Doplnok Oneplay

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet

Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod

Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
brkulin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Doplnok Oneplay

Příspěvek od brkulin »

Narazil jsem na problém, se stahováním z Oneplay. Doplněk nahlásí začátek stahování a ihned i ukončení (někdy úspěšné, někdy neúspěšné), nicméně nic se nestáhne.
Může to souviset s mým image (VTi 15.0.4), které nedávno dostalo aktualizaci z verze VTi 15.0.2. Má tento problém i někdo jiný?
Stahování z ostatních doplňků se zdá být OK.
Přikládám log.
archivCZSK.log.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ Solo 4K. VTi 15.0.4
skyjet
CS Odborník
CS Odborník
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 430 poděkování

Příspěvek od skyjet »

Nainštaluje si upravený exteplayer3 a hlavne ffmpeg. https://github.com/archivczsk/archivczs ... xteplayer3 Ak si ho tam mal nainštalovaný, tak sa ti pri aktualizácii ffmpeg prepísal verziou z feedu. V tom prípade si manuálne nainštaluj upravenú verziu.
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
brkulin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od brkulin »

Díky, Skyjet. To bylo ono. Přemáznul se mi ffmpeg. Je ale zajímavé, že extplayer3 se mi nepřeinstaloval verzí z feedu, jenom ten ffmpeg a ten jsem zrovna nezkontroloval.
VU+ Solo 4K. VTi 15.0.4
skyjet
CS Odborník
CS Odborník
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 430 poděkování

Příspěvek od skyjet »

Toto je na VTi známa vec. Vymysleli si tam "unikátne" číslovanie verzií a tak ffmpeg z feedu má novšiu verziu ako tá upravená verzia. Je to problém iba na VTi.
george11
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od george11 »

Ahoj v Oneplay mi přestaly fungovat kanály v userbouquet. Nejdou ani nově exportovat Přímo v archivech Oneplay funguje vše bez problémů. Má někdo taky tento problém?
borecek

Příspěvek od borecek »

Jsem na tom podobně, taky mně přestal šlapat userbouqet, v archívu vše v ok. Ráno se mně rozjely picony i epg, dal jsem proto znovu exportovat a už nic nenaběhlo. Mám zaplaceno jako podporovatel
likres
Dal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od likres »

Jsem na tom stejně. Ani na jednom ze tří boxů VU+ různých tipů nejede u Oneplay userbouquet. Jsem podporovatel. V nabídce je ode dneška o 8 kanálů víc.
cotynato
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od cotynato »

likres píše: 31 črc 2025 16:00 Jsem na tom stejně. Ani na jednom ze tří boxů VU+ různých tipů nejede u Oneplay userbouquet. Jsem podporovatel. V nabídce je ode dneška o 8 kanálů víc.
Potvrzuji nefunkčnost starého userbouquetu a zároveň nemožnost nového vygenerování
blacker91
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od blacker91 »

Také potvrzuji. Vymazání starého a nový nevygeneruje.
george11
Pokročilý
Pokročilý
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od george11 »

skyjet díky za aktualizaci Oneplay. Opět plně funkční :05:
rempo
Dal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od rempo »

Po nové aktualizaci Oneplay to vygenerovalo například u Eurosportu 2 picon s Čt sport. Zkoušel jsem stáhnout - aktualizovat nové picony ale vše zůstalo při starém. Ani vymazání a znovu načtení nepomohlo. Mám Octagon Supreme.
blacker91
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od blacker91 »

Zkousel jsi picony co se Oneplay natahuje smazat a nechat je natáhnout znovu?
rempo

Příspěvek od rempo »

Oni jdou samostatně smazat picony z Oneplay a nebo myslíš smazat jednotlivý program z usebortu a potom ho znovu natáhnout.
rempo

Příspěvek od rempo »

Smazal jsem uvedený Eurosport 2 , který měl picon ČT sport z userbouquetu a stáhnul jsem nový a ikdyž jsem měl zapnuto, že chci při exportování userbouquetu stáhnout picony , tak se u tohoto Eurosportu nenatáhl. Ani se nenatáhlo epg.
Zkoušel jsem ještě Chocholouška, ale tam se také picon nenatáhl. Takže u Eurosportu 2 mám prázdný picon a nejde EPG.
blacker91
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od blacker91 »

Takže teď jsem zkusil a picony sedí. Odstranil jsem stávající picony. Smazal Oneplay bonquetlist. Dal jsem vytvořit nový a picony se natáhly v pořádku a sedí.
borecek

Příspěvek od borecek »

Mám také záměnu piconu eurosport 2 a ct sport i epg. Odstranil jsem bouquet oneplay, stáhl nový a problém stále trvá. DM920
Edit: ručně vymazat picony / picon a picon hd glass, odstranit bouquet, a stáhnout nový a valí to.
blacker91
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od blacker91 »

Chci se zeptat ohledně rozcházení obrazu se zvukem na Oneplay v bonquetlistu. Občas to udělá nějaký program ale ČT1 to dělá pořád dokola až hodně často. Pomůže přepnutí ale pozoruji že na Dreamos to nedělá. Dělá to jen tam kde je upravený exteplayer ( Zero a zgemma h8 ). Nemá někdo stejný problém?
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“