Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 17 poděkování
Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Nešlo by do placené verze Archívu doprogramovat
Skylinkové internetové streamy Canal+ Sport 2-8 ... do bouquetu ?
Díky
ivo
Skylinkové internetové streamy Canal+ Sport 2-8 ... do bouquetu ?
Díky
ivo
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 413 poděkování
Už sa ma na Skylink pýtalo minimálne 10 ľudí. Nie - skylink sa spojazdniť nedá. Má veľmi striktne nastavenú DRM ochranu a na linuxe nefunguje vôbec. Vyžaduje widevine level 1 certifikované zariadenie.
- vado
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Ahoj,
neviem, ci to tu uz bolo prebrane, nepodarilo sa mi najst informaciu, ci je mozne nahravat programy z AntikTV priamo na HDD v satelite.
Mam VU+ uni 4kSE, openBlackHole, plugin archivCZSK bezi bez problemov, ale pri pokuse o nahratie programu vypise chybu:
Could not record due to an invalid service a za tym ciselno-pismenove oznacenie aktualneho programu
Mam nieco zle nastavene u mna, alebo zaznam nie je z nejakej priciny nemozny ?
Vado
neviem, ci to tu uz bolo prebrane, nepodarilo sa mi najst informaciu, ci je mozne nahravat programy z AntikTV priamo na HDD v satelite.
Mam VU+ uni 4kSE, openBlackHole, plugin archivCZSK bezi bez problemov, ale pri pokuse o nahratie programu vypise chybu:
Could not record due to an invalid service a za tym ciselno-pismenove oznacenie aktualneho programu
Mam nieco zle nastavene u mna, alebo zaznam nie je z nejakej priciny nemozny ?
Vado
VU+ DUO 4k s najnovsou OpenBH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ UNO 4k SE s najnovsou OpenBH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ DUO 2 - ma noveho majitela
VU+ DUO - fyzicky uz neexistuje
KSC570CX 12.C1.A5 BM-8400CI_STA2 - fyzicky uz neexistuje.
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
- skyjet
- CS Odborník
Nahrávať priamo z bouquetu možné nie je - to platí pre akúkoľvek IPTV službu. Nie je to implementované v enigme. "Nahrávať" vieš v doplnku - pre živé vysielanie je to síce trochu nepraktické, nakoľko ak to nestopneš, tak ti to bude sťahovať donekonečna. Ak si chceš niečo stiahnuť, tak najjednoduchšie to je z archívu (Antik ho má celkom slušný).
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
ved nerobi to uz Archiv v novych verziach automaticky?
pre akeho providera to potrebujes?
pre akeho providera to potrebujes?
- mojzis
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 3 poděkování
Niekedy davnejsie ked som mal linku pre sledovanietv v prehlade teda iptv stream (rucne nahodene nie cez archiv) tak nahravanie normalne standardne fungovalo cez autotimer jediny zadrhel bol ze linku musis mat cez 4097 player aj ked ti to teoreticky v TV nehra ale nahrat to nahra. Otazka potom je uz na skyjeta co tam vracia ked to E2 nenahra?
Archivczsk sice nemam ale antik iptv mam v prehladoch cez iny plugin a vpohode to nahrava.
Co sa tyka EPG tak nekde by som vyhrabal script co ti to naimportuje ak mu das xmlko ked tak SS.
Archivczsk sice nemam ale antik iptv mam v prehladoch cez iny plugin a vpohode to nahrava.
Co sa tyka EPG tak nekde by som vyhrabal script co ti to naimportuje ak mu das xmlko ked tak SS.
- - Boh s tebou - -
- vado
Mne ide o okamzite nahravanie pri sledovani, ked ide akurat nieco zaujimave. Konkretne program Folklorika Antik IPTV nema v archive.mojzis píše: ↑15 úno 2025 17:20 Niekedy davnejsie ked som mal linku pre sledovanietv v prehlade teda iptv stream (rucne nahodene nie cez archiv) tak nahravanie normalne standardne fungovalo cez autotimer jediny zadrhel bol ze linku musis mat cez 4097 player aj ked ti to teoreticky v TV nehra ale nahrat to nahra. Otazka potom je uz na skyjeta co tam vracia ked to E2 nenahra?
Doslo k zmene, nainstaloval som BH5.5.1 a pri pokuse o nahravanie vypise momentalne chybu:
"Recording IPTV with systemapp enabled, timer ended. Please recheck it."
Asi som nepozorny, ale nenasiel som, ako nahravat zive vysielanie
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
- mojzis
- Mírně pokročilý
No ja ti neviem ako je to v archivczsk ale ja ked prepnem na tu tvoju antiktv folkloriku a stlacim nahravanie dam povedzme na 5min tak to nahrava ale ako som uz pisal musis tam mat default prehravac enigma2 cize servicemp3/4097 a nie exteplayer/5002 ci ake je to cislo tak skus zacat tam ale skus iny plugin ako archivczsk. A mozno ti to robi ten BH5.1 netusim ja mam openpli7.3
- - Boh s tebou - -
- vado
mojzis
Nastavil som v serviceapp puovodny prehravac, ako si napisal, je to servicemp3/4097. Nahravanie z Antik IPTV funguje nielen "neobmedzenu dlzku", da sa nastavit doba zaznamu, pripadne cas ukoncenia zaznamu. Neskusal som, ci to vie nahravat podla "ukoncit po aktualnej udalosti".
S defaultnym prehravacom funguje Antik IPTV cez ArchivCZSK plugin. Neviem posudit funkcnost pluginu pre ine IPTV, zatial ine nesledujem.
skyjet ak budem mat chvilu cas, skusim pripadne prehrat cez ArchivCZSK aj ine ponukane platformy, ktore su dostupne bez specifickych prihlasovacich udajov. Dam vediet vysledok.
Vado

S defaultnym prehravacom funguje Antik IPTV cez ArchivCZSK plugin. Neviem posudit funkcnost pluginu pre ine IPTV, zatial ine nesledujem.
skyjet ak budem mat chvilu cas, skusim pripadne prehrat cez ArchivCZSK aj ine ponukane platformy, ktore su dostupne bez specifickych prihlasovacich udajov. Dam vediet vysledok.
Vado
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 16 úno 2025 14:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Jak tu někdo psal o sekání na o2tv tak se mi to děje taky. Zkoušeno na dm920 dreamos a vu+zero s posledním archivem poslední openpli 9.1 a poslední upravenym exteplayer3 +ffmpeg 175. Zkoušeno jen v bonquetlistu ale některé kanály se koušou víc některé min. Napr. Csfilm se kouše občas ale např nova lady byla teď nekoukatelna. Můžete někdo zkusit ?
- skyjet
- CS Odborník
To, že je možné v Enigme nahrávať IPTV streamy je pre mňa novinka. Dobré vedieť - človek sa stále niečo učí. Keď budem mať čas, tak si to vyskúšam. Každopádne tak ako písali viacerí, so serviceapp a extplayerom3 to nepôjde.
blacker91
Skúšal si aj interný enigma prehrávač? Ak to robí aj v ňom, tak je problém mimo prijímača. Teraz som si zapol nova lady a nechal ju pustenú asi 5 minút. Ide mi to úplne bez problémov. Nemáš náhodou problém s internetom? Skús v nastaveniach obmedziť dátový tok tak, aby to bežalo v nižšom rozlíšení (alebo v doplnku prepni rozlíšenie cez playlist) a pozri, či to robí tiež.
Keď už píšem: Mám rozrobené ďalšie úpravy v exteplayer3. V O2 pribudne možnosť spustiť program od začiatku vrátane plnohodnotného pretáčania v live streamoch a bude opravené prehrávanie v archíve u Magia a živé vysielanie u MAX. Plus sú tam nejaké optimalizácie ohľadom toho, ako sa sťahujú video/audio segmenty, tak to snáď pomôže aj u O2. No ak ti blbne internet, tak zázraky nečakaj. O2 má segmenty dlhé len 2s, takže akýkoľvek čo i len krátkodobý problém s internetom sa prejaví prakticky okamžite.
blacker91
Skúšal si aj interný enigma prehrávač? Ak to robí aj v ňom, tak je problém mimo prijímača. Teraz som si zapol nova lady a nechal ju pustenú asi 5 minút. Ide mi to úplne bez problémov. Nemáš náhodou problém s internetom? Skús v nastaveniach obmedziť dátový tok tak, aby to bežalo v nižšom rozlíšení (alebo v doplnku prepni rozlíšenie cez playlist) a pozri, či to robí tiež.
Keď už píšem: Mám rozrobené ďalšie úpravy v exteplayer3. V O2 pribudne možnosť spustiť program od začiatku vrátane plnohodnotného pretáčania v live streamoch a bude opravené prehrávanie v archíve u Magia a živé vysielanie u MAX. Plus sú tam nejaké optimalizácie ohľadom toho, ako sa sťahujú video/audio segmenty, tak to snáď pomôže aj u O2. No ak ti blbne internet, tak zázraky nečakaj. O2 má segmenty dlhé len 2s, takže akýkoľvek čo i len krátkodobý problém s internetom sa prejaví prakticky okamžite.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Ohledně o2 to zkusím sledovat během dneška když budu mít čas. Net by měl byt v pohodě zkoušel jsem ping o google a nic neobvyklého jsem nenašel. Videl bych to na něco u o2 protože lidi s oficialnima boxama od nich včera taky na fb nadávali že jim to víc nejde jak jde. Zkusím to pozorovat dyl a dám vědět.
-
Stream Cinema-funguje někomu?
Načtení doplnku selhalo:marshal datatoo short
O2tv po zhruba 5 s výpadek zvuku a nejde zvuk,u archívu na 7 dní zvuk OK.
OPENATV 7.3 VU+UNO 4KSE,Archív CZSK 3.2.0
Načtení doplnku selhalo:marshal datatoo short
O2tv po zhruba 5 s výpadek zvuku a nejde zvuk,u archívu na 7 dní zvuk OK.
OPENATV 7.3 VU+UNO 4KSE,Archív CZSK 3.2.0
-
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
funguje v pohodě
Vu+ultimo4k, vu+solo4k, openATV 6,4 - 7.6, openpli 9.1, egami-10.6 R10, BlackHole 3.0.1, openBH 5.5.1
-
Tak už ufunguje.
Odinstaloval jsem a znovu nainstaloval.
O2 zvuk stejné,po zhruba 5 sekundách přestane jít.
Odinstaloval jsem a znovu nainstaloval.
O2 zvuk stejné,po zhruba 5 sekundách přestane jít.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 17 úno 2025 22:00, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 23 poděkování
Potvrzuji - O2 TV mívá drobné záseky. Každých 10-15 sekund se obraz i zvuk zasekne a hned pokračuje. Zásek trvá opravdu nepatrnou dobu (tak 0,5 sekundy), ale je to otravné. Děje se to na Vu+ Uno 4K SE (OpenATV 6.4, exteplayer 174) i na Duo 4K SE (O. ATV 7.5.1, exteplayer 175). Zasekava se to v doplňku i v bouquetu (všechny programy, ale hlavně O2 Sport). Internet je rychlý a stabilní, žádné výpadky.
K tomu navážu. Přímé nahrávání i časovače nahrávání fungují u streamů 4097. U streamů 5002 nikoliv.
Nevím, jaký je rozdíl mezi 4097 a 5002, a proto mám možná úplně hloupou otázku… Nejde nějakým způsobem změnit O2 TV na 4097?

-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 23 poděkování
Tak ty jsi opravdu borec! Klobouk dolů. Díky moc za tvoji práci!
- skyjet
- CS Odborník
4097 je interný prehrávač z enigmy. Takže ak máš v serviceapp nastevený "Enigma2 playback system" na vypnutý/nemeniť (hneď prvá voľba) a v doplnku máš nastavený prehrávač na "Predvolený", tak ho presne používaš. Pokiaľ funguje, tak fajn, no mnoho streamov s ním má problém a nie som schopný v ňom spraviť žiadnu úpravu a ani opravu (musel by som každému kompilovať enigmu). Nahrávanie pre 5002 (exteplayer3) nie je implementované v ServiceApp, ktorému sa žiaľ už nikto nevenuje (a veľmi si neviem predstaviť ako to spraviť). V enigma prehrávači to funguje predsa len trochu inak.
- mojzis
- Mírně pokročilý
Prekopiruj si O2 prehlad do nejakeho ineho prehladu a linky si zmen z 5002 na 4097 daj restart a skus nahrat. Potom chod na disk a skus pustit nahraty stream mozno to pojde mozno nie zalezi od veci co pise skyjet. Aj ked ti to na 4097 napriklad nepusti video ale nehrat ti to moze, treba vyskusat.
Ked tam je nieco ine ako 4097 tak interny kod to vyhodnoti ako neznamy zdroj a nahravanie ti nepusti cize s tym ti skyjet nic nespravi jedine ze by prekopal kazdu distribuciu E2
Ked tam je nieco ine ako 4097 tak interny kod to vyhodnoti ako neznamy zdroj a nahravanie ti nepusti cize s tym ti skyjet nic nespravi jedine ze by prekopal kazdu distribuciu E2
- - Boh s tebou - -
Funguje Vám v archíve cz/sk doplnok Prima + ? Mne vypisuje že je nesprávne prihlásenie i keď na notebooku ide na mojom účte na ich web stránke všetko OK