Oscam pre android STB

Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54

Odpovědět
aldo
Dal poděkování: 2 poděkování

Oscam pre android STB

Příspěvek od aldo »

Dobrý večer.

Aby som nemusel mať v obývačke 2xSTB jeden pre satelit a druhý pre IPTV som sa rozhodol si zakúpiť Homatics BOX s DVB-S2X tunerom čo by spĺňalo to čo potrebujem len neviem rozchodiť dekódovanie cez Oscam. Samotný oscam nainštalujem ale obraz nedékoduje. Skúšal som rôzne nastavenia v DVBAPI čo som čítal že to je problém. Máte to niekto na tom rozchodene? Oscam som samozrejme skúšal akúkoľvek konfiguráciu ale nič nepomohlo, ani v logoch nie je že chce dekódovať napr. Markízu a pod. Podľa mňa DVBAPI nemá prístup na niečo. Neni to ROOTnute je tam originál tuším Android12. DIK za radu. AHoj.
Warpik
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: Oscam pre android STB

Příspěvek od Warpik »

Zkus se podívat přes WEB-rozhraní zda tam není "jejich" Oscam, často bývá. Přístup IPadresa boxu, port 8888. (např. 192.168.1.80:8888)
aldo
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od aldo »

Nie je tam nič, čistý android. Ak by existovala patch verzia ako napr. pre AB ipbox one resp. two kde sa flashla celá ROM aj s oscamom bolo by to super. V logoch je akurát: ERROR: Can't open /proc/stat for reading: Permission denied čiže podľa mňa nemá prístup oscam k aplikácii LiveTV. Hmmmm.
Spacer
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Spacer »

No ja ti neviem, či tam dostaneš Oscam, keď na tom nemáš root, alebo prístup k systémovým súborom. Neviem, či robia takúto podporu niekde. Ale zase, prečo by k tomu distribuovali S2X tuner. Spýtaj sa AB Com-u, čo sa s tým dá robiť.
Nikdy som neskúšal, niečo dostať do systému, ale napadla ma jediná vec, keď nemáš heslo - urobiť zálohu systému, modifikovať ho a znova ho nahrať. Ale to musí človek naozaj vedieť, čo robí.

Skomplikoval si si to. Viem, že AB Ipbox nie je bohvie čo, ale tam je už všetko hotové.
VU+Duo², BH 3.0.9, skin Red Sea
AB IPBox TWO, Android TV 8.0, Skylink
Formuler Z7+, Android 7.0
peter54
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 98 poděkování
Dostal poděkování: 220 poděkování

Příspěvek od peter54 »

f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, rpi2b, odroid c4 🎗️
Odpovědět

Zpět na „Oscam diskusia“