Doplněk Max

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet

Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod

Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Odpovědět
PetaN667

Doplněk Max

Příspěvek od PetaN667 »

Při přehrávání v doplňku Max se titulky u filmů/seriálů normálně zobrazují, ale pokud soubor stáhnu, titulky chybí. Šlo by s tím něco udělat? Po stažení např. z Oneplay titulky v souboru jsou...
Dík.
djcuky

Re: Doplněk Max

Příspěvek od djcuky »

Zdravím. Som tu nový a mám problém s doplnkom MAX. Zakúpil som si rozšírenie športové. Nejdú mi však prehrávať živé prenosy. Kontaktoval som aj podporu MAXu a oni chcú verziu nainštalovaného Maxu čo neviem. Prosím o pomoc.
rempo
Dal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od rempo »

Při přehrávání streamů u tenisu zápasů z Rolland Garos u doplňku MAX po určité době cca 10 minut se rozhodí synchronizace mezi zvukem a obrazem. Musím z toho streamu vyskočit a znovu ho pustit. Mám Octagon SF 8008 Supreme . Používám nejnovější verzi exteplayer 3 verze 177. Děkuji za odpověď.
9000peter
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 253 poděkování

Příspěvek od 9000peter »

djcuky píše: 26 kvě 2025 16:06 Zdravím. Som tu nový a mám problém s doplnkom MAX. Zakúpil som si rozšírenie športové. Nejdú mi však prehrávať živé prenosy. Kontaktoval som aj podporu MAXu a oni chcú verziu nainštalovaného Maxu čo neviem. Prosím o pomoc.
To nemyslíš vážne!!! Chceš povedať že si kontaktoval oficiálnu podporu pre MAX že Ti správne nefunguje doplnok MAX v archíve CZSK???
Potom sa nečudujme že doplnky/ služby pomaly umierajú :idea:
Však vieš...

Zlaté pravidlo

Octagon sf 4008 + Samsung SPF 107H = LCD4Linux
skyjet
CS Odborník
CS Odborník
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 416 poděkování

Příspěvek od skyjet »

Riešenie na rozsynchornizovaný zvuk nemám. Nemal som čas sa tomu venovať, takže neviem, či je to problém octagonu alebo všeobecný problém. Každopádne ak sa niečo také deje, tak problém bude na strane prehrávača a niečo také sa ladí a hľadá veeeľmi ťažko a je to zdĺhavé. Mám rozrobené riešenie, ktoré umožní prehrávať DRM streamy s akýmkoľvek prehrávačom už to nebude závislé na exteplayer3. Možno to problém vyrieši. No už viac ako 2 týždne nemám čas to dokončiť.
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
skyjet
CS Odborník
CS Odborník
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 416 poděkování

Příspěvek od skyjet »

VU+ Uno 4k SE: Na 15 minút som si pustil Roland Garros a žiadne problémy so zvukom sa nekonali. Je možné, že to je problém Octagonu ...
george11
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od george11 »

Max sice nemám ale jak jsem již psal rozsynchrovaný zvuk mám občas i na Oneplay Projjevujje se to nejvíc na stanicích ČT. Dělá to pouze s novou verzí exteplayeru 1.77 I když nemohu využívat veškeré "vymoženosti" používám verzi 1.75 Tam vše funguje OK. Pro zajímavost mám taky Octagon 8008
Spacer
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Spacer »

Na nete sa píše, že problém so synchronizáciou zvuku má hisilicon čipset.
VU+Duo², BH 3.0.9, skin Red Sea
AB IPBox TWO, Android TV 8.0, Skylink
Formuler Z7+, Android 7.0
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“