Doplnok StreamCinema
Moderátoři: 9000peter, EnoSat, peter54, skyjet
Pravidla fóra
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
Ako sa stať podporovateľom ArchivCZSK + zoznam výhod
Problém s ArchivCZSK? Postup ako nahlásiť chybu nájdete v tomto príspevku. Na reklamácie, že niečo nefunguje bez priloženého log súboru nereagujem.
K dispozícii je nová WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK o ktorých možno ani neviete ...
-
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Doplnok StreamCinema
Len takato otazocka ked si pisal ze dany login token je urceny pre jedneho pouzivatela tak teoreticky je to jasne .No a prakticky poznam pana co to nasekal 17 ludom ten isty login a funguju nieco cez 3 roky bez vypadku. Vies prosim Ta vysvetlit ako je to mozne? Nejak tomu nerozumiem ze to dany server alebo kto to prevadzkuje ze to nevidi? Alebo to toleruje?skyjet píše: ↑27 kvě 2025 20:43 bitexx
Stačí ti správny obsah súboruNetreba žiadnu zálohu komplet celého archívu. ALE: Login token je určený pre jedného používateľa. Ak ho niekto bude zdieľať, tak hrozí jeho zblokovanie. Takže si tie údaje kľudne zdieľajte ako chcete, no nech každý vie o možných následkoch.Kód: Vybrat vše
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/resources/data/plugin.video.stream-cinema/sc.json
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 416 poděkování
Nevieš o čom píšeš. Autorizácia k SC bola zavedená pred mesiacom, takže 3 roky to určite nepoužívajú. Prihlasovacie údaje ku kra.sk je niečo úplne iné.
-
A da sa nejako zistit, ci je ucet uz blokovany, pripadne ako ho odblokovat? Mam viacere zariadenia v domacnosti kde pouzivam tento ucet a nezdielam to s nikym cudzim. Dakujem
-
Dobre , tak ked to bolo nahodene v kodi taku dlhu dobu a potom sa to nahodilo do archivov pod SC s tym istym tokenom tak to ide dalej normalne.Tak potom ako.Mozno neviem o com pisem podla teba

A propo skyjet tak když je to takový problém s tokeny chápu to ,jen nechápu doplňků stažený z tvých archivu přes kodi je opět přes instalace možná,nevím jak dlouho ale před chvilkou jsem instaloval a šlape v pohodě jen i info pro ostatní tady...
-
- Mírně pokročilý
-
- Dal poděkování: 8 poděkování
-
Ked mi prestal pristup fungovat a moje konto som nezdielal a v tom case fungovania som bol "prispievatelom" aky moze byt dovod jeho nefunkcnosti aj po opatovnom obnoveni zo zalohy? Jedna sa o nejaky typ banu alebo sa stalo nieco ine?
PS: Ked som sa stal prispievatelom, tak po update doplnku som tento status stratil skorej ako po mesiaci. Nasledne som zaplatil este raz a po preinstalovani pluginu som zasa tento status stratil takmer okamzite
- skyjet
- CS Odborník
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 416 poděkování
Stav "Podporovateľ" a to či vám funguje Stream Cinema sú dve úplne rozdielne a navzájom nesúvisiace veci. Stav "Podporovateľ" vám aktivuje tento zoznam "výhod" - nič viac, nič menej. Ak je so stavom "Podporovateľ" nejaký problém, tak postupovať podľa príspevku Mám problém a pozriem sa na to.
Ak máte zadané správne prihlasovacie údaje do Stream Cinema a napriek tomu nefunguje, tak pomôcť neviem. Nie som jej prevádzkovateľ a ani s ním nemám nič spoločné.
Ak máte zadané správne prihlasovacie údaje do Stream Cinema a napriek tomu nefunguje, tak pomôcť neviem. Nie som jej prevádzkovateľ a ani s ním nemám nič spoločné.