Keďže som dlhodobým používateľom Skype ktorý čo skoro ukončí podporu, čo doporučujete ako náhradu?
Čo to mám prečítané ale naschvál sem nedávam alternatívy nechám to na Vás užívateľov na čo chcete prejsť/ste prešli .
Ďakujem.
Teams?
Neviem ako teraz ale cez koronu katastrofa, čo sa dcéra distančne učila aj to to išlo asi len mne keď učiteľka a správca školskej siete otravovali len mňa....
Podle mne to není o náhradě Skype, ale o zachování kontaktu. A tu mám dvě možnosti, buď přejdeme všichni do teams což se určitě nestane, nebo se rozhodnete spolu na něčem jiném. A jak jsem dopadl já? No už mám Teams, WhatsApp Signal a asi to není konečný seznam.
„Nad lidskou blbostí se taky nedá zvítězit. Ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat.“
— Jan Werich
Nič. Konečne budem mať kľud.
MS nás aj tak všetkých prehodí na ten nový bazmek, keď zistia, že vyše 50% userov im na to paží.
Postačí iMessage v telefóne. Na PC budem mať klídek.
VU+Duo², BH 3.0.9, skin Red Sea AB IPBox TWO, Android TV 8.0, Skylink Formuler Z7+, Android 7.0
Skype nepoužívam už roky. Dokonca ak má pamäť neklame, tak na súčasnom PC ho nemám ani nainštalovaný. Bežne aj v práci používam WhatsApp, menej často Viber a pripadne ešte Messenger. Toto bohato postačuje na pracovnú, ale aj mimo pracovnú činnosť.
Ja to vidím asi tak, že Skype je na dnešnú dobu ľudovo povedané 100 rokov za opicami. A preto je najvyšší čas poobzerať sa po niečom, na čom funguje väčšina.
Zdravím , můj názor - 1. Signál šifrovaný bez reklam ale málo rozšířený, 2. Viber slušná uživatelská základna , šifrováno , možnost bez ukládaní dat na serveru.
nedoporučuji WhatsApp - šmírák nikdo neví kde jsou data patří provozovateli - Facebok
Přešel jsem ze skype -> teams asi před měsícem. Přeneslo se všechno a oproti Skype apce na a androidu která byla hrozně lenošná v teams je vše v pohodě a svižné. Z pohledu bezpečnosti to top jako signal nebude ale rip Skype. Za mě když je ta koupě Skype stála takové prachy tak to měli nechat běžet.
Ja mam na bezne veci whatsapp, na privatne Element. Nie je viazany na tel. cislo, staci nick + mail, sifrovanie end-to-end, vcelku spolahlivy.
Len to malokto pouziva.
Funguje na Win/Android/Linux
VU+ DUO 4k s najnovsou OpenBH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ UNO 4k SE s najnovsou OpenBH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ DUO 2 - ma noveho majitela
VU+ DUO - fyzicky uz neexistuje
KSC570CX 12.C1.A5 BM-8400CI_STA2 - fyzicky uz neexistuje.
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W