Digi tv internetova televizia

Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54

Odpovědět
johnny
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Digi tv internetova televizia

Příspěvek od johnny »

"Ahojte, chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosti s internetovou televíziou DIGI TV Slovakia. Na Google Play som našiel aplikáciu DIGI TV

Kód: Vybrat vše

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telekom.digi.tvapp
a mám niekoľko otázok:

Existuje aplikácia DIGI TV kompatibilná s platformou Enigma2?

Ak vlastním Android televíziu alebo Android set-top box, bude mi stačiť používať aplikáciu DIGI TV, alebo je nutné platiť poplatok 1,50 €/mesiac za prenájom ich set-top boxu?"
petersk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Digi tv internetova televizia

Příspěvek od petersk »

johnny Digi TV cez net funguje len s ich boxom. Na Android TV nemajú aplikáciu. Tá aplikácia DIGI TV na Google Play je na aktuálizáciu ich aplikácie na ich boxe. V Digi zatiaľ neplánujú vydať aplikáciu na Android TV.
EnoSat
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 40 poděkování
Dostal poděkování: 87 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

Teoreticky ano, prakticky neviem, kedze nemam pristup
IMG_20250318_122906.jpg
IMG_20250318_122923.jpg
IMG_20250318_122943.jpg
IMG_20250318_123037.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
petersk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od petersk »

Ani nebudeš mať. Nechápeš, že prečo je tam tá aplikácia? Keďže majú Android box tak tá aplikácia sa aktualizovať z niekadiaľ musí. Prístup k tomu nemá nikto. Môžeš mi veriť, mám to overené dosť dobre.
slax78
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od slax78 »

Ani cez webprehliadac ?
johnny

Příspěvek od johnny »

som pochopil ďakujem za odpoveď.
petersk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od petersk »

slax78 ako chceš cez prehliadač?
slax78
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od slax78 »

No či je mozno sledovať ich ponuku aspoň cez web prehliadač , alebo ten je bloknuty tak isto ako Android boxy iné ako ich ?
lazosk

Příspěvek od lazosk »

Nie su blokovane. Su nepodporovane.
petersk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od petersk »

slax78 píše: 18 bře 2025 21:20 No či je mozno sledovať ich ponuku aspoň cez web prehliadač , alebo ten je bloknuty tak isto ako Android boxy iné ako ich ?
Ako to chceš sledovať cez prehliadač? Kde? Ináč je to bezpredmetné, či v prehliadači alebo na boxe. Lebo žiadne prihlasovacie údaje Digi Ti nedá.
johnny

Příspěvek od johnny »

Ahojte, mam dobru správu pre všetkých ! napísal som technické informácie pre Digi tv Slovakiu a som dostal odpoveď :

Dobrý deň,

Aplikácia sa dá zatiaľ stiahnuť iba na TV s operačným systémom Google TV, Android set-top box s operačným systémom Google TV alebo Android TV (najčastejšie televízory značky TCL, Panasonic, ale aj niektoré modely iných známych značiek). Pre iné operačné systémy, ktoré prevažne používajú Samsung, LG, Hisense..., aplikáciu zatiaľ nemáme. Je potrebné používať TV box, ktorý ponúkame na prenájom za 1,54 EUR mesačne.

S pozdravom,

takže, ja mam doma Panasonic televízor Panasonic TN-55W70AEZ, a podlá informácii funguje bez problémov.
petersk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od petersk »

A ktorú aplikáciu si sa spýtal Digi TV alebo Digi go? Lebo to sú 2 rôzne aplikácie aj služby.
johnny

Příspěvek od johnny »

No, tak na túto aplikáciu Digi TV som poslal odkaz, aby bolo jasné, o čo ide, keďže aplikácia Digi Go je iba na mobilné telefóny a slúži len na športové programy. Mohol by som to napísať priamo na Digi tv, ale je vždy lepšie na fore sa spýtať , kto má reálne skúsenosti s aplikáciou Digi TV. Úprimne sa čudujem, že nikto na fóre nemá skúsenosti Digi TV internetovú televíziu. 😕

Tento týždeň plánujem podpísať zmluvu (alebo vykonať registráciu) s Digi TV SK a uvidíme, či to bude fungovať. Potom sa ozvem, ako to dopadlo.

Podľa mňa by v dnešnej dobe bola hanba, keby nemali aplikáciu pre Android televízory alebo Android boxy, keďže takmer každý poskytovateľ TV už má vlastnú aplikáciu.
slax78
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od slax78 »

Preto sa ti čudujem , že ideš podpísať zmluvu s nimi ktorý v dnešnej dobe blokujú slobodný vyber sledovania ich ponuky na svojom zariadeni (web,iOS ,Android atd atd ).

Táto spoločnosť sa nepohla asi nikdy ďalej , ako od nej odišli Rumuni a Češi ktorý si urobili Telly .

Na SK máš možnosť sledovať TV ponuku od veľa spoločnosti , aj keď nie si klient ich internetového pripojenia .
Zvážil by som to .
petersk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od petersk »

Ja som to už objednal presne takou myšlienkou ako Ty. A do 14 dní som to vrátil. Funguje to len s ich boxom. Nedajú Ti žiadne prihlasovacie údaje. Takže do tej aplikácie Digi TV sa neprihlásiš. Hamba či nie ani neplánujú takú aplikáciu . Ináč ten box čo dávajú nie je zlý. Funguje na tom tá ich internetová televízia dobre. A ako som už tu spomenul tá aplikácia Digi TV na Google Play slúži na aktualizáciu ich aplikácie na ich boxe.
petersk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od petersk »

slax78 píše: 20 bře 2025 07:07 Preto sa ti čudujem , že ideš podpísať zmluvu s nimi ktorý v dnešnej dobe blokujú slobodný vyber sledovania ich ponuky na svojom zariadeni (web,iOS ,Android atd atd ).

Táto spoločnosť sa nepohla asi nikdy ďalej , ako od nej odišli Rumuni a Češi ktorý si urobili Telly .

Na SK máš možnosť sledovať TV ponuku od veľa spoločnosti , aj keď nie si klient ich internetového pripojenia .
Zvážil by som to .
Určite píšeš o Digi.sk? Veď to má Telekom. Kde sa mali pohnúť? Dovoliť pirátske sledovanie ich služby, veď preto to robia s vlastným boxom. A to čo znamená, že blokujú slobodný výber sledovania ich ponuky? Veď robia to ako chcú oni a nikto nikoho nenúti, aby ich služby niekto predplácal. Ináč ja mám Digi.sk cez satelit. Majú najlepšiu ponuku a najlepšie ceny. Na 4 TV s najväčším balíkom mesačne vyjde na 33 eur. A v cene je Voyo štart a stream Canal+.
petersk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od petersk »

johnny píše: 20 bře 2025 06:23 No, tak na túto aplikáciu Digi TV som poslal odkaz, aby bolo jasné, o čo ide, keďže aplikácia Digi Go je iba na mobilné telefóny a slúži len na športové programy. Mohol by som to napísať priamo na Digi tv, ale je vždy lepšie na fore sa spýtať , kto má reálne skúsenosti s aplikáciou Digi TV. Úprimne sa čudujem, že nikto na fóre nemá skúsenosti Digi TV internetovú televíziu. 😕

Tento týždeň plánujem podpísať zmluvu (alebo vykonať registráciu) s Digi TV SK a uvidíme, či to bude fungovať. Potom sa ozvem, ako to dopadlo.

Podľa mňa by v dnešnej dobe bola hanba, keby nemali aplikáciu pre Android televízory alebo Android boxy, keďže takmer každý poskytovateľ TV už má vlastnú aplikáciu.
Asi sa už niečo u nich pohlo. Aj ja som teraz dostal takú odpoveď ako Ty. Ale ešte mi neposlali odpoveď na otázku, že ako to bude s prihlasovaním. Zatiaľ sa dá objednať len s boxom.
johnny

Příspěvek od johnny »

Som Roboťe, rozprával som sa s kolegami o Digi TV. Dvaja kolegovia mi povedali, že majú Digi TV cez internet (NIE CEZ SATELIT !). Jeden z nich používa Android televízor, druhý má Android box Nokia 8000. Obaja si stiahli aplikáciu z Google Play a bez problémov sa prihlásili.

No počkaj, teraz sa veľmi mýliš. Asi miešaš jablká s hruškami. 🙃 Existuje Digi TV SK cez satelit, kde dostaneš ich set-top box na prenájom za 1,54 €/mesiac. A potom existuje aj Digi TV cez internet, ktorá je nová. Ty, ako píšeš, máš Digi TV, ale máš ju cez satelit, nie cez internet. Pravdepodobne preto sa nevieš prihlásiť a aplikácia Digi TV ti nefunguje.

Ja chcem Digi TV len kvôli Discovery a Canal+.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 20 bře 2025 20:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
petersk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od petersk »

No takto, keď som internetovú TV objednával ešte sa nedalo len s ich boxom. Potom mi ešte aj pred 2 týždňami odpísali, že neplánujú aplikáciu. Dnes som sa ich spýtal konkrétne na prihlasovanie a odpísali mi toto: "obrý deň,

áno, pokiaľ máte Google TV/Android TV a ste prihlasený v Google Play, je potrebné vyhľadať si našu aplikáciu DIGI TV a stiahnuť si ju.

Prihlasovacie údaje získate po zadaní objednávky. Ak potrebujete pomôcť s objednávkou, prosím doplňte Vaše telefónne číslo, budeme Vás kontaktovať.

Ďakujem."
Nemiešam nič, ja viem veľmi dobre čo je u nich sat a čo je internetová TV.
Takže to s tým prihlasovaním do aplikácie je niečo nové.
Odpovědět

Zpět na „DIGI GO & DIGI TV“