Doplnok Oneplay
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 413 poděkování
Re: Doplnok Oneplay
Na to aby ti šli erotické programy potrebuješ v nastaveniach doplnku zadať spolu s menom aj heslo PIN. Je to spravené len naslepo podľa kodi doplnku. Či to aj funguje som neskúšal - nemám účet v ktorom by nejaký erotický program bol.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Erotické programy po zadání rodičovského pinu fungují. Přihlásil jsem se na oneplay v počítači, označil jsem že jsem zapoměl rodičovský pin a oni mi nový poslali na email
-
- Pokročilý
Já jsem zatím nepozoroval že by se to sekalo. Jediný co mi to dělá že někdy na Čt24 nebo ČT1nesedí zuk s obrazem (o dost) Stačí přepnout na jiný kanál a vrátit se a je to OK.
-
- Pokročilý
Já mám net přímo od O2 a ani v oneplay ani ve staré O2 která zatím jde souběžně se nic neseká
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 23 poděkování
Sekání u O2 i Oneplay pozoruji poslední týden v časech mezi 20. a 23. hodinou. Tedy v časech, kdy na TV kouká nejvíce lidí.
Zdá se, že jim nestíhají servery. Snad to bude lepší, až kompletně dokončí přechod Oneplay.
Nicméně záseky mi vyřešilo nastavení vyššího bufferu - 10 sekund.
Jen připomínka pro bitexxe - proboha, ty nemáš na klávesnici čárky a tečky, kterými bys oddělil věty? A nebo proč píšeš jako ***? Nedá se v tom tvém balastu vyznat.
Zdá se, že jim nestíhají servery. Snad to bude lepší, až kompletně dokončí přechod Oneplay.
Nicméně záseky mi vyřešilo nastavení vyššího bufferu - 10 sekund.
Jen připomínka pro bitexxe - proboha, ty nemáš na klávesnici čárky a tečky, kterými bys oddělil věty? A nebo proč píšeš jako ***? Nedá se v tom tvém balastu vyznat.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Já se chci zeptat jestli vám jde teď Oneplay 2. Na Vu+zero poslední oepnpli 9.1 poslední archiv. OP2 nejde. Ostatní kanály ano.Na Dreamboxu mi to jde bez problémů. Obojí připojeno kabelem ke stejnému routeru.
-
- Pokročilý
Mě to na tom zeru udělalo vždycky jen screenshot z OP2 a konec. Op134 vše v klidu. Na Dreamboxu 920 mi to jde ok. Net mám VDSL T-Mobile
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 413 poděkování
bitexx
A dosť!!! Toto je fórum a nie nejaký chat. Prestaň zasierať toto vlákno a začni písať príspevky k veci a hodné tohto fóra inak to tu všetko zmažem!
A dosť!!! Toto je fórum a nie nejaký chat. Prestaň zasierať toto vlákno a začni písať príspevky k veci a hodné tohto fóra inak to tu všetko zmažem!
-
- Pokročilý
Opět problém na Vu+ zero OP2 se v bonquetlistu opakovaně trhá. Ostatní kanály jsou bez záseku. Teď vyzkoušeno při hokeji Pardubky Hradec. Kdyz nechám kanál OP2 bez výběru multidimenze kde běží zároveň dvě okna tak tomhezi oboje bez sebemenšího záseku.
Edit: Na DreamOs běží OP2 bez záseku. Teď vyzkoušeno.
Edit: Na DreamOs běží OP2 bez záseku. Teď vyzkoušeno.
-
- Pokročilý
Ahoj, jak jsem již psal v oneplay se hlavně na čt programech občas výrazně předbíha zvuk před obrazem. To vše při použití posledního exteplayeru 177. Jakmile vygeneruji userbouquet s gstplayerem se uvedený problém neprojevuje.
Edit: se starší verzí exteplayeru 1.75 to též funguje bez problému
Edit: se starší verzí exteplayeru 1.75 to též funguje bez problému
-
- Pokročilý
Ahoj,
teď jsem zkoušel a opět mi na zeru nejde OP2. Ostatní kanály jdou. v Příloze zasílám log.
teď jsem zkoušel a opět mi na zeru nejde OP2. Ostatní kanály jdou. v Příloze zasílám log.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Pokročilý
Nevím čím to je ale na Zgemma h8.2 se mi na Oneplay sekají snad všechny kanály. Když na stejné WiFi pustím z ofiko apky tak běží vše v pořádku.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
tak na tom sat boxe by sem to ani neskoušel vým očem mluvím
zgemma h9 combo , zgemma H7S , zgemma H11 , zgemma H8.2 , octgon sf8008 , xtrend et4000 -28-23-19-16-13-4.8-0.8 +iptv
-
- Pokročilý
Nevím čím to může být ale třeba včera (nebo předevčírem)to na něm jelo úplně v pohodě. I teď když spustím třeba Novu tak ta běží v pohodě.
-
- Dal poděkování: 1 poděkování
Jsem to psal o pra prispevku vyse , nejde to vzdy kdyz je na oneplay sportech zivy prenos. tohle je z tveho logu : HTTPSConnectionPool(host='12-str13-3201-prod.tv.cetin.cz', port=443): Read timed out. (read timeout=10)
to same mam ja ....
-
- Pokročilý
Na stejné síti mi to ale na Dreamboxu fungovalo. Navíc živy přenos tam v tu chvíli nebyl. Byl na jedničce OPS1 kde zrovna dávali dva fotbaly a zrovna ty šly normálně.