Doplnok Youtube
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
-
- Dal poděkování: 1 poděkování
Doplnok Youtube
Zdravím páni.
Som tu nový a chcel by som sa spýtať na jeden problém s pluginom Youtube v ArchivCZSK 3.3.0.
Vždy keď tam chcem pustiť nejaké video, tak sa neprehrá, akurát sa zobrazí základná obrazovka so zoznamom videí.
Deje sa mi to doma na 2 prijímačoch VU+ Zero 4K a VU+ UNO 4K SE.
Na všetkých ostatných prijímačoch VU+ Zero, ktoré v rodine máme to funguje bez problémov.
Už niekoľkokrát som na tých 2 prijímačoch preinštaloval doplnok ArchivCZSK, SubSupport, ServiceApp, atď., ale nepomohlo to.
Ale aby som uviedol všetky detaily:
Prijímač - VU+ Zero 4K
Image - OpenPli Release 9.1
Doplnok - ArchivCZSK 3.3.0
Logfile z prijímača - v prílohe
PS: Ešte jedno info - ak v nastavení pluginu Youtube prepnem na default prehrávač E2, video sa prehrá v nízkom rozlíšení, ale bez zvuku, ak toto nastavenie prepnem na exteplayer3, tak to neprehrá vôbec (deje sa to, čo som popísal hore).
Ďakujem za Vaše rady a pomoc, lebo už som úplne stratený.
Som tu nový a chcel by som sa spýtať na jeden problém s pluginom Youtube v ArchivCZSK 3.3.0.
Vždy keď tam chcem pustiť nejaké video, tak sa neprehrá, akurát sa zobrazí základná obrazovka so zoznamom videí.
Deje sa mi to doma na 2 prijímačoch VU+ Zero 4K a VU+ UNO 4K SE.
Na všetkých ostatných prijímačoch VU+ Zero, ktoré v rodine máme to funguje bez problémov.
Už niekoľkokrát som na tých 2 prijímačoch preinštaloval doplnok ArchivCZSK, SubSupport, ServiceApp, atď., ale nepomohlo to.
Ale aby som uviedol všetky detaily:
Prijímač - VU+ Zero 4K
Image - OpenPli Release 9.1
Doplnok - ArchivCZSK 3.3.0
Logfile z prijímača - v prílohe
PS: Ešte jedno info - ak v nastavení pluginu Youtube prepnem na default prehrávač E2, video sa prehrá v nízkom rozlíšení, ale bez zvuku, ak toto nastavenie prepnem na exteplayer3, tak to neprehrá vôbec (deje sa to, čo som popísal hore).
Ďakujem za Vaše rady a pomoc, lebo už som úplne stratený.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
-
Re: Plugin Youtube v ArchivCZSK 3.3.0
Ahoj.
Mám tam len exteplayer3 a ffmpeg, ktorý sa tam nainštaloval priamo so ServiceApp (viď link pod)
opkg install enigma2-plugin-systemplugins-serviceapp exteplayer3
Neinštaloval som iný exteplayer. Ale rovnako som to urobil aj na ostatných VU+ prijímačoch (všetky sú VU+ Zero) a na nich to bez problémov funguje.
Mám tam len exteplayer3 a ffmpeg, ktorý sa tam nainštaloval priamo so ServiceApp (viď link pod)
opkg install enigma2-plugin-systemplugins-serviceapp exteplayer3
Neinštaloval som iný exteplayer. Ale rovnako som to urobil aj na ostatných VU+ prijímačoch (všetky sú VU+ Zero) a na nich to bez problémov funguje.
-
- Pokročilý
Nejsem si jistý ale skyjet myslím někde psal že pro korektní funkčnost je potřeba jeho upravený exteplayer3 a ffmpeg.
- mojzis
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Tak ked mas rovnake prijmace tak na jednom kde ti to ide si sprav komplet zalohu a naflashuj si ju do boxu kde ti to nejde nic jednoduchsie asi neni.
- - Boh s tebou - -
-
Ahoj.
Asi som to nevysvetlil dobre.
Funguje mi to na prijímačoch VU+ Zero.
A nefunguje to na VU+ Zero 4K a VU+ UNO 4K SE, ktoré majú iné procesory a záloha z VU+ Zero nefunguje na týchto 4K prijímačoch
Asi som to nevysvetlil dobre.
Funguje mi to na prijímačoch VU+ Zero.
A nefunguje to na VU+ Zero 4K a VU+ UNO 4K SE, ktoré majú iné procesory a záloha z VU+ Zero nefunguje na týchto 4K prijímačoch
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 416 poděkování
Pozeral som do toho tvojho logu a všetko vyzerá byť v poriadku. Popri tom som však našiel v youtube doplnku chybu, no tá s tým nefunkčným prehrávaním nesúvisí.
Každopádne: Mám prakticky rovnakú konfiguráciu ako ty. VU+ Uno 4k SE, image OpenPLi 9.1, exteplayer 176 (ten, ktorý ti to ponúklo pri spustení doplnku). Vyhľadal som si úplne rovnaká videá ako ty a prehrávanie mi funguje. To isté vyskúšané na AB Pulse 4k mini. Tiež to funguje.
Tak len skúsim:
Každopádne: Mám prakticky rovnakú konfiguráciu ako ty. VU+ Uno 4k SE, image OpenPLi 9.1, exteplayer 176 (ten, ktorý ti to ponúklo pri spustení doplnku). Vyhľadal som si úplne rovnaká videá ako ty a prehrávanie mi funguje. To isté vyskúšané na AB Pulse 4k mini. Tiež to funguje.
Tak len skúsim:
- Funguje ti prehrávanie v prehrávači exteplayer3 v iných doplnkoch? Skontroluj v ServiceApp verziu exteplayer3 (má byť 176) a potom v nejakom inom doplnku, či ti funguje prehrávanie s exteplayer3 prehrávačom.
- Aké máš nastavené preferované rozlíšenie v youtube doplnku? Ja som skúšal s 1080p a s tým mi to fungovalo.
-
Ahoj.
Všetky prijímače sú na štandardných IP adresách.
Čo sa týka prehrávača exteplayer3, jeho verzia je 176.
Nie je potrebné tam doinštalovať tú upravenú verziu exteplayer3 +ffmpeg?
Aký by mohol byť problém s Youtubom, kvôli ktorému by nefungovali tie videá?
Všetky prijímače sú na štandardných IP adresách.
Čo sa týka prehrávača exteplayer3, jeho verzia je 176.
Nie je potrebné tam doinštalovať tú upravenú verziu exteplayer3 +ffmpeg?
Aký by mohol byť problém s Youtubom, kvôli ktorému by nefungovali tie videá?
-
- Pokročilý
Pokud jsi nechal nainstalovat Exteplayer3 přes archiv kdy ti to nabídlo po otevření doplňku youtube tak se nainstaloval upravený exteplayer3 + ffmpeg.
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 416 poděkování
Viac poradiť neviem. Vyzerá to, že to ten stream zablokuje niečo na sieťovej úrovni. Ale je to varenie z vody, takže to kľudne môže byť aj niečo iné. Bez ladiacich výpisov priamo z prehrávača (čo už chce trochu viac skúseností) viac poradiť neviem.
-
Zdravím.
No už som z toho jeleň
Všetko preinštalované, exteplayer3 som vyskúšal pri prehrávaní filmov v iných doplnkoch a funguje bez problémov, ale pri Youtube to neprehrá nič.
No už som z toho jeleň

Všetko preinštalované, exteplayer3 som vyskúšal pri prehrávaní filmov v iných doplnkoch a funguje bez problémov, ale pri Youtube to neprehrá nič.
-
Ahojte.
Jeden čerstvý update.
Skúšal som len tak klikať na rôzne staršie videá na Youtube a zrazu sa stalo, že sa začali prehrávať.
Mohol som si pozrieť tak 2-3 videá a potom sa to zase bloklo.
Ale keď skúšam ďalej, vždy sa podarí nejaké videá spustiť.
No už fakt neviem, čo s tým ďalej.
Jeden čerstvý update.
Skúšal som len tak klikať na rôzne staršie videá na Youtube a zrazu sa stalo, že sa začali prehrávať.
Mohol som si pozrieť tak 2-3 videá a potom sa to zase bloklo.
Ale keď skúšam ďalej, vždy sa podarí nejaké videá spustiť.
No už fakt neviem, čo s tým ďalej.
-
Ahojte.
Mám ďalší update ohľadom môjho problému.
Mal som trochu času na ďalšie badanie a zistil som, že keď pripojím prijímač cez wifi k hotspotu svojho telefónu (Telekom), videá z YouTube idú bez problémov. Ak ho pripojím naspäť cez kábel k Antik optike, videá sa prestanú prehrávať.
Vedeli by ste mi poradiť, na aké nastavenie Antik internetu sa zamerať, poprípade, či by to mohla vyriešiť verejná IP od Antiku?
Ďakujem za každú radu.
Mám ďalší update ohľadom môjho problému.
Mal som trochu času na ďalšie badanie a zistil som, že keď pripojím prijímač cez wifi k hotspotu svojho telefónu (Telekom), videá z YouTube idú bez problémov. Ak ho pripojím naspäť cez kábel k Antik optike, videá sa prestanú prehrávať.
Vedeli by ste mi poradiť, na aké nastavenie Antik internetu sa zamerať, poprípade, či by to mohla vyriešiť verejná IP od Antiku?
Ďakujem za každú radu.