Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion
Sledovanie tv archív staníc Markíza nebežia.Mate rovnaký problém?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Zdravím poradí nekdo instaloval jsem archiv 345 a nemám tam SC jak to tam jde doinstalovat díík za info
zgemma h9 combo , zgemma H7S , zgemma H11 , zgemma H8.2 , octgon sf8008 , xtrend et4000 -28-23-19-16-13-4.8-0.8 +iptv
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 253 poděkování
No ale ten postup nefunguje, takze to bude zrejme jinak nez je psano anebo delam neco spatne. 

-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
tak se mi to podařilo warder mi poradil na abforu
za co dekuji skopiroval jsem to ze zálohy a zustalo mi tam vše i posledné vzhlednuté
zgemma h9 combo , zgemma H7S , zgemma H11 , zgemma H8.2 , octgon sf8008 , xtrend et4000 -28-23-19-16-13-4.8-0.8 +iptv
To jsem zkousel ale dostanu hlasku "Sluzba Stream Cinema neni k dispozici nebo k ní nemáte přistup. Server vrátil kod HTTP chybovy kod 502 s popisem "bad gateway"" a v logu vidim ze nesouhlasi token.
Niko nič?Viem, že Markíza zakázala u operátorov pretáčanie reklám,ale cez Sledovanie Tv je iba tá hláška čo som odfotil.V Android boxe to ide.Nejde mi to cez Archív czsk.Má niekto podobnú skúsenosť?Vďaka.
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 416 poděkování
Doplnok bude potrebné upraviť. Sám však túto službu nepoužívam a nemám pre ňu ani prihlasovacie údaje. Preto je doplnok momentálne prakticky neudržiavaný. Ak máš možnosť podeliť sa o prihlasovacie údaje, tak sa ozvi cez súkromnú správu a pozriem sa, čo by sa s tým dalo robiť. Ale už dopredu upozorňujem, že vzhľadom na moju aktuálnu situáciu sa k tomu tak skoro nedostanem.
Mám info, že komu funguje token tak v současné verzi doplněk jde.
Ale nevím, zda jsem neměl něco blbě, nicméně na kra jsem dosud neměl sc.json, i když jsem měl přihlášení vyplněno. Doplněk pro jiný soft to vytvořil
Ale nevím, zda jsem neměl něco blbě, nicméně na kra jsem dosud neměl sc.json, i když jsem měl přihlášení vyplněno. Doplněk pro jiný soft to vytvořil