Doplnok sosac
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
-
- Dal poděkování: 2 poděkování
- mojzis
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Doplnok sosac
Nic take tam nevidim, daj tam spat systemovy prehravac (servicemp3) a nie exteplayer3 a tak skus detto
- - Boh s tebou - -
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 253 poděkování
-
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 253 poděkování
skus
čoto povie.. pls reštart boxu
Kód: Vybrat vše
opkg update
opkg remove enigma2-plugin-extensions-serviceapp exteplayer3 ffmpeg gstplayer
-
- skyjet
- CS Odborník
- Dostal poděkování: 416 poděkování
[Kouba]
Podľa logu je všetko v poriadku a žiadna chyba tam nie je. Skúšal som aj ten stream ktorý tebe nefungoval a mne ide bez problémov. Podľa mňa ti to blokuje niečo úplne iné - mimo prehrávača. Buď ti to robí tvoj internetový provider alebo niečo máš zle na tvojej sieti. Stav je každopádne taký, že prehrávač sa nevie pripojiť k streamu alebo sa mu to spojenie hneď po pripojení zatvorí. Čo konkrétne sa deje, to už takto na diaľku nie je možné zistiť.
Podľa logu je všetko v poriadku a žiadna chyba tam nie je. Skúšal som aj ten stream ktorý tebe nefungoval a mne ide bez problémov. Podľa mňa ti to blokuje niečo úplne iné - mimo prehrávača. Buď ti to robí tvoj internetový provider alebo niečo máš zle na tvojej sieti. Stav je každopádne taký, že prehrávač sa nevie pripojiť k streamu alebo sa mu to spojenie hneď po pripojení zatvorí. Čo konkrétne sa deje, to už takto na diaľku nie je možné zistiť.
-
Moc vám všem opravdu děkuji, už včera sem nad tím přemýšlel a půjdu po tom tedy dál. Blbý je že už jsem zkoušel vyřadit svého domaciho poskytovatele tím, že jsem udělal hotspot a připojil jsem se octagonem přes wifi na mobilního operátora a pořád stejné. Ještě jednou děkuji za případné na směřování 

-
Takže jen, aby jsem uvedl na pravou míru problém který jsem tu řešil. Nyní jsem zkusil opět hotspot, po skyjetove informací a vyřadil jsem mého providera znovu a ejhle už to jede. Vysvětlení nemám, ale diky všem těm úkonů které jsem díky klukům podnikl se něco změnilo. Poskytovatele se mi oslovovat s tímto tématem nechce takže začnu u svého routeru zda se tam něco nezměnilo díky aktualizacím. Fakt moc děkuji

-
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Jestli máš internet od O2,tak se nedivím,že ti to nejde
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 24 kvě 2025 20:39, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Vzpomínám že asi v březnu mě taky nešel e sosáč, i když jsem měl úředně zaplaceno, účet se nekdy tvářil a jako expired. Mrkni do té záložky nastavení, co tam máš. Psal jsem i na jejich servery, aby to dali dopořádku.
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.5, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
-
Oni tam chybu neměli,navíc uředně platíš někomu jinému,chyba je u O2,mají chybu v systému,kterou zatím neopravili.Kdyby jsi si to pořádně přečetl,tak by jsi tento nesmysl ani nenapsal!
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 25 kvě 2025 09:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Vždyť to není nesmysl, mě se to prostě stalo. Ale dál už nebudu reagovat.
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.5, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
-
Kdyby jsi si to pořádně přečetl,tak psal,že při změně provozovatele internetu mu to fungovalo!A nevím o žádnem výpadku.To co jsi napsal,to by se někteří ozvali,nevím o žádným,tak chyba byla asi někde u tebe.Jen vím,že o2 má nějaké problémy