT boxech v LAN a začala aktualizace chodit bez té deprimující FTP error hlášky. Takže mohu KONEČNĚ snad sbalit ethernet/USB adaptér pro mobil. Je vidět, že Shamann asi "popracoval"... Bylo to o nervy muset cca 1x za kvartál přehazovat LAN kabel na 2 SAT boxech za Ethernet/USB adaptér pro mobil/data a na 2 boxech přehazovat IP konfiguraci na dynamickou a pak zpět na statickou (vše ostatní kromě FHDG normálně skrz LAN chodilo a chodí přes LAN kabel, jako roky dozadu chodilo i HDG a FHDG všech verzí..). Takže - poděkujme Shamannovi a ať to vydrží... nezakřiknout to... nikdo netušil, co je okolo interní FTP komunikace v FHDG špatně...muska píše: ↑28 črc 2024 02:00Zdravím,
mám rovnaký problém so sťahovaním na VU+Duo4KSE (ATV 7.5, HDG 9.20), pri sťahovaní hlási chybu: "ftp je nedostupné, skontrolujte internetové pripojenie alebo nastavenie firewallu".
Internetové pripojenie LAN aj wifi je v poriadku, pluginy sťahuje, cez NC ftp je takisto ok.
Vám sa podarilo vyriešiť tento problém pripojenia (respektíve nepripojenia HDG - ftp?).
Bola by som Vám vďačná, ak by Ste mi vedel prípadne poradiť a pomôcť...
Ďakujem.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 24 srp 2024 06:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Dal poděkování: 1 poděkování
-
- Dal poděkování: 5 poděkování
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
pozdravujem, asi uz aj na mna dolahla skleroza, nainstaloval som do dm one nanovo img Dream elite 7.1, stiahol som si HDGlass 17 nainstaloval, skusil som stahovanie online cez HDG, picony stiahnut idu, po restarte GUI sa mi ale nezobrazuju, neviem si spomenut co som nastavil aby sa zobrazili, precital som to tu, nieco skusil nastavit ale aj tak sa mi to nepodarilo rozbehnut, dakujem za nakopnutie
-