Doplněk Max

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: skyjet, EnoSat, peter54, 9000peter

Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod

Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
PetaN667
Dal poděkování: 2 poděkování

Doplněk Max

Příspěvek od PetaN667 »

Při přehrávání v doplňku Max se titulky u filmů/seriálů normálně zobrazují, ale pokud soubor stáhnu, titulky chybí. Šlo by s tím něco udělat? Po stažení např. z Oneplay titulky v souboru jsou...
Dík.
Vu+ Duo 4K SE s VTi 15.0.04 + Dreambox DM8000HD s PurE2 6.3.001
djcuky

Re: Doplněk Max

Příspěvek od djcuky »

Zdravím. Som tu nový a mám problém s doplnkom MAX. Zakúpil som si rozšírenie športové. Nejdú mi však prehrávať živé prenosy. Kontaktoval som aj podporu MAXu a oni chcú verziu nainštalovaného Maxu čo neviem. Prosím o pomoc.
rempo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od rempo »

Při přehrávání streamů u tenisu zápasů z Rolland Garos u doplňku MAX po určité době cca 10 minut se rozhodí synchronizace mezi zvukem a obrazem. Musím z toho streamu vyskočit a znovu ho pustit. Mám Octagon SF 8008 Supreme . Používám nejnovější verzi exteplayer 3 verze 177. Děkuji za odpověď.
9000peter
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 57 poděkování
Dostal poděkování: 292 poděkování

Příspěvek od 9000peter »

djcuky píše: 26 kvě 2025 16:06 Zdravím. Som tu nový a mám problém s doplnkom MAX. Zakúpil som si rozšírenie športové. Nejdú mi však prehrávať živé prenosy. Kontaktoval som aj podporu MAXu a oni chcú verziu nainštalovaného Maxu čo neviem. Prosím o pomoc.
To nemyslíš vážne!!! Chceš povedať že si kontaktoval oficiálnu podporu pre MAX že Ti správne nefunguje doplnok MAX v archíve CZSK???
Potom sa nečudujme že doplnky/ služby pomaly umierajú :idea:
Však vieš...

Zlaté pravidlo

Octagon sf 4008 + Samsung SPF 107H = LCD4Linux

Kto pamätá legendárnu zvučku *EUROSPORT* nádhera že.... ;)
skyjet
Moderátor
Moderátor
Dostal poděkování: 510 poděkování

Příspěvek od skyjet »

Riešenie na rozsynchornizovaný zvuk nemám. Nemal som čas sa tomu venovať, takže neviem, či je to problém octagonu alebo všeobecný problém. Každopádne ak sa niečo také deje, tak problém bude na strane prehrávača a niečo také sa ladí a hľadá veeeľmi ťažko a je to zdĺhavé. Mám rozrobené riešenie, ktoré umožní prehrávať DRM streamy s akýmkoľvek prehrávačom už to nebude závislé na exteplayer3. Možno to problém vyrieši. No už viac ako 2 týždne nemám čas to dokončiť.
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
skyjet
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od skyjet »

VU+ Uno 4k SE: Na 15 minút som si pustil Roland Garros a žiadne problémy so zvukom sa nekonali. Je možné, že to je problém Octagonu ...
george11
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od george11 »

Max sice nemám ale jak jsem již psal rozsynchrovaný zvuk mám občas i na Oneplay Projjevujje se to nejvíc na stanicích ČT. Dělá to pouze s novou verzí exteplayeru 1.77 I když nemohu využívat veškeré "vymoženosti" používám verzi 1.75 Tam vše funguje OK. Pro zajímavost mám taky Octagon 8008
Spacer
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Příspěvek od Spacer »

Na nete sa píše, že problém so synchronizáciou zvuku má hisilicon čipset.
VU+Duo², BH 3.0.9, skin Red Sea
AB IPBox TWO, Android TV 8.0, Skylink
Formuler Z7+, Android 7.0
minestra
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od minestra »

Hbo max jsem neměl, teď jsem ho dostal s HBO sk!linku. Přidat zařízení šlo dobře (androidtv - nvidia shield?), jen rozlišení fullHD nejde, jen 1280 - 720. Něco jsem přehlédl, nebo je to tak správně? Jo net mám 300 a box pripojený kabelem.
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.5, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
skyjet
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od skyjet »

Viac ako 720p ti na necertifikovanom zariadení ako je STB s enigmou nepôjde. Je to obmedzenie DRM ochrany.
ralcar
Dal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od ralcar »

archivCZSK.log
Zdravím, funguje někomu v HBO Max balíček sport? Tenisové zápasy jedou do třetího gamu a pak se zastaví a jedou od začátku ve smyčce.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vu duo 4k se, Vti, (skin AtileHd)
rempo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od rempo »

Přesně jak píšeš mám ten samý problém. Octagon SF8008 Supreme V3. Skoro jsem nic neviděl z letošního USA Open přes streamy.
PetaN667

Příspěvek od PetaN667 »

PetaN667 píše: 06 kvě 2025 10:08 Při přehrávání v doplňku Max se titulky u filmů/seriálů normálně zobrazují, ale pokud soubor stáhnu, titulky chybí. Šlo by s tím něco udělat? Po stažení např. z Oneplay titulky v souboru jsou...
Dík.
Nemá tento problém nějaké řešení? Nejedná se přímo o chybu, která by vyvolala nějaký zápis do logu, ale jen prostě v souboru titulky chybí...
skyjet
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od skyjet »

Doplnok pre HBO Max dostal experimentálnu podporu pre full HD streamy a teoreticky aj 4k (nemám predplatné, takže nemám odskúšané). Je nutné ju zapnúť v nastaveniach doplnku a funguje to len u prijímačov s python 3.8+. Pre prijímače s python 2.7 zostáva max. 720p tak ako doteraz.
juzer

Příspěvek od juzer »

zdravim, mam funkciu podporovatel- ak to niekomu pomoze a podeli sa so skusenostou /nepamatam ako to bolo predtym:
mam verziu archiv poslednu -3.410, openatv 7.51
mam HBOmax, a zistil som, ze niektore videa idu, niektore nie, iba zvuk. Pokial je v nastaveniech zapnute preferovany video kodek pre >1080 h264...
ked sa prepne na 265, ide aj obraz. Pokial som mal nastavene preferovany jazyk sk /ako default/ a prepnem si na original, alebo cz zvuk , tak
video obraz zamrzne, zvuk sa sice prepne, ale video sa aj z rozpozeranej pozicie... hoci aj 20 minut, alebo inej restartne znovu na zaciatok.
Skusal som aj na starsom prijmaci -verzia tiez Openatv 7.5 ale Archiv som nechal 3.49 z 10-2025, tam je verzia bez HDmax, ale robi to to iste, takze neviem teraz ci to robi iba od urcitej verzie, alebo to bolo tak uz davnejsie...uz som to nepozeral dlhsie, ale sa mi zda, predtym to prepinanie zvuku islo normalne..dalo sa prepnut z sk na eng a obraz aj film pokracoval dalej bez restartu ...
moze niekto kuknut a podelit sa s poznatkom, ci to je verziou image, prehravaca, alebo niecoho ineho....
vdaka / vsetko dobre do noveho roku - vdaka za skvely Archivczsk/
skyjet
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od skyjet »

Podpora pre rozlíšenie FullHD a viac je experimentálna. Ak ti to nefunguje dobre, tak ju vypni a skús to bez nej. h265 kodek robí celkovo problémy. Niekedy sa stream vypne, niekedy sa rozynchronizuje obraz a zvuk a podobne. Takže pokiaľ na to nemáte pádny dôvod, tak treba nechať h264. Voľbu kodeku som tam dal len kvôli podpore 4k rozlíšenia, no keďže nemám takéto predplatné, tak som neskúšal či to vôbec funguje. Prepínanie zvukových stôp je celkovo pomalé - niekedy trvá niekoľko sekúnd kým nabehne zvuk, resp. je nutné pretočiť dopredu/dozadu. Ak ti pri niektorých filmoch nefunguje pri h264 obraz, tak pošli meno filmu - pozriem ako sa to tvári u mňa. Ja som celkovo s h264 nemal väčšie problémy a dá sa povedať, že je to v pohode použiteľné. Knižnica ffmpeg ktorú používa exteplayer3 je hrozne zabugovaná a celkovo je dosť komplikované opraviť/obísť rôzne chyby tak, aby fungovali všetky možné aj nemožné možnosti, ktoré MPD formát umožňuje.
skyjet
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od skyjet »

Skúšal som ten film ktorý si mi poslal do SS a mne to funguje ako s h264, tak aj s h265. Pri zmene zvukovej stopy stačí posun o 10s vpred cez tlačidlo 3, obraz a zvuk sa zosynchronizujú a prehrávanie funguje bez problémov ďalej. Skúšané na Pulse 4k mini. Skontroluj, či máš nainštalovaný správny exteplayer3 - musí to byť tento: https://github.com/skyjet18/exteplayer3/tree/master/ipk s iným negarantujem funkčnosť.
skyjet
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od skyjet »

Po dnešnej aktualizácii by už malo fungovať sťahovanie filmov s viacerými zvukovými stopami vrátane titulkov. Formát sťahovaných súborov sa zmenil z mp4 na mkv, natoľko mp4 nepodporuje webvtt titulky.
PetaN667

Příspěvek od PetaN667 »

Díky, více zvukových stop je fajn, ale titulky pořád ve staženém souboru nejsou. Možno vyzkoušet např. na seriálu Co děláme v temnotách. Ten je pouze v angličtině a titulky při přehrávání v doplňku pomocí extplayer3 normálně vidět jsou (i když jsou malinké). Když ale stažený soubor spustím v boxu pomocí extplayer3, titulky se nezobrazují. Na PC nejsou vidět ani ve VLC playeru, KMplayeru nebo Windows Media Playeru, tak nevím, kde dělám chybu.
skyjet
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od skyjet »

Skúsil som presne ten seriál u seba a titulky v tom mkv normálne sú a fungujú. Na prehrávanie titulkov je však potrebný exteplayer3. V gstplayeri alebo v internom enigma2 prehrávači (aspoň na mojom OpenPLi 9.2) titulky nefungujú, resp. titulkové stopy sa vôbec nezobrazia. Rovnako vo vlc mi titulky fungujú. Skontroluj, či máš exteplayer3 a hlavne ffmpeg z toho odkazu vyššie. Iná verzia než tá "moja upravená" nie je podporovaná.
Skús si v príkazovom riadku spustiť príkaz:

Kód: Vybrat vše

ffmpeg -version
Musí ti to vypísať takúto verziu:

Kód: Vybrat vše

ffmpeg version n6.1.1-382-ga49bcd9 Copyright (c) 2000-2024 the FFmpeg developers
built with gcc 4.9.1 (GCC)
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“