tomko píše: ↑21 srp 2025 08:15
skus OpenATV, v OpenPli nejde HBBTV
AHoj. OpenATV 7.5.1 uý jsem tam narval, jede.. ale vyskočila mi hromada problémů.
nejprve to byla chybějící HBBTV, ano, stáhl jsem v pluginech ... WEBHBBTV (nebo tak nějak , a pak už to šlo
Chtěl jsem nahrat HD Glass 16 nebo 17, tak nic z toho , možnost najet na do nastavení, HD glass 17 nešlo. jen krátký baner, s dvěma řádky a pak už nic...
No a co se týče samotkého Kodi... tak ano, to tam je , stáhl jsem 19,2 a tím bych to asi ukončil. Kodi se sice spustí, ale nejde najet do nastavení, nejde v tom listovat, není vidět, které políčko je zobrazené, a nejde nic ovládat....
Nahodil jsem tam archiv czsk.. a v pohodě..plugin WS , spustil, nahodil jméno a heslo a jede...
Takže ještě zkusím odinstalovat Kodi a pak znova nainstalovat... a uvidím.
ALE HDglass nejede,,, nevím, čím to je.
Instaloval jsem jej z souboru .img které mám asi několik let... je to stará verze 1.74... tak nevím, zda nebude problm práve v tom.....(pohledám nějakou novější a zkusím přehrát...
EDIT... takže pomohlo... odstranil jsem staré HDGlass 1.74 a přes web stáhl verzi.. 8.xx, nevím přesně, ona se mi pak stejně aktualizovala na ten poslední, ale tam jsem přes nafocené nastavení,, upravil , moje nastavení, co jsem měl , kdysi.. takže
Už se mi při restartu nezobrazuje "Holka v rukavicích" ale jen "zaprášená rohožka" , ale zobrazení už vypadá jako , u předchozí image VTI... jen ted to je Open ATV (ještě to Kodi dopilovat.