amiko viper 4K combo
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54
-
- Dostal poděkování: 2 poděkování
amiko viper 4K combo
ahojte, mam jeden problem.
jednemu znamemu som davnejsie predal tento prijimac, doteraz siel bez problemov. No pred par tyzdnami sa objavila divna chyba.
Pri pozerani, sa zacali samovolne prepinat programy. Vcera mi ho doniesol domov, isiel asi 1hod v pohode, no potom sa prepol program.
pri sledovani dalej sa to opakovalo. Niekedy prepne hned niekolko programov. Vybral som baterky z dialkoveho, nepomohlo.
Dnes som vymenil image, bolo tam openATV 6.4 a teraz je tam openATV 7.5.1, no po cca 30-40 min, sa chyba zacala prejavovat zasa.
Vymenil som uz aj nap. adapter, nepomohlo, na prijimaci neni ziadne tlacitko na prepinanie. Takze netusim, preco sa to deje.
Neviete niekto poradit ? vzdy to ale prepina postupne napr prepnem na TA3, to je na pozicii 36 a zacne prepinat 35,34,33 a tak dalej,
ale vdy len smerom dole
dakujem
jednemu znamemu som davnejsie predal tento prijimac, doteraz siel bez problemov. No pred par tyzdnami sa objavila divna chyba.
Pri pozerani, sa zacali samovolne prepinat programy. Vcera mi ho doniesol domov, isiel asi 1hod v pohode, no potom sa prepol program.
pri sledovani dalej sa to opakovalo. Niekedy prepne hned niekolko programov. Vybral som baterky z dialkoveho, nepomohlo.
Dnes som vymenil image, bolo tam openATV 6.4 a teraz je tam openATV 7.5.1, no po cca 30-40 min, sa chyba zacala prejavovat zasa.
Vymenil som uz aj nap. adapter, nepomohlo, na prijimaci neni ziadne tlacitko na prepinanie. Takze netusim, preco sa to deje.
Neviete niekto poradit ? vzdy to ale prepina postupne napr prepnem na TA3, to je na pozicii 36 a zacne prepinat 35,34,33 a tak dalej,
ale vdy len smerom dole
dakujem
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
- peter54
- Moderátor
- Dal poděkování: 98 poděkování
- Dostal poděkování: 221 poděkování
Re: amiko viper 4K combo
Mali sme tu takú závadu na sf8008, možno aj riešenie bude také isté.
viewtopic.php?t=147
viewtopic.php?t=147
f4t, sf8008, skylink, antiksat, 13, 16, 19, 23, 28, orange pi, rpi2b, odroid c4 
-
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- 9000peter
- Moderátor
- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Dobrá voľba že si sa toho amika zbavil zase zlá voľba pre suseda že ho zobral.
Nešpekulovat Amiko zahodiť a kúpiť niečo rozumnejšie ak chce niečo z z E2 ...
Nešpekulovat Amiko zahodiť a kúpiť niečo rozumnejšie ak chce niečo z z E2 ...
Však vieš...
Zlaté pravidlo
Octagon sf 4008 + Samsung SPF 107H = LCD4Linux
Kto pamätá legendárnu zvučku *EUROSPORT* nádhera že....
Zlaté pravidlo
Octagon sf 4008 + Samsung SPF 107H = LCD4Linux
Kto pamätá legendárnu zvučku *EUROSPORT* nádhera že....

-
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Ono, aj toto Amiko Viper podporuje E2 a trebárs OpenATV, ale nakoľko je vyrobený tak, aby bol cenovo čo najviac prístupnejši, tak aj to hw vybavenie a jeho kvalita spracovania nie je na úrovni trebárs VU+ Zero, alebo Gigablue, či sf8008.