Doplnok StreamCinema

Enigma2 plugin pro přehrávání cz/sk video archivů
Enigma2 plugin pre prehrávánie cz/sk video archivov

Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet

Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod

Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
bitexx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Doplnok StreamCinema

Příspěvek od bitexx »

Ok psal jsem ti do zprávy díky...
deadmen
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od deadmen »

skyjet píše: 27 kvě 2025 20:43 bitexx
Stačí ti správny obsah súboru

Kód: Vybrat vše

/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/resources/data/plugin.video.stream-cinema/sc.json
Netreba žiadnu zálohu komplet celého archívu. ALE: Login token je určený pre jedného používateľa. Ak ho niekto bude zdieľať, tak hrozí jeho zblokovanie. Takže si tie údaje kľudne zdieľajte ako chcete, no nech každý vie o možných následkoch.
Len takato otazocka ked si pisal ze dany login token je urceny pre jedneho pouzivatela tak teoreticky je to jasne .No a prakticky poznam pana co to nasekal 17 ludom ten isty login a funguju nieco cez 3 roky bez vypadku. Vies prosim Ta vysvetlit ako je to mozne? Nejak tomu nerozumiem ze to dany server alebo kto to prevadzkuje ze to nevidi? Alebo to toleruje?
skyjet
CS Odborník
CS Odborník
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 416 poděkování

Příspěvek od skyjet »

Nevieš o čom píšeš. Autorizácia k SC bola zavedená pred mesiacom, takže 3 roky to určite nepoužívajú. Prihlasovacie údaje ku kra.sk je niečo úplne iné.
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
lorenco

Příspěvek od lorenco »

A da sa nejako zistit, ci je ucet uz blokovany, pripadne ako ho odblokovat? Mam viacere zariadenia v domacnosti kde pouzivam tento ucet a nezdielam to s nikym cudzim. Dakujem
deadmen

Příspěvek od deadmen »

skyjet píše: 28 kvě 2025 05:34 Nevieš o čom píšeš. Autorizácia k SC bola zavedená pred mesiacom, takže 3 roky to určite nepoužívajú. Prihlasovacie údaje ku kra.sk je niečo úplne iné.
Dobre , tak ked to bolo nahodene v kodi taku dlhu dobu a potom sa to nahodilo do archivov pod SC s tym istym tokenom tak to ide dalej normalne.Tak potom ako.Mozno neviem o com pisem podla teba ;) Ale len poukazujem nato ze to funguje v praxi a nie len pri SC.Tak len tolko zatial.
bitexx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bitexx »

A propo skyjet tak když je to takový problém s tokeny chápu to ,jen nechápu doplňků stažený z tvých archivu přes kodi je opět přes instalace možná,nevím jak dlouho ale před chvilkou jsem instaloval a šlape v pohodě jen i info pro ostatní tady...
petersk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od petersk »

Vypisujte sem to ešte milion krát. Dookola, hádam si to niekto všimne :D
raven
Dal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od raven »

Pre istotu nech to admin odstrani.
lorenco

Příspěvek od lorenco »

skyjet píše: 28 kvě 2025 05:34 Nevieš o čom píšeš. Autorizácia k SC bola zavedená pred mesiacom, takže 3 roky to určite nepoužívajú. Prihlasovacie údaje ku kra.sk je niečo úplne iné.
Ked mi prestal pristup fungovat a moje konto som nezdielal a v tom case fungovania som bol "prispievatelom" aky moze byt dovod jeho nefunkcnosti aj po opatovnom obnoveni zo zalohy? Jedna sa o nejaky typ banu alebo sa stalo nieco ine?
PS: Ked som sa stal prispievatelom, tak po update doplnku som tento status stratil skorej ako po mesiaci. Nasledne som zaplatil este raz a po preinstalovani pluginu som zasa tento status stratil takmer okamzite
skyjet
CS Odborník
CS Odborník
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 416 poděkování

Příspěvek od skyjet »

Stav "Podporovateľ" a to či vám funguje Stream Cinema sú dve úplne rozdielne a navzájom nesúvisiace veci. Stav "Podporovateľ" vám aktivuje tento zoznam "výhod" - nič viac, nič menej. Ak je so stavom "Podporovateľ" nejaký problém, tak postupovať podľa príspevku Mám problém a pozriem sa na to.
Ak máte zadané správne prihlasovacie údaje do Stream Cinema a napriek tomu nefunguje, tak pomôcť neviem. Nie som jej prevádzkovateľ a ani s ním nemám nič spoločné.
Odpovědět

Zpět na „Archiv CZSK“