zdravím znalce stahnul jsem posledni SAPRO Image 3.5-py3 for Octagon SF8008 a nejde mi spustit kartu skylink ktery oscam použit ? pro tu kartu neni to M7 jinak jsem skoušel v zgemma h9 combo karta hraje dam do xtrenda et4000 karta hraje použil jsem i cofigi s tech stb ale nic nezabira díík všem za nejake info , chci to s toho octagonu tahat do zmineních stb
Trpezlivosť, to sa nedá len sedieť a čakať kto si pískne. Sapro image nepoznám, neviem, čo tam dali. Treba nahrať l2b oscam 11704 pre arm a config, čo som tu dal a bude dobre.
bigsat píše: ↑27 dub 2022 19:16
zdravím znalce stahnul jsem posledni SAPRO Image 3.5-py3 for Octagon SF8008 a nejde mi spustit kartu skylink ktery oscam použit ? pro tu kartu neni to M7 jinak jsem skoušel v zgemma h9 combo karta hraje dam do xtrenda et4000 karta hraje použil jsem i cofigi s tech stb ale nic nezabira díík všem za nejake info , chci to s toho octagonu tahat do zmineních stb
oscam -trunk je nastavený pre kartu ICE IRDETO,ale je klasický.Ak chceš pozerať programy s chidom 0xA000 musíš nahradiť pôvodnú binárku,binárkou určenou pre oscam l2b,čiže pôvodnú prepísať pri vypnutom oscame,alebo postupovať podľa peter54
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VUsolo4k image open black hole 5.2
Octagon SF 8008 mini image Egami 10.2
Xtrend et 4000 image HDF
peter54 píše: ↑11 kvě 2022 23:23
Trpezlivosť, to sa nedá len sedieť a čakať kto si pískne. Sapro image nepoznám, neviem, čo tam dali. Treba nahrať l2b oscam 11704 pre arm a config, čo som tu dal a bude dobre. viewtopic.php?p=682#p682
dik moc za info jak bude čas poskušam a dám vediet
Tak jsem v octagonu sf8008 combo přehral oscam na 11704 ,taky v zgemma h9 combo a i v xtrend et4000 karta v zgema i xtrend hraje ale v tom octagonu nie posilam nastave ni readeru.
V zipku s oscamom aj tu v diskusii nájdeš, ktorá verzia oscamu vyžaduje aký config. Zvlášť l2b to majú kazdý inak.
Pre 11704 patch v sci0 funguje toto.
Ták skoušeno v tom octagonu karta vložena včera dnes žadne zapisi není vydet nehraje tak jsem dal do zgemma h9 kde mi to hralo a karta už nekomunikuje ani v tom asi se tam nejak zablokovala neboco tak nevím už co stím dik za info
Ano rozjelo ale bez podpory pre A000 teda l2b ten oscam čo tam maš je sice 11704 ale emu.
Pre l2b potrebuješ bin oscamu s takuto podporu
Ako premenovať a prepísať bin oscamu dúfam vieš...
V logu oscamu by to malo potom vyzerať napr takto.
Tak nastal další problém zgemma h9 combo 6.4 atv jak jsem kolaboval s tim oscamem se mi rozhodil datum i čas mam tam europe Prague ale chybi mi tam date style a tyme style dal jsem i tovari nastavení ale nepomohlo višie je log z moje karty je tam datum 31.08.2022 a čas ulne jiny nesedí ani minuty kdyby jenom hod . n že by už dokončil svoji činnost ten muj stb . dík všem kdyby nekoho napadlo jak to napravit.
Nejdříve si dej do pořádku čas v boxu. Respektive jeho synchronizaci, určitě je možná dvěma způsoby, bud' ze satelitu přes transpondér (podmínkou je funkční příjem satelitu, že nefunguje nějaké dekodování TV nijak nevadí) nebo přes internet pomocí NTP serveru v internetu, podmínkou je funkční připojení do internetu.
Pokud je čas v boxu správný, potom má smysl řešit oscam.
To nastavení času jsem skoušel všema spusoby i když jsem dal továrko pak ze zálohy pořad stejna zavada ukazovalo to 3 měsíce dopředu a ještě špatny čas .
Ale už jsem to vyřešil z online jsem to přehral na 7.0 atv 28.05.22 a div se sev pohlo seto vše funguje jak má oscam carta fre cccam i čas a datum akorád musím dohrat paru pluginu archyv czsk seting antik hbbtv jinak dík všem za poradenství....