GigaBlue UHD QUAD 4K Pro

Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54

Odpovědět
slax78
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

GigaBlue UHD QUAD 4K Pro

Příspěvek od slax78 »

Zdravim Vas,
Mam tento box asi od Vianoc,ale stale neprisiel cas ho poriadne vyskusat.
No a ten cas prisiel a musim povedat,ze tu mame nastupcu Dreambox radu 900/920.
Napisal by som to inak:
1.ze tento box vytvorili chalani z DM,ktory mali uz navrhnuti DM SEVEN a nestihli to dat na trh koli krachu DM
2.Cinan mal uz nachystane HW na DM SEVEN a uz len nasiel GigaBlue ktory na saši dal miesto Dreambox logo Gigablue.

Tento box splna vsetko to,co sme chceli od rady DM 9xx a bolo nam slubene v DM SEVEN.

Technicke specifikaciu najdete kade-tade na nete,recenziu napriklad na parabole:
https://www.parabola.cz/clanky/7887/gig ... -prijimac/

Ak bude zaujem,urobim foto HW tohto boxu aby ste videli ze 90% ide o dosku z DM9x0,tak aj šasi atd atd.
Co sa tyka SW,na zaciatku do toho robil support len OpenATV a TeamBlue,ale uz som videl dalsie teams ktore asi dostali vzorky a € a uz taktiez do toho robia podporu.
DO je uz tu automaticky verzia BT (ako verzia RC20),co ale vyzdvihem ako velke plus je tichost pocas mackania.
Myslel som si ze RC10 bola ticha,ale toto je uplne ze tiche a nepocut.Mam to zatial nahodene ako klasicke IR,niekde som citala ze BT driver ma svoje este male muchy tak cakam ked to vyladia a prepnem sa do BT rezimu.

Dufam ze to nikto nebude brat ako prispevok ze robim podporu predaja,chcel som len poukazat na box ktory mozno u niekoho nahradi DM9x0 alebo uz neuskutocnenila kupa DM SEVEN.

A konecne box s Enigma2 ktory ma stary dobry Broadcom CPU, ziadny Hisilicone.

Uvitam dalsie rekacie ludi ktory tento box maju.
efendy55
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: GigaBlue UHD QUAD 4K Pro

Příspěvek od efendy55 »

s touto značkou ,mám bohaté skúsenosti... :01: skúšané kedysi všetky image ,ale frčím stále na openatv.
hrotik
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od hrotik »

Dostal se mě do rukou starší bráška tohoto Gigablue bez toho Pro.Nevím kdy byl novinkou ale tak 5-6 roků zpět ? Mé nadšení nezná mezí a :01: Ano starý dobrý Broadcom :)
Kdyby někdo měl nevyužitý pozemní tuner GigaBlue DVB-T2/C pro tento box do volného slotu, určitě se dohodneme.
VU+ Uno 4K SE, VU+ Uno 4K, Octagon SF 8008
slax78
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od slax78 »

len taka zaujimavost.
Dnes som nahral aktualne OpenATV 7.6 a problem s CI+ NagraCam803 je asi vyrieseni (skusal som T-Mobile CZ,ale je HW rovnaky ako ma Skylink,alebo Telly)
Skusam to asi dve hodiny,prepinam kanaly kade tade aj kombinacia HD a SD a ani raz sa mi nestalo ze by doslo v rozpadaniu a stvorcekovaniu obrazu.

Este som do druhej CI sachty vlozil Viaccess Cam Skylink 051910 CZ a po prideleni CAID pre kazdy CI modul uplne bez problemov.

Snad dakemu majitelovi boxu pomoze tato info.
Odpovědět

Zpět na „GigaBlue“