Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 16 poděkování
Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Exte player 3: nešlo by opravit nahrávání ? Mám pocit, že nyní nahrávání z iptv nefunguje ...
Díky
Díky
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 404 poděkování
A toto je čo za správa? Ja mám zase pocit, že nahrávanie funguje
Ak niečo nefunguje, tak potrebujem PRESNE vedieť čo kedy a ako a čo znamená "nefunguje". Snáď nečakáš, že tu budem hodinu skúšať sťahovanie vo všetkých možných doplnkoch a zisťovať, či tvoj pocit je správny alebo nie?

Ak niečo nefunguje, tak potrebujem PRESNE vedieť čo kedy a ako a čo znamená "nefunguje". Snáď nečakáš, že tu budem hodinu skúšať sťahovanie vo všetkých možných doplnkoch a zisťovať, či tvoj pocit je správny alebo nie?
-
- Mírně pokročilý
Napsal jsem to nepřesně ... nejde o nahrávání z iptv z Archívu, ale o externí iptv ... jde to přes default player, ale jestli je možnost i přes Exte 3 player ? Dříve to nešlo ... Díky za info
- skyjet
- CS Odborník
Myslíš, možnosť nahrávania priamo z userbouquetu v enigme? Toto s exteplayer3 nefunguje. Problém nie je exteplayer3 ale ServiceApp. Táto funkcionalita tam nie je implementovaná.
Vieš prosím poradiť keďže sweet tv upravilo prihlásenie tak si aktualizoval archív ale keď to chcem prihlásiť tak v okne nieje vidieť kód mám prijímač sf8008 openatv na jednej telke je to v pohode tam mám rozlíšenie uhd ale na druhej telke kde mám len fullhd nieje vidieť kod a nejde mi ani prehodiť rozlíšenie
a ani nijako to posunúť o 2 riadky nižšie. 

- skyjet
- CS Odborník
To nie je rozlíšením ale skinom v enigme. Nastav si dočasne nejaký iný. Niektoré skiny nerešpektujú zalomenie riadkov vo výpise a potom je z toho taký bordel ako je.
Veľká vďaka aj keď celkom zaujímavé že na oboch sú identické plne aktualizované hdglass. Ale pomohlo zmeniť na Matrix a následne späť na hdglass a už bola informácia ako má byť. 

-
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Zdravím, potreboval by som info , či je možne spustiť archív TV Nova.
Píše mi , že... "video nieje dostupné vo vašej krajine".
Ďakujem za každú dobrú radu.
Píše mi , že... "video nieje dostupné vo vašej krajine".
Ďakujem za každú dobrú radu.
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 248 poděkování
Záleží čo survivor 8 dil neprehrá píše čo tebe , extrémne premeny 2 diel prehra tak neviem čo konkrétne tebe ide/neide.
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 23 poděkování
Ahoj, chci se zeptat, zda už se ví něco o možnostech a budoucnosti O2 TV po přechodu na OnePlay?
O2 automaticky postupně převádí zákazníky na novou platformu, přičemž původní platformu vždy do 30 dnů po převodu ukončí.
Znamená to tedy, že původní doplněk přestane fungovat?
Mě oznámili převod z O2 TV Stříbrná na OnePlay Sport Extra před 4 dny.
V doplňku se mi stále zobrazuje aktivní služba “Stříbrná” a seznam kanálů je dle původního plánu.
Znamená to tedy, že za 3 týdny bude konec a nic si v doplňku nepustím?
Děkuji.
O2 automaticky postupně převádí zákazníky na novou platformu, přičemž původní platformu vždy do 30 dnů po převodu ukončí.
Znamená to tedy, že původní doplněk přestane fungovat?
Mě oznámili převod z O2 TV Stříbrná na OnePlay Sport Extra před 4 dny.
V doplňku se mi stále zobrazuje aktivní služba “Stříbrná” a seznam kanálů je dle původního plánu.
Znamená to tedy, že za 3 týdny bude konec a nic si v doplňku nepustím?

Děkuji.
- skyjet
- CS Odborník
dr.eam
Myslím, že význam hlášky "video nie je dostupné vo vašej krajine" je dostatočne jasný. Na toto video je nasadená geoblokácia a je pravdepodobne bude dostupné len v ČR.
KarelBarel
Ako to bude vie len O2. Ale predpokladom je, že to bude podobné ako pri prechode na O2 2.0 (že ich baví každú chvíľu meniť platformu) - tzn. že pôvodná platforma bude funkčná kým nepremigrujú všetkých zákazníkov. Tuším na parabole bolo zmienené, že ten proces odhadujú na mesiace (tak snáď to je pravda).
Každopádne, mám v pláne spraviť aj doplnok pre Oneplay. Keďže pre Kodi už beta verzia doplnku je, tak by to malo byť možné. ALE: Momentálne na to nemám čas, takže neviem kedy sa k tomu dostanem (a aké náročné to bude).
Myslím, že význam hlášky "video nie je dostupné vo vašej krajine" je dostatočne jasný. Na toto video je nasadená geoblokácia a je pravdepodobne bude dostupné len v ČR.
KarelBarel
Ako to bude vie len O2. Ale predpokladom je, že to bude podobné ako pri prechode na O2 2.0 (že ich baví každú chvíľu meniť platformu) - tzn. že pôvodná platforma bude funkčná kým nepremigrujú všetkých zákazníkov. Tuším na parabole bolo zmienené, že ten proces odhadujú na mesiace (tak snáď to je pravda).
Každopádne, mám v pláne spraviť aj doplnok pre Oneplay. Keďže pre Kodi už beta verzia doplnku je, tak by to malo byť možné. ALE: Momentálne na to nemám čas, takže neviem kedy sa k tomu dostanem (a aké náročné to bude).
-
Ahoj, to mi je jasné, išlo mi o to , či sa to dá v archíve nejako obísť aby to fungovalo .
Dík moc.
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 23 poděkování
Super, tak snad to jeste nejaky tyden vydrzi, abych mohl dokoukat Extraligu

Kazdopadne diky za tvoji praci! Snad se v budoucnu podari udelat doplnek na OnePlay.
- skyjet
- CS Odborník
dr.eam
V archíve sa to dá ťažko vyriešiť. Potrebuješ mať českú IP adresu - to je všetko. Riešenie je VPN, no to je mimo túto tému.
V archíve sa to dá ťažko vyriešiť. Potrebuješ mať českú IP adresu - to je všetko. Riešenie je VPN, no to je mimo túto tému.
-
...predpokladal som , že to bude asi treba len tak poriešiť, Oki dik.
Naposledy upravil(a) 9000peter dne 15 bře 2025 22:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Fix Quote
Důvod: Fix Quote
-
Možno som prehliadol, ale nenašiel som zoznam funkcionalít, ktoré sú dostupné len pre podporovateľov. Existuje niečo také?
Ahoj,
potřeboval bych poradit jak u pluginu O2 TV po přihlášení vybrat nastavení tarifu Gold. Automaticky se mi nastaví tarif Bronze.
Díky
potřeboval bych poradit jak u pluginu O2 TV po přihlášení vybrat nastavení tarifu Gold. Automaticky se mi nastaví tarif Bronze.
Díky
-
- Mírně pokročilý
O2tv ... nahrávání ...
Je možné automaticky nahrávat na HDD (jako ze satelitu), tak z O2tv ...
Nemyslím ručně stáhnout ... to mi funguje, ale když naplánuji Recording,
tak, aby se to ukládalo na můj HDD ?
Díky za info
Ivo
Je možné automaticky nahrávat na HDD (jako ze satelitu), tak z O2tv ...
Nemyslím ručně stáhnout ... to mi funguje, ale když naplánuji Recording,
tak, aby se to ukládalo na můj HDD ?
Díky za info
Ivo
- skyjet
- CS Odborník
Ali4e
Spísal som zoznam dostupný k dnešnému dňu. Nájdeš ho v téme Zoznam výhod pre podporovateľov ArchivCZSK
Din0
V nastaveniach doplnku si povoľ zobrazenie špeciálnej sekcie v hlavnom menu. Potom ti v hlavnom menu pribudne nová položka s názvom "Špeciálna sekcia". Tam si môžeš zmeniť aktívnu službu. Naraz môže byť aktívna len jedna služba. Ak potrebuješ viac, tak si vytvor pre doplnok nový profil (cez kontextové menu) a v ňom si vyber aktívnu inú službu.
ivo2001
Nahrávanie z userbouquetu cez časovač nie je dostupné pre každé image. Niekde to funguje a niekde nie (v najnovšom OpenATV by to fungovať malo, no osobne som to neskúšal). Každopádne to môže fungovať len vtedy, ak máš pre userbouquet nastavený prehrávač na "Predvolený" (tj. ten priamo v enigma2). Ak tam máš nastavený exteplayer3 alebo gstplayer, tak to určite fungovať nebude, nakoľko to nepodporuje ServiceApp, ktorý tie prehrávače prepája s enigmou.
Spísal som zoznam dostupný k dnešnému dňu. Nájdeš ho v téme Zoznam výhod pre podporovateľov ArchivCZSK
Din0
V nastaveniach doplnku si povoľ zobrazenie špeciálnej sekcie v hlavnom menu. Potom ti v hlavnom menu pribudne nová položka s názvom "Špeciálna sekcia". Tam si môžeš zmeniť aktívnu službu. Naraz môže byť aktívna len jedna služba. Ak potrebuješ viac, tak si vytvor pre doplnok nový profil (cez kontextové menu) a v ňom si vyber aktívnu inú službu.
ivo2001
Nahrávanie z userbouquetu cez časovač nie je dostupné pre každé image. Niekde to funguje a niekde nie (v najnovšom OpenATV by to fungovať malo, no osobne som to neskúšal). Každopádne to môže fungovať len vtedy, ak máš pre userbouquet nastavený prehrávač na "Predvolený" (tj. ten priamo v enigma2). Ak tam máš nastavený exteplayer3 alebo gstplayer, tak to určite fungovať nebude, nakoľko to nepodporuje ServiceApp, ktorý tie prehrávače prepája s enigmou.
-
- Mírně pokročilý
Nahrávání O2tv
Myslel jsem tu možnost Recording v Archivu ... v addonu ... jestli by to šlo přímo na HDD ...
Nahrávání přímo z bouquetu ... tam je potřeba nastavit default player ...
Díky
Myslel jsem tu možnost Recording v Archivu ... v addonu ... jestli by to šlo přímo na HDD ...
Nahrávání přímo z bouquetu ... tam je potřeba nastavit default player ...
Díky