Juraj,
Neviem odkal mas tu kartu, je activna? Sky ponuka kartu zo satelitnim boxom Sky+. Musis mat Sky+ box aby si mohol aktivovat entitlements (kanalove baliky)
Mozna tu na Forume citas o Oscam pre Sk/Cz karty. Tieto problemi ktore su teraz na Sk/Cz boli v anglicku pred 15-20 rokami. Niektory uzivaju tieto 15-20 rocne settings, scripts ako template pre Sk/Cz karty.
Ak tu kartu nemas oficialne registrovanu u Sky, tak ty nepojde. Mozes zavolat do Sky, ak ta karta je uz registrovana na nejaku osobu a neni odhlasena, tak ty tu kartu neprihlasia- nie aktivuju.
Ak mas registrovanu kartu tak ju musis najskor dat do Sky+ boxu ativovat "entitlements" a potom mozes skusit do Humax.
Sky karta sa musi activovat iba v tom Sky+ boxe v ktorom je registrovana. Ak nemas registrovany Sky+ box alebo Sky kartu, tak to mozes urobit (skusit ) Online. Uvidis ci Sky povoli sparovat kartu zo Sky+ boxom
Podla mna je zbytocne davat kartu od Sky do Humax, nic viac ty nepojde ako na Sky+ boxe, a je velke riziko ze mozu ty kartu zablokovat.
Mozna nevies ze Sky konci satelitne vysielanie na 28.2e v roku 2028, bude tma. Lepsie doporucujem kupit DAB ariel (antenu) a tam budes mat okolo 400 kanalov podla toho v akej arei byvas.
Budes mat skoro vsetke kanale co su na satelitu a to zadarmo.
Iba tam nebudu "Premiove kanale" Sky Sports, Sky cinema, etc.
Mas aj odomna tie IPTV kanale a tam su skoro vsetke Uk kanale Sport, Movies a aj BoxOffice kde mozes sledovat nazivo Tyson Fury. Ak chces skusit Oscam na svojom Humaxe, tak najskor musis zistit aky to Humax model mas.
Trochu sa pametam niektore stare modeli Humax boli iba na CCcam a NewCamd.
Najlepsi kupit nejaky novy model, doporucujem podla ceni - lacny a dobry je Zgemma H8s. Kamarat kupil na ebay za £40 including delivery ... je na satelit, antenu a aj na IPTV.. alebo lepsi model je Zgemma H17 Combo - price over £100
Ahoj
Ako rozchodit Sky kartu v Humax
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54
-
- Dal poděkování: 3 poděkování
-
Re: Ako rozchodit Sky kartu v Humax
Prepac, dobre som nepochopel,.... ty chces CCcam line pre Openbox V9s aby si mohol pozerat platene kanale na Sky 28.2e?
Nic viac ty nepojde z CCcam, to iste ako bez Cccam
To uz sa neda tak ako to bolo prv. Boli casi ze som cestoval az 100 mil aby som mohol kupit nejaky stary Thomson Sky satelit, alebo neskorsie to islo aj cez Amstrad. Nemam na to cas uz pred 5 rokami som sa vzal prepisovat loaderi v citackach.
Jednoho este poznam co to stale robi a stale uziva prevazne patched Smargo reader, tam to islo aj prv prepisat loader z originalnho Sky+ boxu.
Uz davno som zrusil Sky Satelit Subscription, mam iba IPTV Sky Go, TNT Sport, Viaplay Sport, Supersports, Amazon Prime, DAZN, a couple dalsich packages.
Ak budes kupovat tu Ariel, musi byt Outdoor, najlepsi kupit full kit (prislusenstvo - screws, brackets, etc), a tiez pozeraj aby mala aspon 14dB Gaint. Ak byvas dolu na juhu Dorset, Devon, Cornwall, Kent, etc.. tak tam postaci aj 12dB, ale hore na severe treba najlepsie aspon 16dB, v okoly Peak District, alebo Lake District je aj takato Antenna slaba.
Vsedci tu uzivaju iba parabolu. Nevedia co bude ked Sky vypne satelit.. internet je tam slaby, iba Wifi. Celkove asi 15 milionov domov stale uziva parabolu. Pre Sky je velmi nakladne v dnesnej dobu montovat zakaznikovi Parabolu, robotnik za den namontuje max 3-4 satelliti.
Od juhu po Middlands, Lancashire, Yourshire, etc je uz vsetko pokryte s Fiber Optic Broadband do 3Gps a na severe testuju ten novy Laserovy internet ktory bude do 10Gbps. Prv asi pred 12 rokami mne dali Fiber Optic na 1Gbps Download/upload unlimited a pred 5 rokami zvysili rychlost na 3Gbps za to istu cenu £40 mesacne.
Urcite mas aj ty rychli internet a preto nemas problem z IPTV.
Nic viac ty nepojde z CCcam, to iste ako bez Cccam
To uz sa neda tak ako to bolo prv. Boli casi ze som cestoval az 100 mil aby som mohol kupit nejaky stary Thomson Sky satelit, alebo neskorsie to islo aj cez Amstrad. Nemam na to cas uz pred 5 rokami som sa vzal prepisovat loaderi v citackach.
Jednoho este poznam co to stale robi a stale uziva prevazne patched Smargo reader, tam to islo aj prv prepisat loader z originalnho Sky+ boxu.
Uz davno som zrusil Sky Satelit Subscription, mam iba IPTV Sky Go, TNT Sport, Viaplay Sport, Supersports, Amazon Prime, DAZN, a couple dalsich packages.
Ak budes kupovat tu Ariel, musi byt Outdoor, najlepsi kupit full kit (prislusenstvo - screws, brackets, etc), a tiez pozeraj aby mala aspon 14dB Gaint. Ak byvas dolu na juhu Dorset, Devon, Cornwall, Kent, etc.. tak tam postaci aj 12dB, ale hore na severe treba najlepsie aspon 16dB, v okoly Peak District, alebo Lake District je aj takato Antenna slaba.
Vsedci tu uzivaju iba parabolu. Nevedia co bude ked Sky vypne satelit.. internet je tam slaby, iba Wifi. Celkove asi 15 milionov domov stale uziva parabolu. Pre Sky je velmi nakladne v dnesnej dobu montovat zakaznikovi Parabolu, robotnik za den namontuje max 3-4 satelliti.
Od juhu po Middlands, Lancashire, Yourshire, etc je uz vsetko pokryte s Fiber Optic Broadband do 3Gps a na severe testuju ten novy Laserovy internet ktory bude do 10Gbps. Prv asi pred 12 rokami mne dali Fiber Optic na 1Gbps Download/upload unlimited a pred 5 rokami zvysili rychlost na 3Gbps za to istu cenu £40 mesacne.
Urcite mas aj ty rychli internet a preto nemas problem z IPTV.
-
Re: Ako rozchodit Sky kartu v Humax
Poslal som ty ten Cccam na Email.
Dalsich par dni a cele vianoce budem velmi busy
Ak nieco potrebujes tak radsej napis na email.
Ak nemas cez vikend co robit, alebo cez vianoce tak prijdy si snami zahrat hokej do Ally Pally (Alexandra Palace)
Kazdy Piatok a sobotu tam hrame hokej od 10pm, cez den memozeme, lebo je to pre Public.
Piatky mame treding a v sobotu na tvrdo proti vyberu USA/CAN a dalsiu sobotu proty Severskym statom Swe, No, Fi... a medzi vianocami proti Ruskym statom
Stupenka je zadarmo, pri vchode povies "TEAM SK, alebo TEAM CZ" Ak vies korculovat tak potrebujem kazdeho chlapa. Korcule, helmet, protection gears vsetko mame.
Prv bolo lahko najst 20 hracov, teraz je problem najst 10-15 a musime pozivat kamaratov z Litvie a z inich krajin.
REFRESHMENT (Obcerstvenie): VODA SA NEPIJE to je pre dobytek, iba caj z Rumom, alebo zo Slivovicu a tiez aj pivo mame - taktiez vsetko zadarmo. Dobre masaze a osetrenie ponukaju nase baby z Cz/Sk.
Boli casy ze sa obcas knam pridali aj slavny hraci ako prv Ludek Miklosko, Pavel Srnecek, Peter Cech, posledne bol si zahrat snami aj z West Hamu Coufal a Soucek.
Aj Dubravka viac krat slubil, ale vzdy nemal cas prijst.
Zober aj zenu a deti az ta ma kdo doviest domov ak by si bol zraneni, alebo unaveny po drinku (opyti).
Pekny vikend
Short clip from AllyPally- od nasho fanusika Peta:
http://51.158.201.116/2024-AllyPally_Za ... _CZ-SK.mp4
Dalsich par dni a cele vianoce budem velmi busy
Ak nieco potrebujes tak radsej napis na email.
Ak nemas cez vikend co robit, alebo cez vianoce tak prijdy si snami zahrat hokej do Ally Pally (Alexandra Palace)
Kazdy Piatok a sobotu tam hrame hokej od 10pm, cez den memozeme, lebo je to pre Public.
Piatky mame treding a v sobotu na tvrdo proti vyberu USA/CAN a dalsiu sobotu proty Severskym statom Swe, No, Fi... a medzi vianocami proti Ruskym statom
Stupenka je zadarmo, pri vchode povies "TEAM SK, alebo TEAM CZ" Ak vies korculovat tak potrebujem kazdeho chlapa. Korcule, helmet, protection gears vsetko mame.
Prv bolo lahko najst 20 hracov, teraz je problem najst 10-15 a musime pozivat kamaratov z Litvie a z inich krajin.
REFRESHMENT (Obcerstvenie): VODA SA NEPIJE to je pre dobytek, iba caj z Rumom, alebo zo Slivovicu a tiez aj pivo mame - taktiez vsetko zadarmo. Dobre masaze a osetrenie ponukaju nase baby z Cz/Sk.
Boli casy ze sa obcas knam pridali aj slavny hraci ako prv Ludek Miklosko, Pavel Srnecek, Peter Cech, posledne bol si zahrat snami aj z West Hamu Coufal a Soucek.
Aj Dubravka viac krat slubil, ale vzdy nemal cas prijst.
Zober aj zenu a deti az ta ma kdo doviest domov ak by si bol zraneni, alebo unaveny po drinku (opyti).
Pekny vikend
Short clip from AllyPally- od nasho fanusika Peta:
http://51.158.201.116/2024-AllyPally_Za ... _CZ-SK.mp4