Archiv CZSK - Diskusia / Discussion

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet

Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod

Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Odpovědět
skyjet
CS Odborník
CS Odborník
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 425 poděkování

Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion

Příspěvek od skyjet »

Pre OpenATV 7.6 potrebuješ verziu 178. Kvôli zmenám v knižniciach iná verzia fungovať nebude. Nájdeš ju tu: https://github.com/skyjet18/exteplayer3/tree/master/ipk alebo ešte jednoduchšie ju nainštaluješ priamo cez najnovší ArchivCZSK, ktorý ti ponúkne aktualizáciu (napr. po spustení Antik alebo Oneplay doplnku).
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
uztoje

Re: Archiv CZSK - Diskusia / Discussion

Příspěvek od uztoje »

raven píše: 11 črc 2025 10:16
EnoSat píše: 30 čer 2025 15:43 Kra ako take v podstate nema nic spolocne s SC. Len si tam SC server uklada databazu, preto je nutne mat u kra ucet. Autor SC uz zastavil nove registracie do SC.
Autor uz povolil registraciu na kra.sk
Vím, že se to stejně asi nedostaně tam kam má, ale napsal jsem jim tam na kontaktní formulář na kra, ať si takové ulozisko stčí někam. Všichni to používají jen kvůli té jdené věci a kvůli té si to platím, a stejně to půlce lidí nefunguje, kvůli zabezpečení jak v NASA ať se jde bbaron a všichni tam s něčím takovým vycpat. Jo, asi 3 volání do datbáze se mi jednou podařili, kdyby aspoň někde bylo nějaké echo, co a jak s tím mají. No nic, všděl jsem proč si to prdlužuju zas po dlouhé době jen na měsíc... :D
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“