Po aktualizaci ne...
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
- brkulin
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Po aktualizaci ne...
Po aktualizaci přestalo fungovat nahrávání. Po spuštění se ihned objeví hlášení o úspěšném stažení, ale nestáhne se ani bit.
Prozatím vykoušeno na Oneplay a Prima+.
Doplnění: Tak s aktualizací na 3.3.2 to zřejmě nemá nic společného. Je možné, že to bude spíš po víkendové opravě některých doplňků. V pátek vše fungovalo a teprve dnes jsem vyzkoušel stahování a už je to v kopru.
Prozatím vykoušeno na Oneplay a Prima+.
Doplnění: Tak s aktualizací na 3.3.2 to zřejmě nemá nic společného. Je možné, že to bude spíš po víkendové opravě některých doplňků. V pátek vše fungovalo a teprve dnes jsem vyzkoušel stahování a už je to v kopru.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ Solo 4K. VTi 15.0.2
- brkulin
- Mírně pokročilý
Re: Po aktualizaci na 3.3.2 nejde nahrávání
Tak ještě jedno zjištění: Nějak při aktualizacích (buď doplňků nebo verze archivu) došlo k přepsání bin souboru ffmpeg na nějakou podivnou verzi.
Po přeinstalování verzí 177 se vše vrátilo do normálu a nahrávání opět funguje.
Po přeinstalování verzí 177 se vše vrátilo do normálu a nahrávání opět funguje.
VU+ Solo 4K. VTi 15.0.2
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 416 poděkování
Re: Po aktualizaci na 3.3.2 nejde nahrávání
Problém je VTi a jeho debilné číslovanie verzií u ffmpeg. Ako jediní to majú spravené tak, že verzia z ich feedu je väčšia ako 177 (na rozdiel od všetkých ostatných distribúcií, ktoré majú číslovanie normálne).
- brkulin
- Mírně pokročilý
Po aktualizaci na 3.4.1 nelze zobrazit stažené soubory
Narazil jsem na problém při pokusu o zobrazení stažených souborů. Po stisku zeleného tlačítka dojde k restartu enigmy.
Posílám log a také příslušnou část crashlogu systému.
Posílám log a také příslušnou část crashlogu systému.
VU+ Solo 4K. VTi 15.0.2
- brkulin
- Mírně pokročilý
Re: Po aktualizaci na 3.4.1 nelze zobrazit stažené soubory
Tak jsem možná přišel na to, čím to je. Protože se trochu pozměnilo globální nastavení archivu, změnil jsem nastavení jazyka z "Automaticky" na "Čeština" a stažené soubory už jdou zobrazit.
EDIT: Tak ne! Opět havárie!
EDIT: Tak ne! Opět havárie!
VU+ Solo 4K. VTi 15.0.2
- brkulin
- Mírně pokročilý
Vyřešeno! Moje chyba! Do adresáře pro stahování jsem uložil soubor z jiného zdroje než z Archivu a to způsobovalo pád enigmy.
Omlouvám se za zbytečný poplach.
Omlouvám se za zbytečný poplach.
VU+ Solo 4K. VTi 15.0.2
-
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Nemáš pravdu, tím to není. U mě se to děje na vu+ultimo4k - openatv 7.5.1 i když je v adresáři jen jeden soubor. A navíc archiv zamrzne, nejde z něho vystoupit, jedině restart.
Vu+ultimo4k, vu+solo4k, openATV 6,4 - 7.6, openpli 9.1, egami-10.6 R10, BlackHole 3.0.1, openBH 5.5.1
- brkulin
- Mírně pokročilý
Hmm. Je to tak. Chová se to nějak nevyzpytatelně. Jakmile se do stahovacího adresáře něco vloží, tak to spadne.
Teď jsem zkusil stáhnout film a po stažení jsem se chtěl na stažené soubory podívat a hned následoval restart. Ale je zajímavé, že soubory, které jsem v adresáři měl před aktualizací na 3.4.1, pád nezpůsobují! Jen nové soubory!
Nějaká chybička tu zřejmě bude.
Teď jsem zkusil stáhnout film a po stažení jsem se chtěl na stažené soubory podívat a hned následoval restart. Ale je zajímavé, že soubory, které jsem v adresáři měl před aktualizací na 3.4.1, pád nezpůsobují! Jen nové soubory!
Nějaká chybička tu zřejmě bude.
VU+ Solo 4K. VTi 15.0.2
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 416 poděkování
Opravené vo verzii 3.4.2.
- brkulin
- Mírně pokročilý
Potvrzuji. Je to OK.
Díky za opravu.
Díky za opravu.
VU+ Solo 4K. VTi 15.0.2