Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
-
- Dal poděkování: 2 poděkování
Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Mohu také poprosit.
Otevřít archiv programu u některých programů ve složce Dvbt-2 nefunguje.
Z 80 % ale jde.
Asi proto že název programu naladěných nemá úplně stejný název jako ten hledaný v tom archívu.
Je to detail ale šlo by s tím něco udělat.
Možná já přejmenovat ale to jsem nezkoušel.
Otevřít archiv programu u některých programů ve složce Dvbt-2 nefunguje.
Z 80 % ale jde.
Asi proto že název programu naladěných nemá úplně stejný název jako ten hledaný v tom archívu.
Je to detail ale šlo by s tím něco udělat.
Možná já přejmenovat ale to jsem nezkoušel.
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 46 poděkování
- Dostal poděkování: 253 poděkování
ralcar
Ked vodeš do archivu a stlačiš zelené podporte nás .
Ked vodeš do archivu a stlačiš zelené podporte nás .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- VTronik
- Moderátor
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
Co jsem v iVysilani zkoušel mi šlo. Ale mám to nastavené takto: jako preferovaný stream DASH (ne HLS), v načítání limit zvýšený na 15 sec. S ohledem na čas jsem toho zatím ale moc neshlédl...
Samozřejmě poslední upravený exteplayer3 a ffmpeg.
VU+Duo4KSE (OpenATV 7.5.1, 2TB SSD Samsung)
VU+Duo2 (OpenATV 7.5.1, 1TB SSD Patriot)
Skylink, T90

Skylink, T90

-
- Dal poděkování: 1 poděkování
Po aktualizacii na verziu 3.0.2 na niektorych streamoch nejde zvuk ( napr . farma, zradci ) vo verzii 3.0.1 to bolo OK.
-
- Dal poděkování: 8 poděkování
Tam je pouze QR a já nemám chytrý mobil.
Vu duo 4k, Vti, (skin AtileHd)
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
U ivysilani mi to taky chybu a nejsou v nabídce streamy z ctsport+
- brkulin
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
iVysílání nejede ani v Kodi. Takže to není jen problém Archivu.
VU+ Solo 4K. VTi 15.0.2
- VTronik
- Moderátor
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
Co znamená iVysilani nejede? Zrovna na to koukám a normálně mi to funguje v aktualizovaném archivu 3.0.2 s posledními verzemi upravených exteplayer3 a ffmpeg (verze 172). Napište konkrétně,co vám nejde. Jinak to nelze ověřit.
VU+Duo4KSE (OpenATV 7.5.1, 2TB SSD Samsung)
Skylink, T90

Skylink, T90

-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
Tiež Vám ukazuje teraz na StarDance na CT1 LIVE že mame smolu lebo nemame podporu DMR v boxe ?
Ostatne kanály live idu normálne , aj Archív som skúšal
Ostatne kanály live idu normálne , aj Archív som skúšal
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 46 poděkování
- Dostal poděkování: 253 poděkování
-
- Pokročilý
Jak jsem psal tak streamy ze sport+ nejsou v nabídce. U Stardance stejná hláška s prohlížečem a Drm. DreamOs
Po aktualizaci na poslední verzi archivu nemohu spustit ivysílání ani živé ani v archivu. Např. u archivu se zobrazí volba data, poté jednotllivé programy. Pokud zvolím jakýkoliv program, nic se nenačte a objeví se pouze prázdná obrazovka s informacemi o posledně sledovaného programu.
Log přikládám.
Děkuji.
Log přikládám.
Děkuji.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- skyjet
- CS Odborník
- Dostal poděkování: 413 poděkování
Ten komu nefunguje iVysilani nech si prosím v nastaveniach doplnku prepne prehrávač na exteplayer3. Ja toto už beriem ako štandard, no zjavne o tom mnohí netušia. Pre správne fungovanie DRM je potrebný upravený exteplayer3 ver. >=172 - stačí zapnúť napr. youtube doplnok a ak ho nemáte nainštalovaný, tak vám bude ponúknutá inštalácia tejto verzie.
Prehrávanie živého vysielania funguje len u relácií, ktoré nevyžadujú DRM. DRM u živého vysielania momentálne nefunguje/je vypnuté a nemal som čas sa mu viac venovať. Aj tak nerozumiem, načo vám je vlastne sledovanie živého vysielania cez doplnok, keď ČT je dostupné v každej mysliteľnej platforme. ČT Sport Plus v doplnku je ako posledný program v živom vysielaní - akurát nemám meno, len EPG info (nakoľko ho ČT nevysiela).
Aktuálne je doplnok iVysiláni tesne pred smrťou. Používa ešte staré android API ktoré bude končiť (je zázrak, že ho ešte držia nažive, nakoľko ich web aj aplikácie už používajú API nové). Preto bude do budúcna tak či tak nutné spraviť doplnok úplne nový.
Prehrávanie živého vysielania funguje len u relácií, ktoré nevyžadujú DRM. DRM u živého vysielania momentálne nefunguje/je vypnuté a nemal som čas sa mu viac venovať. Aj tak nerozumiem, načo vám je vlastne sledovanie živého vysielania cez doplnok, keď ČT je dostupné v každej mysliteľnej platforme. ČT Sport Plus v doplnku je ako posledný program v živom vysielaní - akurát nemám meno, len EPG info (nakoľko ho ČT nevysiela).
Aktuálne je doplnok iVysiláni tesne pred smrťou. Používa ešte staré android API ktoré bude končiť (je zázrak, že ho ešte držia nažive, nakoľko ich web aj aplikácie už používajú API nové). Preto bude do budúcna tak či tak nutné spraviť doplnok úplne nový.
-
- Pokročilý
Skyjet k tomu ctsport+. Vždy je tam jen jeden pořad i když se jich vysílá víc. Např. nedávno tam byl hokej a nějaké boby. Boby tam byly jak říkáš bez názvu kanálu jen s epg ale hpkej v nabídce nebyl.
- skyjet
- CS Odborník
Fajn vedieť. Potom pre tie ďalšie kanály cez to staré API nechodia žiadne informácie. Ale popravde do detailov som to neskúmal ... Ako som však spomínal- doplnok bude aj tak nutné komplet prepísať.
-
- Pokročilý
Skyjet prosímte ještě dotaz. Na nabídku archivu jsem nainstaloval upravený exteplayer3 a ffmpeg na zgemma h8.2 openpli 9. Od té doby mi nejde o2tv. Na stránkách archivu jsem našel odkaz na upravené verze ale je u jich poznámka ze je to pro 4k boxy. Nemůže to dělat nějaký bordel? Nebo mám hledat chybu jinde a exteplayer za to nemůže?
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Skyjet mám taky jeden dotaz, S novou verzí exteplayer3 mi nejde sweet,tv live. Zobrazují se jen barevné pruhy. Dá se s tím něco dělat? V userbouquet vše jede OK V O2 tv vše v pořádku. Octagon 8008 různé image.
- skyjet
- CS Odborník
blacker91
Problém bude tá Zgemma H8.2. Má to nejaký "zvláštny" CPU ktorý je nekompatibilný s ostatnými ARM prijímačmi. Už mi na tom dávnejšie niekto hlásil nefunkčnosť antiktv. Žiaľ nemám možnosť vykompilovať exteplayer3 pre každý prijímač. Momentálne ho neviem vykompilovať vôbec, lebo mi umrel disk a rozbehanie kompilácie zaberie tak pol dňa čau ktorý momentálne nemám ...
george11
Prístupové údaje pre sweet.tv už nemám. V userbouquete aj v doplnku máš nastavený rovnaký prehrávač? Nefunguje to len v doplnku? Ak sa podelíš o prístupové údaje, tak sa na to snáď pozriem. Ale stále platí to čo som napísal vyššie.
Problém bude tá Zgemma H8.2. Má to nejaký "zvláštny" CPU ktorý je nekompatibilný s ostatnými ARM prijímačmi. Už mi na tom dávnejšie niekto hlásil nefunkčnosť antiktv. Žiaľ nemám možnosť vykompilovať exteplayer3 pre každý prijímač. Momentálne ho neviem vykompilovať vôbec, lebo mi umrel disk a rozbehanie kompilácie zaberie tak pol dňa čau ktorý momentálne nemám ...
george11
Prístupové údaje pre sweet.tv už nemám. V userbouquete aj v doplnku máš nastavený rovnaký prehrávač? Nefunguje to len v doplnku? Ak sa podelíš o prístupové údaje, tak sa na to snáď pozriem. Ale stále platí to čo som napísal vyššie.
- peter54
- Moderátor
- Dal poděkování: 98 poděkování
- Dostal poděkování: 220 poděkování
Sweet tv na týždeň zadarmo a s promo kódom PARABOLA na mesiac.
f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, rpi2b, odroid c4